рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ендоскопічна підтяжка чола і брів - Фото до і після і наслідки, ціни + Відео

  1. Ендоскопічна підтяжка чола
  2. Ендоскопія брів і чола
  3. плюси ендоліфтінга
  4. Показання до проведення
  5. відкритий фронтліфтінг
  6. ендоскопічний фронтліфтінг
  7. Ліфтинг з використанням ендотінов
  8. інші способи
  9. Спосіб транспальпебрального ліфтингу лобових складок і брів
  10. Підтяжка брів з розрізом над бровою
  11. Скронева підтяжка брів здатна проводитися під загальним і місцевим наркозом
  12. Стек гілок ліфтинг брів і чола
  13. період реабілітації
  14. Післяопераційні ускладнення і протипоказання

Підтяжка чола є операцій для корекції дефектів шкірного покриву в області чола, тобто складок, обвислості, мімічних зморшок

Підтяжка чола є операцій для корекції дефектів шкірного покриву в області чола, тобто складок, обвислості, мімічних зморшок.

Після тридцяти п'яти років на обличчі утворюються перші ознаки старіння, і кожна людина має можливість вдатися до ліфтінгу чола.

У цій статті розглянута процедура ендоскопічної підтяжки лоба. Ви дізнаєтеся про саму процедуру, а саме як її проводять, який від неї ефект, показання та протипоказання, вартість і тривалість операції.

Крім цього в кінці статті ви дізнаєтеся, які можуть бути ускладнення і як з ними боротися.

Зміст статті:

Ендоскопічна підтяжка чола

типи процедур

У сучасної пластичної хірургії є три способи пластики верхньої області на обличчі.

  • - Ліфтинг брів;
  • - Підтягування верхніх повік;
  • - Ендоскопічна підтяжка чола.

Опущені бровние дуги і насуплений лоб дуже сильно старять людину, він в такому образі виглядає дуже незадоволеним і постійно втомленим. Щоб виправити такий момент, потрібно провести підтяжку чола і брів.

У великій кількості таких ситуацій проводять комплексний ендоліфтінг верхніх повік і брів, який здатний забезпечити неймовірний ефект, позбавляючи людину від будь-яких ознак старіння. Суть оперативного втручання ендоскопічному малоінвазивним методом полягає в тому, що операція проводиться через прокол або мікророзріз в зону верхньої повіки або ж власного ділянки над чолом.

Ендоскопія брів і чола

Ендоскопічна пластика лоба і   брів   проводиться крізь особливі міліметрові проколи в волосяний зоні голови Ендоскопічна пластика лоба і брів проводиться крізь особливі міліметрові проколи в волосяний зоні голови. Спосіб полягає в відшаруванні м'яких тканин брів або ж чола, їх переміщення та фіксування в верхніх ділянках оперованих областей.

Хірург спостерігає за ходом маніпуляція через камеру (мікроскопічну), яка вводиться в ділянку операції через інший прокол. Зображення передається на екран в збільшеному форматі.

ендоскопія бровние і лобової областей дає можливість підтягти шкірні тканини верхніх областей без утворення рубців і шрамів, і без довготривалого відновлення; знижує ймовірність ускладнень після хірургічного втручання.

плюси ендоліфтінга

  • Малоінвазивної ендоскопії;
  • Короткий реабілітаційний період;
  • Зменшена ймовірність небажаних наслідків;
  • Довгостроковий ефект;
  • Відсутність шрамів і слідів від хірургічного втручання.

ендоскопічний ліфтинг чола проводять під загальним наркозом протягом шістдесяти-ста двадцяти хвилин. Реабілітація триває від чотирнадцяти до двадцяти одного дня. Ендоскопічна підтяжка лобових складок і брів проводиться у пацієнтів після сорока років, коли починають утворюватися симптоми гравітаційного старіння. Іноді в силу вроджених дефектів шкірного покриву такі хірургічні втручання проводять і в більш ранньому віці або за медичними призначеннями.

Показання до проведення

Вартість ендоскопічної підтяжки брів і чола дуже висока і починається приблизно від 95 000 до 130 000 рублей.

