рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні брови 2017-2018

  1. Як оформити брови модно
  2. Модні брови 2017-2018: фото

Можна з упевненістю сказати, що особа роблять брови. Яким би не був бездоганним макіяж, яка б супер-дорога косметика для нього не використовувалася, якщо брови кошлаті, недоглянуті, а їх форма не гармонує з іншими рисами обличчя - все коту під хвіст. Зате якщо брови мають ідеальний вигляд, їх колір і форма підходить господині, то навіть без макіяжу така дівчина буде виглядати прекрасно. Тому так важливо доглядати за своїми бровами, на які, до речі, також є своя мода.

Як оформити брови модно

Уже кілька років поспіль з позиції «модних» не сходять натуральні густі і широкі брови. Мода на натуральність простежується в усьому, в тому числі і на природну красу. Однак деякі розуміють цю модну тенденцію дуже перекручено. Головне слово в цьому «натуральні», тому якщо ваші брови від природи не відрізняються «брежнєвської» густотою, не слід наносити тонни пудри і замазувати їх олівцем, навмисне потовщуючи і змінюючи їх форму. Так, професійний візажист може зробити гарний макіяж, використовуючи косметику і при цьому надати природність. Але якщо у вас відсутні навички та достатній арсенал, то краще піти іншим шляхом і в той же час виглядати модно.

Спробуйте відростити брови, але при цьому не забувайте, що при всій їх довжині і густоті потрібно забезпечити брів гідний догляд - своєчасна стрижка і фарбування - невід'ємні атрибути доглянутих брів. Найшвидший спосіб домогтися модних брів - зробити татуаж, але не той, про який зараз, напевно, подумали багато. Благо сучасна косметологія пропонує широкий вибір нанесення татуажу, який виглядає дуже і дуже натурально. Але за таку красу доведеться добре заплатити, так як на диво здатний тільки справжній спец. Хорошим варіантом стане техніка мікроблейдінга брів - він виглядає дуже натурально, але виконати його зможе не кожен фахівець.

Хорошим варіантом стане техніка мікроблейдінга брів - він виглядає дуже натурально, але виконати його зможе не кожен фахівець

Модними є трохи освітлені брови, які будуть гармоніювати з кольором шкіри своєї власниці. Такого ефекту можна домогтися не тільки фарбуванням, а й працюючи з пудрою і тінями. Добре для цієї справи підійде світлий олівець для брів. Але для тих, у кого від природи брови темні і навіть чорні, все ж доведеться попрацювати з фарбою, але обережно, а краще звернутися до фахівців. Пік моди - повна відсутність макіяжу на бровах, тому якісна фарбування буде оптимальним виходом.

Поетапний процес створення модних брів виглядає наступним чином:

  1. Визначте контур брів. Починайте опрацювання з внутрішньої частини брови, яка розташовується над внутрішнім краєм ока, проходячи по нижній частині брови, тим самим визначаючи їх довжину.
  2. Знайдіть місце, де відбувається вигин. Його ідеальне розташування на лінії, яка проходить від крила носа через зіницю. Модні брови не повинні мати різких контурів, тому дотримуйтесь плавність ліній, при цьому намагайтеся не сильно міняти товщину.
  3. Щоб домогтися максимальної натуральності і зберегти доглянутий вигляд - вищипуйте волоски тільки по нижньому контуру. Винятком є ​​випадки, де поверху ростуть поодинокі волоски, розташовані зверху, які заважають загальному образу.
  4. Як тільки форма брів додана, їх потрібно укласти. Для невеликих брів потрібно проста щіточка, якою брови потрібно ретельно розчесати, направляючи «гребінець» до скроні. Якщо брови довгі і густі - скористайтеся спеціальним гелем або воском, який укладе волоски.

До речі в цей раз немає правила, яке говорило б про обов'язкове поєднанні кольору волосся і брів. Тому цілком нормально, якщо блондинки зроблять собі брови потаємні, а брюнетки світлішою. Працюючи з формою брів пам'ятаєте про те, що не всім йдуть одні і ті ж брови. Враховуйте форму особи, форму очей та інших чинники індивідуальних рис обличчя. Про те, як правильно вибрати для себе брови можна почитати тут . Якщо вам потрібно відростити брови і зробити їх густіше, тоді вам буде корисна ця інформація .

Модні брови 2017-2018: фото

Як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тому пропонуємо вам підбірку модних брів.

Тому пропонуємо вам підбірку модних брів

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com