рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чи шкідливий татуаж брів і очей?

  1. Інші небезпеки татуажу

Чи шкідливий татуаж брів - ця думка відвідувала кожну дівчину і жінку, що вирішила прикрасити обличчя таким способом. Татуаж - спосіб створення довготривалого макіяжу, коли косметична фарба вноситься під тонкий зовнішній шар шкіри. Тримається від 3 місяців до 5 років, термін залежить від глибини проникнення в шкіру. Ця косметична процедура схожа з нанесенням татуювання, але тату робиться глибоко під шкірні покриви, тому не змивається, а довготривалий грим - немає. Можна зробити перманентний макіяж очей, губ, брів, намалювати собі родимку на обличчі або іншої частини тіла.

перманентний макіяж

Основні плюси перманентного гриму на століттях, навколо губ і бровах в тому, що не потрібно кожен день наносити декоративну косметику, змивати її, вмивати обличчя з гелем, пінкою, лосьйоном і т.д. Все це не додає шкірі сили і здоров'я. Інший плюс в тому, що риси обличчя стають яскравішими, правильно підібраний макіяж візуально збільшує очі і губи, брови здаються густішими і темними. Третій плюс - зручність, що б не трапилося, дівчина буде вчасно нафарбована в будь-якій ситуації.

Але в будь-якому явищі є не тільки позитивні сторони, але і негативні. Мінусів у перманентного макіяжу досить. Уже давно не вщухають суперечки, а шкідливий татуаж очей , Брів і лінії губ? А наскільки небезпечно робити цю процедуру? Де і як її робити, щоб потім не шкодувати?

При нанесенні перманентного макіяжу фарба заноситься під шкіру за допомогою спеціальних косметичних інструментів При нанесенні перманентного макіяжу фарба заноситься під шкіру за допомогою спеціальних косметичних інструментів. При цьому страждає верхній шар шкірних покривів, місце нанесення фарби червоніє і опухає. Це неприємно, особливо важко, коли довготривалий грим завдано на повіки, очі набрякають зверху. За особою потрібен особливий догляд, щоб ранки швидше гоїлися і не потрапляли бруд і бактерії.

При нанесенні довготривалого гриму в організм людини потрапляє фарба. Цей барвник повинен бути максимально безпечним, інакше можуть виникнути непередбачені алергічні реакції або погіршення стан здоров'я. Перед нанесенням татуажу необхідно проконсультуватися з лікарем, особливо людям, що страждають хронічними захворюваннями. Перманентний макіяж протипоказаний для:

  • онкологічних хворих;
  • вагітних і годуючих;
  • які страждають різними видами алергії;
  • тих, у кого на ГРВІ та ГРЗ, краще почекати повного одужання;
  • хворих на епілепсію;
  • тих, у кого високий тиск.

Шкода перманентного макіяжу - це не міф, а правда.

Для деяких людей він може бути дуже небезпечний.

Татуаж брів, мабуть, найшкідливіший з усіх Татуаж брів, мабуть, найшкідливіший з усіх. По-перше, він не такий болючий, як на інших частинах особи. По-друге, немає постійного страху випадково зачепити очі. По-третє, довготривалий грим брів менш шкідливий, ніж інші.

Робити татуаж губ шкідливо в тому випадку, якщо на обличчі з'явився герпес. Навіть якщо висипання нема на губах, все одно від перманентного макіяжу потрібно утриматися. Справа в тому, що він може дуже сильно вплинути на результат, а саме лінії можуть бути нечіткими, з'являться болячки біля губ і на них. Сама процедура набагато болючіше, ніж на бровах.

при татуаже століття і майстер, і клієнт найбільше бояться пошкодити очі. Сама по собі процедура ніяк не впливає на зір. Зниження гостроти зору через перманентного макіяжу - це міф. Довготривалий грим на століттях не робиться, якщо є будь-які очні захворювання, наприклад, кон'юнктивіт або коли очі сльозяться при алергії.

Інші небезпеки татуажу

Перманентний макіяж може бути шкідливий для деяких груп людей або в певних обставинах. Але навіть у здорових людей можуть виникнути проблеми при нанесенні довготривалого гриму. Всьому виною - людський фактор і несумлінність косметологів.

татуаж брів , Губ і повік потрібно робити тільки в перевірених, добре зарекомендували себе салонах краси. Робити подібні процедури в домашніх умовах не можна, так як велика ймовірність занести інфекцію в ранку.

У салоні перед тим як робити вам процедуру, обов'язково зададуть кілька питань про те, якими захворюваннями ви страждаєте, чи робили ви раніше татуаж, чи є алергія і на що. Ви, в свою чергу, можете поцікавитися, який барвник використовується для перманентного макіяжу, дізнатися його характеристики, виробника і т.п.

Безпосередньо перед нанесенням довготривалого гриму косметолог повинен провести тест і перевірити, чи є алергічні реакції на барвник у клієнта, уточнити бажану форму і колір брів, контуру губ і підводки очей.

Чітко обговорюйте з майстром свої бажання з перманентного макіяжу, щоб потім не турбуватися, побачивши результат. У косметичному кабінеті повинно бути чисто, всі інструменти продезінфіковані, обов'язкова наявність одноразових серветок, ватяних дисків і т.д.

А наскільки небезпечно робити цю процедуру?
Де і як її робити, щоб потім не шкодувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com