рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чому сверблять і лущаться брови, що робити?

  1. Причини виникнення проблем зі шкірою
  2. неправильна корекція
  3. Проблема у новонароджених?
  4. загальні рекомендації

Якщо у людини лущаться брови, це здатне надовго зіпсувати настрій, особливо представницям прекрасної статі, ревно піклуються про свою зовнішність. При цьому клітини шкіри відмирають, з'єднуючись в лусочки, що виглядає не дуже охайно. Це явище може виникнути у кого завгодно: у чоловіків, жінок, немовлят. Представники сильної статі часто не звертають на це особливої ​​уваги, особливо якщо немає інших неприємних ознак. Нерідко брови лущаться у немовлят - в цьому випадку краще показати дитину лікарю, щоб з'ясувати причину цього явища.

Причини лущення можуть бути самими різними. Найчастіше це явище не таїть в собі небезпеку для здоров'я. За медичною допомогою звернутися слід, якщо запалюється і сильно свербить шкіра або з'являються ще які-небудь симптоми. У будь-якому випадку, перш ніж намагатися виправити ситуацію, варто з'ясувати причини виникнення даного явища.

Причини виникнення проблем зі шкірою

Лущення шкіри на бровах у дорослих людей може виникати з таких причин:

  1. При таких шкірних захворюваннях, як себорея і псоріаз, симптоми проявляються не тільки на обличчі, а й інших частинах тіла. Коли лущиться, свербить, червоніє шкіра не тільки на обличчі, але і руках, животі, грудях, слід звертатися до лікаря.
  2. Ще однією причиною, чому сверблять брови, є кліщ під назвою демодекс. Він атакує фолікули волосків не тільки на бровах, а й інших волосистих частинах тіла, викликаючи почервоніння і роздратування шкіри. У цьому випадку теж краще відвідати лікаря, який поставить правильний діагноз і призначить відповідне лікування.
  3. До виникнення даної проблеми часто призводить використання неякісної косметики. Таким чином може проявлятися і алергічна реакція на деякі косметичні засоби. Креми, що освітлюють шкіру обличчя, нерідко пересушують її і можуть викликати лущення на щоках, лобі, бровах.
  4. Літній відпочинок на морському узбережжі також може привести до лущення шкіри. Солона морська вода і яскраві сонячні промені сушать шкіру, тому вона починає лущитися, особливо якщо і до цього була суха.
  5. Лущиться шкіра на бровах при нестачі деяких вітамінів, захворюваннях печінки і кишечника, частому перебуванні в стресовому стані, гормональному дисбалансі, присутності глистів в організмі.
  6. Неправильний спосіб життя, надмірне вживання кави, сигарет теж можуть привести до даного стану. Якщо продовжувати неправильно харчуватися, не вживати вітаміни в достатній кількості, в подальшому до лущення брів додадуться інші проблеми, впоратися з якими буде значно складніше.
  7. Виникнути лущення може навіть через сухого повітря в приміщенні, особливо якщо в ньому працює кондиціонер. У такому випадку варто просто встановити в кімнаті зволожувач повітря.

У такому випадку варто просто встановити в кімнаті зволожувач повітря

неправильна корекція

Однією з найпоширеніших причин лущення брів є їх неправильне вищипування. Майже всі жінки вдаються до цієї процедури, але дуже важливо робити її правильно.

Якщо після відвідування салону з'явилося лущення шкіри, вона запалилася, почервоніла, краще наступного разу відвідати іншого фахівця. Значить, інструменти у майстри нестерильних, а сам він не дотримується необхідні правила гігієни або травмує шкіру.

Коригуючи форму брів самостійно, шкіру навколо очей слід ретельно протерти спиртовмісних лосьйоном, обробити потрібно і інструменти, щоб уникнути інфікування. Для зменшення хворобливих відчуттів при видаленні волосків фахівці рекомендують спочатку розм'якшити шкіру, використовуючи парову ванночку і спеціальний крем.

Проблема у новонароджених?

Дане явище часто виникає у немовлят. Батькам при цьому не варто впадати в паніку, найчастіше ця проблема легко вирішується.

Якщо шкіра при цьому не червоніє, що не набрякає, що не опухає - не варто переживати. Просто шкірні покриви немовляти адаптуються до нових умов навколишнього середовища. Це явище може виникнути у дитини під час перших прогулянок на вулиці - ніжна шкіра немовляти таким чином реагує на сонце, вітер, зміна температури повітря.

