рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за віями в домашніх умовах. Як відростити брови і вії? Сироватка для росту вій - Violetta's Blog & Retouching

Ми, дівчата, хочемо завжди виглядати шикарно: мати густі доглянуте волосся, гарні нігті , ніжні м'які ручки , чисту шкіру і звичайно ж довгі вії. Адже красиві вії - це не тільки привабливо, ще вони роблять ваш погляд витонченішою, очі виразніше, личко миліше 😉 Як то кажуть, очі - дзеркало душі. Але для того, щоб домогтися такого результату, вам потрібно ретельно доглядати за ними, годувати їх маслами і обов'язково користуватися виключно якісною косметикою!

Сьогодні я вам дам кілька корисних порад, як доглядати за віями в домашніх умовах, як зробити вії довшими, густіше, пишніше, який тушшю найкраще користуватися і т.д 🙂 Дана тема знайома мені не з чуток, адже за віями я доглядаю досить давно, ще з класу 5-го. Але навіть якщо зараз ваш «щит для очей» в жалюгідному стані, наступні поради допоможуть виправити ситуацію, звичайно, тільки при регулярному і ретельного догляду.

Хімія і вії

Навіть якщо ваші вії на даний момент в нормальному (або навіть хорошому) стані, але ви користуєтеся спеціальними електроприладами для завивки або взагалі хочете зробити їх більш довгими і густими, наростивши в салоні, то готуйтеся до того, що незабаром вони втратять не тільки свою густоту , насиченість, а й зовсім можуть перестати рости! Адже навіть при дорогому і якісному нарощуванні клей потрапляє на повіки і закупорює цибулини, що зупиняє зростання вій, а при знятті штучних, свої натуральні часто висмикуються! Але він про це вам навряд чи розповість майстер в салоні, адже ви - його дохід. Але у кожного своя голова на плечах, і висновки повинні робити тільки ми самі.

Косметика для вій

Багато дівчат особливо не заморочуються щодо якості косметики, яку купують і шукають «аби подешевше». Я не вважаю це правильним, адже в першу чергу треба звертати увагу не на вартість, а на склад декоративної косметики.

У складі деяких засобах є агресивні компоненти, які викликають роздратування століття, псують загальний стан вій і навіть можуть викликати випадання. Я не кажу, що всі дешеві маловідомі марки погані, багато дорогих брендів також можуть нашкодити. Як на мене, потрібно вибирати засіб з натуральними компонентами в складі.

Наприклад, я довгий час користувалася тушшю Lancome Hypnose Precious Cells , Вона, звичайно, не з дешевих, але є дійсно якісним продуктом.

Ще ні в якому разі не забувайте знімати макіяж перед сном, адже вії повинні відпочивати від косметики! вибирайте тільки якісні і більш натуральні засоби для зняття макіяжу.

А взагалі, якою б хорошою була косметика, краще фарбуватися якомога рідше. А якщо ви світловолоса дівчина, і очі без мейк-апу стають непоказними, то можна замінити щоденний мейк-ап фарбуванням вій . Головне робити це правильно, акуратно і нечасто. Додаємо легкий блиск для губ, рум'яна і вуаля - ненав'язливий і природний макіяж готовий!

Догляд за віями в домашніх умовах

Ще в 5-від класі ми з подружкою дивилися в журналах на фото красивих моделей і мріяли мати такі ж довгі і шикарні вії (хто ж знав тоді, що це чудеса фотошопу 🙂) В якомусь дівочому журналі ми тоді вичитали, що касторове масло стимулює ріст вій, допоможе зробити їх густіше. Саме той самий день став початком мого відходу за віями.

Як наносити касторове масло? Кожен день перед сном пару крапель касторової олії я за допомогою ватної палички наносила на вії, а після втирала пальцями. Змивати нічого не потрібно. Це допоможе зміцнити вії, запобігти випадання в подальшому, живити їх корисними речовинами, а головне, відновити навіть сильно пошкоджені вії. Кетамін не викликає печіння, подразнення, почервоніння, навіть якщо потрапить на слизову оболонку ока. Ще його можна використовувати, якщо хочете відновити брови після неправильної їх корекції.

Також для зміцнення вій можна використовувати реп'яхову олію, і АЕвіт в капсулах

А недавно мені в руки потрапила поживна сироватка для вій ТианДе (TianDe) Pro Visage, відгук .. Це інноваційний продукт, який забезпечує зміцнення вій біля коріння, інтенсивне харчування, сприяє зростанню і дозволяє збільшити обсяг.

Це інноваційний продукт, який забезпечує зміцнення вій біля коріння, інтенсивне харчування, сприяє зростанню і дозволяє збільшити обсяг

Перше наше знайомство з нею вийшло невдалим, тоді я ще не знала, що з цим засобом потрібно бути гранично обережною, адже при попаданні в очі починається дуже сильне печіння, очі жахливо сльозяться і печуть 🙁 Після тижня такого використання я вже хотіла викинути цю, як мені тоді здалося, непотрібну непотрібну річ.

місяць використання

Але через місяць я все ж вирішила повернутися до неї і спробувати покористуватися більше місяця і дуже акуратно.

Я наносила сироватку вранці і перед сном біля основи вій на верхню повіку і нижнє. Через тиждень регулярного користування, сироватка перестала викликати печіння (навіть не знаю, з чим це пов'язано, можливо я навчилася нарешті наносити її правильно, або слизова звикла до компонентів). А через місяць я помітила, що вії дійсно стає густішим і довшим, особливо нижні.

Через 2-3 місяці у мене почали з'являтися поодиноких вії на верхньому столітті над рядом вій, а на нижньому нові вії стирчали в різні боки. Це звичайно ж є мінусом, доводиться виривати пінцетом зайві волоски.

Як бачимо, з'явився новий ряд вій і багато самотніх волосківЯк бачимо, з'явився новий ряд вій і багато самотніх волосків

А ще я недавно на одній брови випадково вирвала зайві волоски, і брову як би розділилася на дві частини. Виглядало не надто привабливо, довелося підфарбовувати, а на фото так зовсім підмальовувати в Фотошопі 🙂 Брови у мене завжди добре росли, а тут як на зло місяць ходжу з цим мерзенним пропуском 🙁 Вирішила спробувати наносити сироватку, і сталося диво - за тиждень майже всі волоски виросли! Мажу тепер кожен день, сподіваюся поверну брову до колишнього вигляду ще за пару тижнів 😉

Так що перше враження все-таки буває оманливим, потрібно мати терпіння і вміти чекати, і тоді все вийде 😉

Як наносити касторове масло?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com