рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарба для брів і вій Фітокосметика «Кокетка»

  1. Фарба для брів і вій "Кокетка" дає непоганий результат, але буду шукати іншу + фото ДО, ПІСЛЯ ФАРБУВАННЯ...
  2. А Ви помітили результат? я ні.
  3. Не сподобалось!
  4. Яскраві брови? Так! Вії? Ні і ще раз ні!! (+ ФОТО до і після, склад)

Привіт, дівчата! Хочу поділитися з Вами способом, яким я оформляю свої брови. Раніше я робила це олівцем або тінями для брів, але цей процес вимагає часу. Його у мене не багато, а вранці особливо. Тоді я задумалася про фарбування брів фарбою. І, скажу Вам, про його результати я не пошкодувала!

Чесно кажучи, собі в подібній справі я довіряла більше, ніж майстрам в салонах. Раптом зроблять з мене чорнобриву красуню з дев'яностих (з ниточками замість брів). Звичайно, є і дівчата з прекрасним смаком, золотими руками і великим досвідом, але мені простіше самій навчитися, ніж відшукати потрібного майстра, тим більше що є один очевидний плюс фарбування в домашніх умовах - ціна.

Загалом, я вирішила ризикнути, але навчитися фарбувати брови самої. Придбала найпростішу фарбу Кокетка, дві упаковки якої (чорної і коричневої) обійшлися мені приблизно в 50 рублів. Купувала в «Подрузі» недалеко від будинку.

Отже, що нам знадобиться:

- фарба для брів і вій.

- жирний крем.

- ватяні диски і ватні палички, змочений водою.

- кисть для брів (плоска скошена)

- невелика неметалічна ємність (інакше фарба окислиться) для змішування фарби; я зазвичай використовую пластмасову кришку від крему.

- неметалічна паличка, якою Ви будете перемішувати фарбу.

- неметалічна паличка, якою Ви будете перемішувати фарбу

Перейдемо до процесу.

1) Я вмилася, протерла брови і зону навколо них саліциловим лосьйоном, зайві волоски видалила пінцетом. Як виглядають мої брови видно нижче. Так, не 'три ​​волосинки', але форма не ідеальна, тим більше що мені подобаються ширші брови. Також на мій погляд мої брови занадто світлі, з яскравою помадою наприклад зовсім губляться, хотілося б їх виділити.

до фарбування

2) Далі можна нанести жирний крем (наприклад звичайний дитячий) на область навколо брів, щоб при попаданні фарби вона не залишилася на шкірі. Цей крок я приватно пропускаю.

3) Змішуємо фарбу.

3) Змішуємо фарбу

В упаковці два пакетика - з порошком і рідиною-окислювачем. Я ніколи не змішую обидва пакетика за раз, поділяють їх на кілька застосувань. Для одного фарбування брів я насипаю фарби розміром з велику горошину, стільки ж наливаю окислювача і ретельно перемішую.

Мій колір волосся - русявий. Якщо я візьму тільки чорну фарбу, брови будуть виглядати дивно; коричнева фарба може рижіть. Тому я змішую чорну і коричневу в співвідношенні 1: 1 і отримую потрібний відтінок.

4) Тепер пензлем наносимо фарбу. Головне покласти фарбу товстим шаром по всій брови, інакше колір не буде рівномірним, одна частина може бути темніше або світліше інший. Я спочатку наношу фарбу на тіло (основну частину) і хвостик брови, а через три-чотири хвилини наношу на головку. Так пофарбовані брови виглядають більш природно.

Скільки я тримаю фарбу? Перший раз заради експерименту я протримала фарбу п'ять хвилин. Зрозуміла, що мені цього недостатньо і тут же завдала ще на стільки ж. Зараз тримаю 7-10 хвилин. Тому, якщо ви хвилюєтеся, що брови будуть занадто темні, спробуйте спочатку залишити фарбу на нетривалий час. Скільки я тримаю фарбу

Процес фарбування 🙂

З фарбою на бровах я виглядаю досить суворо, але не хвилюйтеся, коли ви її змиєте, ефект буде не такий страхітливий. З фарбою на бровах я виглядаю досить суворо, але не хвилюйтеся, коли ви її змиєте, ефект буде не такий страхітливий

До речі, деякі похибки при нанесенні можна видалити мокрою ватною паличкою.

5) Тепер час змити фарбу з брів. Візьміть змочений у воді ватяний диск і проведіть по брови. Можна вмитися, розчесати брови щіточкою і все, готово!

