рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Курси лазерного видалення перманентного макіяжу

  1. Як працює неодимовий лазер
  2. Як проходять заняття
  3. Хто може пройти даний курс
  4. Стати професіоналом у своїй сфері!
  5. ІНШІ КУРСИ з перманентного макіяжу

Перманентний макіяж не змивається косметичними засобами і зберігається до 3 років, мікроблейдінг - до 15 місяців. Якщо він завдано невдало і не підлягає виправленню, його необхідно видаляти. Для цього використовують лазерну методику, навчитися якої можна в нашій школі краси «Космотрейд» в Києві і в Одесі. Для майстрів, які бажають поліпшити свої навички в професії, є курс підвищення кваліфікації .

Як працює неодимовий лазер

Для видалення татуажу брів, повік, губ і інших зон використовують неодимовий лазер. Це дієвий і безпечний спосіб позбутися від невдалого перманентного макіяжу або виконати його корекцію. Він менш травматичний, ніж застосування Ремувер.

Спеціаліст проводить процедуру в кілька етапів:

  • очищає шкіру пацієнта від косметики, якої часто маскують невдалий пм;
  • завдає аплікаційну анестезію і охолоджуючий засіб;
  • виконує обробку шкіри лазером, направляючи промінь апарату на зону пм;
  • дає подальші рекомендації клієнту.

Після проведення процедури татуаж помітно світлішає. Лазер дробить пігмент на дрібні частинки, але не пошкоджує цілісність шкіри (на відміну від методу із застосуванням Ремувер). Осколки фарби виводяться організмом, тому остаточний ефект помітний не відразу. Процедуру видалення або корекції повторюють через 3-4 тижні.

У навчальному центрі «Космотрейд» ви можете освоїти не тільки роботу з неодимовим лазером, але і різні техніки нанесення перманентного макіяжу (пудровие брови, розтушовування і ін.), мікроблейдінг (Волоскових імітацію). У нас також є курс швидкого старту в професію.

Як проходять заняття

Навчання лазерному видаленню пм триває 1 повний день. Заняття проходять індивідуально або в невеликих групах. Закінчивши курси, ви освоїте теоретичні знання і навчитеся працювати з неодимовим лазером, вивчіть принцип його дії та особливості застосування апарату. Для практики школа косметології «Космотрейд» надає моделей, тому кожен студент може пропрацювати техніку видалення в 3 основних зонах (губи, брови, повіки) під контролем викладача. Вартість матеріалів, які використовуються для проведення процедури, включена в ціну курсу.

Приємний бонус від Космотрейд - навчання карбоновим апаратного пілінгу і роботі з нігтями, ураженими грибком. Купивши неодимовий лазер в нашій б'юті-школі, ви можете пройти навчання безкоштовно (його вартість можна дізнатися за телефоном або онлайн).

Хто може пройти даний курс

Курс лазерного видалення татуажу можуть пройти майстра перманентного макіяжу і всі бажаючі з Києва, Одеси та інших міст України. Робота з неодимовим лазером вимагає не тільки акуратності, але і знань будови шкіри, особливостей різних фарб і технік промальовування (пудровим нанесення, волосковая імітація, оксамитова розтушовування). Їх можна вивчити в рамках курсу з перманентного макіяжу . Невдалий татуаж часто підлягає виправленню.

Стати професіоналом у своїй сфері!

Навчальний центр «Космотрейд» проводить підготовку фахівців на європейському рівні. У нас найкращі викладачі - вони не тільки професіонали в сфері краси та естетики, а й хороші вчителі.

Записуйтеся на заняття по телефону або через форму на сайті і отримуйте приємні бонуси і знижки. Наші менеджери детально розкажуть вам про програми та цінах, допоможуть вибрати відповідний курс і графік навчання. Сертифікат «Космотрейд» дозволяє знайти роботу не тільки в Україні, а й за кордоном. Записуйтеся на навчання і почніть шлях до успішної кар'єри прямо зараз!

ІНШІ КУРСИ з перманентного макіяжу

Перманентний макіяж не змивається косметичними засобами і зберігається до 3 років, мікроблейдінг - до 15 місяців

Добридень!
Мене звуть Дар'я Онищенко. Я - product manager курсів з перманентного макіяжу, татуажу і мікроблейдінгу. Я із задоволенням відповім на всі ваші запитання і допоможу вам визначитися з потрібним курсом. Моє завдання - зробити ваше навчання в нашій школі корисним, цікавим і перспективним. Я впевнена, що за допомогою нашої школи ви зможете робити своїх клієнтів щасливими, а свій бізнес - ще більш прибутковим.

Ви можете задати мені питання в чат на сайті або за телефоном: (067) 402 49 57. Або в Viber (050) 309 87 07

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com