відкритий фронтліфтінг

Це проведення пластики відкритим способом, коли при мікророзріз травмуються м'які тканини надбровий і чола, а також надкостной тканину. Надрізи при такій операції проводяться трьома техніками:

  1. - Модифікований розріз;
  2. - Розтин шкірного покриву по краю волосяного покрив;
  3. - Стандартний.

При простому (стандартному) способі операції розріз проводять на відстані від шести до восьми сантиметрів від центру чола за власний лінією. Розріз у вигляді зигзагів опускається по обидва боки за вухами. При цьому надлишки шкірного покриву прибираються, що залишився шкірний покрив натягується і зшивається по лінії зрізу.

Модифікований надріз проводиться від скроні до чола по власний лінії і опускається до іншого скроні. Крайовий розріз по лінії волосяного покриву полягає в висічення областей шкірного покриву шириною до двох сантиметрів по краю росту волосся. Місця висічення зшиваються або ж просто скріплюються особливими скріпками (скобами), які потім знімають через десять-дванадцять днів після загоєння шкірних тканин.

Коронарний ліфтинг славиться своїм тривалим ефектів і практично непомітних шрамах. Однак присутні свої недоліки.

  • Порушення звичної пропорції особи за рахунок зміни крайової лінії росту волосся;
  • Порушення рухливості м'язів в області операції;
  • Тривале відновлення тканин;
  • Порушується нормальний ріст волосся в областях розрізу за рахунок пошкодження волосяних цибулин ;
  • Серйозний травматизм тканин епідермісу і величезна ймовірність післяопераційних побічних наслідків;
  • За рахунок натягу шкірного покриву відбувається зміщення власний лінії вгору, і тим самим змінюються риси самого особи.

ендоскопічний фронтліфтінг

Дана процедура показана людям з рідкісним волосяним покривом, а також лисіючим чоловікам Дана процедура показана людям з рідкісним волосяним покривом, а також лисіючим чоловікам. Процедура проводиться завжди під загальним наркозом на протязі від шістдесяти до двох ста сорока хвилин - все залежить від обсягу роботи і стану шкірного покриву.

При ендоскопічної операції роблять від трьох до п'яти маленьких розрізів довжиною в два сантиметрів в зоні чола і скронь, куди відповідно вводять хірургічні інструменти.

Через ці надрізи роблять розсічення мімічних м'язів, через які і утворюються поздовжні складки в області чола, брови піднімаються і встановлюються вище їх звичного рівня.

Цікаво: Відрізняється даний спосіб меншими кровопотерями і інвазією (меншою), при цьому зменшується ризик ускладнень. Результат дуже високий, і досить короткий відновний період.

Ліфтинг з використанням ендотінов

Даний метод полягає в підшкірному введенні через мікророзріз едонтіпов. Едонтіпи є дуже тонкими пластинками з направляючими шипами, які самі розсмоктуються через чотири-шість місяців, в областях їх впровадження відбувається наростання колагенових волокон, які підтягують шкірні тканини, забезпечуючи їх пружність.

Головні плюси даного ліфтингу

Цікаво: У сучасної пластичної хірургії даний спосіб просто не має мінусів.

інші способи

Для підтяжки шкірного покриву на лобі застосуються наступні способи:

Спосіб транспальпебрального ліфтингу лобових складок і брів

Проводиться через порізи в складках верхньої повіки, де видаляються жирові відкладення (тканини) і проводяться надрізи мімічних зморшок для підтягування шкірного покриву . При цьому зморшки розгладжуються над переніссям і на лобі.

Підтяжка брів з розрізом над бровою

Використовують для цього при великій кількості зморшок на лобі Використовують для цього при великій кількості зморшок на лобі. Виконується під місцевим наркозом, на протязі від двадцяти до тридцяти хвилин.

Суть полягає у видаленні зайвого шкірного покриву і натягуванні шкірних тканин через надбрівний надріз. Недолік способу - помітний рубець (шрам).