після фарбування

При фарбуванні я наношу фарбу як на волоски, так і на шкіру, де їх недостатньо. Волоски залишаються пофарбованими 7-10 днів, на шкірі результат менш довговічний.

Бажаю Вам навчитися вдало фарбувати брови будинку, щоб з економити час на щось більш приємне! Бажаю Вам навчитися вдало фарбувати брови будинку, щоб з економити час на щось більш приємне

PS Зараз сезон відпусток, тому я пофарбовані брови, не хочу виглядати на пляжі 'голою', а також спробую забарвити вії в чорний колір. PS Зараз сезон відпусток, тому я пофарбовані брови, не хочу виглядати на пляжі 'голою', а також спробую забарвити вії в чорний колір

Волосся у мене від природи русяве і брови досить світлі самі по собі, тому іноді я підфарбовую їх олівцем. І ось настав день, коли мені захотілося експериментів. А саме, щоб бровки мої були завжди в бойовій готовності трохи потаємні. Не довго думаючи, я пішла в магазин і взяла перше, що попалося. Ну як перше, був вибір серед великих упаковок, призначених для неодноразового використання, я ж хотіла щось невелике, одноразове, хіба мало не підійде мені, куди потім пристроювати ці коробіщі). Такий фарбою виявилася «Кокетка». Представлена ​​вона в двох кольорах - коричнева і чорна. Я зупинилася на чорній.

Виглядає вона ось так:

На самій упаковці детально розписано як, що і для чого 🙂

Спочатку я припускала фарбувати тільки брови. Змішала за інструкцією вміст пакетиків, завдала отриману масу. Ніяких неприємних відчуттів, почервоніння, алергічних реакцій не було. Як і рекомендується, використовувала крем, щоб шкіра не забарвилася, але там де фарба потрапила-таки на шкіру, все легко відмилося, так що можна не хвилюватися, що шкіра навколо брів теж стане чорною. Тримала всього 10 хвилин, але коли змила перші кілька годин все одно перебувала в шоці)) (немає, насправді нічого страшного, просто дико незвично, так яскраво я зазвичай ніколи не фарбувалася олівцем). Ось, дивіться самі (правда фото «до» зроблено не безпосередньо перед фарбуванням, а трохи раніше):

Ндааа, тут ще один факт мені відкрився. Коли брови були світлими, ніякі косяки особливо не виділялися і все виглядало цілком пристойно. АЛЕ коли вони стали таки чорними, я зрозуміла, що більше не можна відкладати похід на корекцію Ндааа, тут ще один факт мені відкрився кожен волосок адже стало видно ой як добре))

Бровами, природно, справа не скінчилася) Я відразу ж зрозуміла, що хочу такі ж чорні вії! Тут справа йшла трохи складніше. Фарбувала я їх за допомогою щіточки від старої туші, і це дуже важка справа! По-перше дуже страшно потрапити випадково в око і що може бути потім навіть представляти не хочеться, по-друге фарба або так і залишається на щіточці при повторному проведенні нею по віям, або фарбує тільки кінчики вій. Сяк-так завдала, витримала вже 15 хвилин щоб напевно. Тут вже сидіти доводилося з закритими очима, т. К. Може трохи пощипувати. Змивала все ватним диском, ніяких проблем не було, особливого дискомфорту не відчула. Але, побачивши результат, я трохи розчарувалася, думала буде темніше. З боку і зовсім немає особливої ​​різниці між тим, що було і тим, що стало.

В цілому можу сказати, що фарба непогана. Я як новачок, впоралася з нею на ура, без будь-яких неприємних наслідків.

Фарба для брів і вій "Кокетка" дає непоганий результат, але буду шукати іншу + фото ДО, ПІСЛЯ ФАРБУВАННЯ І ЧЕРЕЗ ТИЖДЕНЬ.

Фарба для брів і вій Кокетка дає непоганий результат, але буду шукати іншу + фото ДО, ПІСЛЯ ФАРБУВАННЯ І ЧЕРЕЗ ТИЖДЕНЬ

+ Переваги: легко використовувати, хороший результат

Я думаю, що кожна дівчина, що володіє світлими бровами знає на скільки клопітно щодня підфарбовувати їх олівцем. Та ще й стежити за тим, щоб інтенсивність кольору була однакова і форма. На все це йде не мало часу, а є справи і важливіші, особливо якщо в будинку маленька дитина.

