рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція форми брів.

Виділити очі і підкреслити їх красу, посилити враження від всього макіяжу і навіть поміняти вираз обличчя можливо за допомогою правильної корекції бровок. Для того, щоб додати погляду виразність і глибину, необхідно подбати про те, щоб брови були доглянуті, правильної форми, мали чіткі обриси і гармоніювали з контурами вашого обличчя. Останні тенденції візажу диктують нам моду на «американські» брови, тобто широкі і густі. Якщо природа нагородила вас саме такими, то залишається всього лише зрідка коригувати їх, щоб виглядали вони більш доглянутими і ідеальними. Якщо ж форма брів трохи не дотягує до позначених еталонів, то її можна підправити за допомогою якісної косметики. Тільки важливо не перестаратися, а зберегти природність.

Корекція брів Мінськ

Круглолицим дівчатам підійдуть трохи закруглені на кінцях і злегка підняті брови Круглолицим дівчатам підійдуть трохи закруглені на кінцях і злегка підняті брови . Квадратне обличчя прикрасять дугоподібні довгі, а власницям овального обличчя потрібно носити прямі брови, трохи віддалені від перенісся. Для трикутної форми краще зробити бровки середньої довжини, злегка зігнуті.

Velcom +375 29 178-68-58

Необхідно пам'ятати головне правило корекції брів в Мінську: вискубувати можна тільки зайві волоски, що знаходяться по нижньому контуру. Якщо ви зібралися домальовувати форму за допомогою олівця, то найкраще це робити там, де недостатньо волосків. У брюнеток колір брови повинен бути на тон (або навіть) на два світліше волосся, а у блондинок - на один тон темніше. Візажисти салону " Новий стиль ", Розташованого в Мінську, рекомендують розчісувати брови щеточной, а за допомогою олівця або тіней заповнювати порожнечі між волосками. Зберегти обрану форму брів вам допоможе прозорий або кольоровий гель.

Вартість корекції брів в нашому салоні більш ніж демократична, ознайомитися з нею Ви можете на сайті, або зателефонувавши за контактними телефонами салону.

Виведено так зване рівняння для брів. Три основні лінії:

  • Перша лінія: пряма смуга, яка проходить від широкого краю брови, через крило носа (тобто край ніздрі) до куточка рота. Іншими словами, брови повинні починатися трохи далі, ніж внутрішній куточок ока.
  • Друга лінія: пряма смуга, яка починається на найвищій точці брови, стосується крила носа і перетинає середину нижньої губи. Тобто, вигин бровки повинен бути на рівні краю зіниці.
  • Третя лінія: пряма смуга, що проходить від тонкого краю брови, через край очей і крило носа до протилежного кутка рота. При цьому кінчик брови обов'язково повинен бути загостреним.

Якщо ви прислухаєтеся до порад фахівців, і доверетесь майстерності косметика салону "Новий стиль", то ваші бровки будуть ідеально красивими. Чекаємо Вас на фарбування і корекцію брів щодня з 9:00 до 20:00 за адресою: м Мінськ, вул. Ложінское, 22, предворительно запис збереже ваш час!

Поділіться посиланням зі своїми друзями!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com