Скронева підтяжка брів здатна проводитися під загальним і місцевим наркозом

В основному все визначає лікар, спираючись на стан самого пацієнта і область проведення операції. Тривалість операції височного ліфтингу від тридцяти до сорока п'яти хвилин. Суть процедури полягає у видаленні шкірного покриву (зайвого) шляхом їх видалення в скроневій частині. В кінцевому підсумку куточки очей піднімають, зморшки пропадають над бровами, а вилиці стають чіткішими.

Стек гілок ліфтинг брів і чола

Полягає у введенні Нитяні імплантатів в проблемні області. Подібний метод підтягування шкірного покриву при акуратною фіксації ниток володіє відмінним результатом. Для імплантації застосовують нитки, які виконані з особливих розсмоктуються (3d-мезоніті) або ж не розсмоктуються (платинові, поліетиленові, золоті).

Підтяжка брів нитками в основному застосовується для корекції форми брів, підняття навислих брів шляхом впровадження ниток в надбрівну частина. Для підтягування застосовують нитки Аптос. Вони можуть бути розсмоктується, роблять їх з полімолочной кислоти і зникають приблизно протягом одного року, або ж є такі, які взагалі не розсмоктуються, з поліпропілену.

ефект від Стек гілок корекції брів здатний триматися на протязі від трьох до шести років. У вартість такого ліфтингу брів і чола набагато нижче в порівнянні з операційними способами, в середньому цінник варіює від п'ятнадцяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян без урахування вартості матеріалів.

Ліфтинг чола нитками проводять в особливому комплексі з уколами Ботокса , Коли компонент ботулотоксину паралізує лобові мімічні зморшки і дає можливість зафіксувати нитки в необхідному положенні. Уколи Ботокса проводяться за десять-дванадцять днів до початку процедури. Для Стек гілок підтяжки лоба застосовують і нитки Аптос, тривалість процедури не більше тридцяти хвилин, проводиться під загальною або ж місцевою анестезією.

Ефект від різних способів можна оцінити по фотографіях в інтернеті.

період реабілітації

В середньому реабілітаційний період після ліфтингу становить від чотирнадцяти до двадцяти одного дня. Шви знімаються вже через сім-десять днів. Набряки починають спадати і зникають синці через чотирнадцять-вісімнадцять днів. Може розглядатися втрата рухливості м'язових тканин і зменшення чутливості шкіри, яка проходить через двадцять днів після операції.

Для того щоб уникнути інфікування, призначається обов'язковий курс антибіотиків. Радимо уникати інтенсивних фізичних навантажень і вправ, а також відмовитися від відвідин саун, гарячих ванн і лазні. При ендоскопічної підтяжки брів і чола крім вищевказаних рад, перші чотири-п'ять днів потрібно лежати тільки на спині, і уникати механічного впливу на області введення Нитяні імплантатів, що не масажувати і не розтирати їх.

Протягом від десяти до п'ятнадцяти днів необхідно користуватися особливими розсмоктуючими мазями. Протягом від двох до трьох місяців протипоказані інші способи ускладнення, які зачіпають цілісність шкірного покриву. Приблизно через п'ять місяців за погодженням з лікарем ви можете робити різні омолоджуючі уколи.

Післяопераційні ускладнення і протипоказання

Не радимо проводити ендоскопічні процедури підтяжки брів, чола в нижчеописаних випадках.

  • Серцево-судинні патології.

Після операції в деяких моментах можуть утворитися наступні побічні явища і ускладнення:

  • Запальні процеси в прооперованих тканинах;
  • Зміна лінії росту волосся і випадання волосся через пошкодження волосяних цибулин;
  • Різного роду інфекції;
  • Зміна пропорцій особи через стягування шкірного покриву;
  • Втрата чутливості в лобному і скроневих ділянках.

Абсолютно кожна дівчина має можливість бути дуже красивою, молодою і здоровою з підтягнутою шкірою обличчя. На це і спрямована пластична хірургія. Найголовніше - це вибрати підходящий і правильний для вас самих спосіб омолодження, знайти кращого висококваліфікованого пластичного хірурга і виконають всі рекомендації після операції.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com