Тому я подумала, що не буду більше фарбувати брови олівцем і вирішила питання кардинально. Офарбила їх спеціальною фарбою для брів.

Фарба для брів і вій «Кокетка».

Фарба для брів і вій «Кокетка» дісталася мені випадково, принесла подруга-перукар, коли прийшла мене стригти. Сказала, що не погана, що у неї був позитивний досвід її використання.

Фарба для брів і вій «Кокетка».

Упаковка містить два невеликих пакетики: один з гелем-окислювачем в обсязі 4 мл, другий - безпосередньо з фарбою в кількості 1,5 грам. Для фарбування необхідно змішати обидва пакетики і акуратно нанести на брови, попередньо обробивши шкіру навколо них жирним кремом або вазеліном, щоб запобігти її фарбування.

Фарба для брів і вій «Кокетка».

З двох пакетиків виходить досить багато кашкоподібної, без неприємного запаху, однорідної суміші, яку для однієї людини явно забагато. Потрібно фарбуватися групою, або без жалю викидати залишки, оскільки зберігання вони не підлягають, хімічна реакція вже сталася, а використовувати частину вмісту пакетиків не представляється можливим.

Це звичайно недолік даної фарби. Але і вартість у неї не дуже висока, близько 25 рублів, так що можна і не шкодувати про невикористаної суміші.

Після нанесення фарби на необхідну область ніяких неприємних відчуттів типу свербіння і печіння не відзначалося, почервоніння після видалення фарби також не було. Фарбування тривало близько 10 хвилин, після чого, слідуючи інструкції, я видалила фарбу ватним тампоном і змила водою і засобом для вмивання.

Фарба для брів і вій «Кокетка», процес фарбування.

Шкіра все-таки трохи забарвилася, але я не вважаю це недоліком, оскільки даний ефект залишається після будь-якої фарби. Самі ж брови фарбувати просто відмінно. Хотілося б трохи яскравіший відтінок, але напевно даний колір фарби не здатний його дати навіть при більш тривалому контакті з волосками.

Не дивлячись на мої побоювання, що на наступний день від фарби не залишиться і сліду, навіть через тиждень ефект від фарбування явно помітний. Фарба не змилася і не зблідла, з чого я можу зробити висновки, що до тих пір поки волоски не зміняться вона залишиться на місці. Через місяць, напевно, все ж доведеться повторити процедуру, але це принаймні не щоденні малювання брів олівцем.

Через місяць, напевно, все ж доведеться повторити процедуру, але це принаймні не щоденні малювання брів олівцем

Фарба для брів і вій «Кокетка», до, після і через тиждень.

Наступного разу спробую іншу фарбу, можливо, з іншим відтінком. Але і цієї залишилася в общем-то задоволена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ВІДГУК ПРО ФАРБУВАННЯ БРІВ І ВІЙ

А Ви помітили результат? я ні.

я ні

- Недоліки: не фарбує взагалі

Брови у мене світлі, я їх іноді фарбую. Купую завжди різні фарби, які попадуться. Вони для мене майже завжди однакові по результату, але крім цієї.

Виробник рекламує фарбу такими словами:

Надстійка фарба для брів і вій. Чудово забарвлює Ваші брови і вії в насичений яскравий коричневий колір. Підкресліть Вашу неповторність та індивідуальність! ©

©

В коробкових 2 пакетика: фарба-порошок і окислювач. Як видно за складом, в фарбі чому тобто каолін (глина) ....

Вміст двох пакетиків потрібно перемішати, в результаті чого вийде досить густа кашка. У коробочці не було лопатки для змішування фарби, я використовую пензлик для вій, що з неї й буду наносити фарбу.

Фарби вийшло багато як для такого невеликого ділянки, можна пофарбувати ще 5 пар брів =)) Навколо брів я намазала крем.

Фарби вийшло багато як для такого невеликого ділянки, можна пофарбувати ще 5 пар брів =)) Навколо брів я намазала крем

З мого досвіду з іншими фарбами, мені достатньо навіть 5 минути щоб взялася фарба (з чорної досить 2 хв). Але тут я терпляче тримала 11 або 12 хв. Де то після 8 хв. фарба початку трохи припікати.

Змив фарбу всі мої очікування виразного насиченого кольору згасли. Тон якщо і змінився то зовсім не помітно для людського ока. (Фото зверху ДО, знизу -Після)

? У загальному низька ціна (6-7грн) і ще нижче якість. Не рекомендую, даром витратите час.

Не сподобалось!

