рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чи варто робити татуаж під час вагітності, вигодовування, «місячних»?

  1. Вся справа в больових відчуттях!
  2. Другий момент - це компоненти
  3. Непрогнозований поведінку пігменту
  4. Отже, робити татуаж чи ні?

Досить частий питання, яке задають нашим косметологів і майстрам татуажу. Що ж, пора розібратися і дати однозначну відповідь на те, робити татуаж чи ні в ці періоди.

Вся справа в больових відчуттях!

Як під час менструації, так і під час вагітності жіноча шкіра стає надзвичайно чутливою. При цьому татуаж увазі проколювання шкіри тонкою голкою сотні разів. Так, дуже часто майстри використовують місцеву анестезію, проте і її можуть вводити за допомогою шприців, а не за допомогою мазі. У будь-якому випадку першою причиною відмови від татуажу є підвищена чутливість.

У будь-якому випадку першою причиною відмови від татуажу є підвищена чутливість

Другий момент - це компоненти

Особливо актуальна ця проблема для вагітних і годуючих матерів. Під час виконання процедури в ваш організм буде вводитися пігмент і анестезуючі речовини. Звичайно ж, склад обох максимально безпечний для організму, і все ж не варто ризикувати здоров'ям малюка, нехай і доведено, що ні пігмент, ні анестезія безпечні для організму. Особливо не рекомендується робити перманентний макіяж в першому триместрі вагітності.

Непрогнозований поведінку пігменту

Справа в тому, що під час татуажу майстер вводить занадто багато пігменту під шкіру. Це нормально, адже в процесі загоєння відпадають скоринки, а разом з ними і частина пігменту. В результаті спочатку колір виходить дуже насиченим, але після загоєння татуаж буде виглядати дуже красиво. І проблема якраз в тому, що під час вагітності відбуваються гормональні зміни, через що поведінки барвника передбачити досить складно. Можливо, доведеться проводити коригування татуажу.

Можливо, доведеться проводити коригування татуажу

Також сюди слід включити і підвищену кровоточивість під час місячних. Занадто рясне виділення крові може розмити пігмент, що, знову ж таки, погіршить результат. І ще з приводу вагітності: не забувайте про хвилювання і стрес під час проведення татуажу, багато жінок бояться виду голки, а зайвий стрес погано відіб'ється на самопочутті малюка.

Отже, робити татуаж чи ні?

Однозначно можемо сказати, що краще утриматися від подібної процедури під час вагітності, місячних або ж грудного вигодовування. Особливо рекомендуємо забути про татуаже під час першого триместру вагітності. Причин для відмови дуже багато: це і підвищені больові відчуття, і стрес, і можливий негативний вплив речовин на малюка, і непрогнозований поведінку пігменту. Так що краще дочекайтеся, поки закінчаться менструація або ж годування грудьми, і звертайтеся в салон краси «Комільфо» за якісним татуажем губ, повік або брів.

Отже, робити татуаж чи ні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com