Якщо повітря в кімнаті дитини недостатньо зволожений, теж може з'явитися сухість і роздратування шкіри. Для грудних дітей вологість слід підтримувати від 50 до 75%. Якщо не вийде досягати її природним шляхом, можна встановити в кімнаті дитини зволожувач повітря.

Купаючи новонароджених, батьки використовують розчин марганцівки. Якщо він занадто міцний, це теж може спровокувати сухість та лущення шкіри немовляти. Але краще все ж показати дитину лікарю, щоб він виявив причину проблеми і призначив відповідне лікування.

загальні рекомендації

Перш ніж намагатися впоратися з лущенням брів самостійно, слід з'ясувати причину цього явища. Якщо шкіра починає свербіти, запалюється, набрякає - це, швидше за все, ознака шкірного захворювання. Не варто затягувати з візитом до лікаря - він визначить причину і призначить необхідні ліки. Лікування демодекозу і грибкових уражень включає вітаміни, різні мазі і засоби для зміцнення імунітету.

Іноді причину надмірної сухості шкіри можна побачити неозброєним оком. Використання нового виду косметики, продуктів харчування, миючих засобів може викликати алергічну реакцію, яка виявляється лущенням шкіри. Для того щоб нормалізувати стан, варто лише відмовитися від використання алергену.

Потрібно обов'язково правильно харчуватися. Вживати в їжу продукти з вмістом полінасищенних жирів: оливкова, лляна олія, домашній майонез. У раціоні повинні бути присутніми овочі та фрукти, що містять велику кількість вітамінів і мікроелементів. Поменше вживати в їжу жирних, солодких, гострих страв, газованих напоїв.

Якщо брови лущаться навіть при правильному харчуванні, можна спробувати придбати в аптеці вітаміни А і Е, риб'ячий жир.

ARVE Помилка: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes . It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Щоб брови були завжди красивими і шовковистим, бажано дотримуватися кількох нескладних рекомендацій:

  1. Завжди знімати косметику перед сном. Однак не варто використовувати для вмивання мило, як і спиртовмісні лосьйони. Вони сильно сушать шкіру. Для очищення обличчя рекомендується користуватися лосьйонами і тоніком, що не містять спирту.
  2. Для шкіри обличчя, в тому числі і для брів, можна робити різні маски. До їх складу обов'язково має входити будь-яке масло, його треба підбирати індивідуально. Олійно-медова маска з додаванням яєчного жовтка живить брови, робить його шовковистим, надає їм доглянутий вигляд. Однак компоненти цієї маски можуть викликати алергію, тому спочатку слід переконатися в її відсутності.
  3. Можна придбати в магазині і спеціальні пом'якшувальні креми. Вибір їх зараз досить широкий.
  4. Домашній майонез, виготовлений самостійно з натуральних продуктів, теж буде хорошим помічником у догляді за бровами. Тільки не варто використовувати куплений в магазині, так як можна заробити ще більшу алергію.
  5. При сухій шкірі корисні ванни з настоями трав. Можна додавати в воду молоко, мед, вівсяні пластівці. Всі ці продукти пом'якшують шкіру, роблять її більш м'якою і шовковистою.
  6. Маски з фруктів і ягід, подрібнених в пюре, теж здатні добре пом'якшити шкіру. У такі маски додають вершкове масло і мед. Не варто тільки вибирати для них цитрусові фрукти.
  7. Добре знімають запалення і свербіж настої трав. Для цього підійдуть календула, ромашка. У настій можна додати огірковий сік і протирати цією сумішшю шкіру навколо очей.
  8. Косметику підбирати слід ретельно. Вибирати пом'якшувальні засоби, не використовувати прострочену косметику - вона здатна викликати алергію.
  9. Під час корекції брів слід дотримуватися необхідних заходів обережності, щоб не інфікувати шкіру. Ретельно обробляти інструменти - краще кип'ятити, щоб домогтися стерильності. Шкіру брів і навколо очей теж обробляють дезінфікуючими засобами. Волоски висмикують проти їх росту, щоб якомога менше травмувати шкіру.

Дотримуючись цих нескладних правил, можна позбутися від лущення та інших проблем зі шкірою. Однак, якщо домашні засоби не допомагають, краще звернутися за порадою до лікаря. Можливо, є які-небудь захворювання, що зовні виявляються сухістю і лущенням шкіри. Позбавлення від хвороби поверне шкірі красивий і здоровий вигляд.

Проблема у новонароджених?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com