Не сподобалось

- Недоліки: досить сильно щипає шкіру, не фарбує взагалі, неоднорідна консистенція

Усім привітик!

Сьогодні розповім про дрібниці, але вкрай необхідної майже кожній дівчині.

Фарба для брів і вій. Вії я ніколи не фарбую, а ось брови регулярно офарблюю.

Завжди фарбувалася Естелевской фарбою, а тут вирішила спробувати застосувати. І взяла на пробу фарбу Кокетка від фітокосметики.

Ось що було всередині. Два пакетика, без щіточки, і без ємності для фарби.

Два пакетика, без щіточки, і без ємності для фарби

Коли відкрила пакетик, була злегка шокована тим що побачила)))) Невже ще фарби в порошку бувають))))

Коли відкрила пакетик, була злегка шокована тим що побачила)))) Невже ще фарби в порошку бувають))))

Порошок знаходився в чорному пакеті, а в блакитному була перекис.

Все змішала і ось вийшла така маса у мене, яка зовсім не хотіла рівно лажітся на волоски брови, то обсипала, то відвалювалася шматочками, одним слів жах. Абсолютно огидне нанесення.

Але з горем навпіл я намазала це чудо і стала вичікувати.

Але з горем навпіл я намазала це чудо і стала вичікувати

Сиділа 5 хвилин. Більше побоялася., Т к. Ця маса досить сильно щипали шкіру.

РЕЗУЛЬТАТ ЯКОГО НЕМАЄ.

ДО.

ДО

ПІСЛЯ.

ПІСЛЯ

Так що дівчата 100 раз подумайте перш ніж купити цю бяку.

Я не рекомендую її.

Яскраві брови? Так! Вії? Ні і ще раз ні!! (+ ФОТО до і після, склад)

(+ ФОТО до і після, склад)

Про себе: люблю парфуми, збираю сов

+ Переваги: низька ціна, добре фарбує брови

- Недоліки: погано фарбує вії, подразнює очі

Доброго часу доби! Періодично фарбую брови, зрідка вії, фарбою для вій і брів «кокетка». Вже хочеться зробити зовнішність більш яскравою без косметики.

Про забарвлення брів.

Для початку готував шкіру навколо брів, наношу жирний крем, щоб якщо забрудню шкіру, фарба легко змилася. Беру пензлик з набору, раніше робила пензликом силіконової від туші. Акуратно наношу, тримаю на бровах хвилин 10, потім змиваю ватяними дисками з жирним кремом. На шкірі зайвої фарби не залишається. Брови виходять чорненькими, через 2 тижні стають сірими, потім фарба поступово сходить нанівець. Забарвлення приблизно на місяць вистачає, потім потрібно оновлювати брови. Якби ця фарба була тільки для брів, то поставила б 5.

Забарвлення вій.

З моїми світлими віями, фарба «кокетка» гірше справляється. Для того щоб краще взялася хоча б потрібно витримати 15 хвилин, але я цього зробити не можу, очі починає щипати. Тому змиваю раніше, колір виходить не зовсім чорний і погано фарбують вії. Та й взагалі забарвлення вій, для мене не дуже, то й підходить, т. К. У мене вії короткі, хочеться все одно нафарбувати тушшю, підняти і дати обсяг. Тому я вії дуже рідко фарбую, та й дана фарба не підходить для комфортного і якісного фарбування.

Тому я вії дуже рідко фарбую, та й дана фарба не підходить для комфортного і якісного фарбування

Фарба для брів і вій Фітокосметика Кокетка чорна + помічник

Якщо змішувати повністю пакетики то виходить багато фарби. Пробувала ділити фарбу, висипала не всю, залишала на інший раз. А коли настав інший раз, гель - окислювач кудись зник, напевно, випарувався. Якби були закриваються саше, то можна було б спокійно ділити на кілька раз.

До і після

Склад фарби:

Барвний порошок: каолін, ксантанова смола, барвник сульфат 2,5-діамінотолуола.

Гель - окислювач: вода, перекис водню, акрілатний сополімер, натрію лаурет сульфат, триетаноламін, трилон Б.

Висновок: фарбувати фарбою «кокетка» можна тільки брови, тому ставлю 3 зірки. Вії, не ризикуйте, отримаєте роздратування і погано фарбують вії.

Фарбування волосся (руда)


Категорія: Декоративна косметика

А Ви помітили результат?
Яскраві брови?
Вії?
Скільки я тримаю фарбу?
Яскраві брови?
Вії?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com