рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чи можна робити татуаж брів і губ при вагітності?

  1. брови
  2. Губи і віки
  3. по триместрах
  4. безпечна процедура
  5. оповіщення майстра
  6. Якщо вже зробила

Татуаж - це модна і популярна в наші дні процедура, яка дозволяє виділити потрібні риси обличчя, приховати недоліки або імітувати звичайний макіяж.

Робиться це за допомогою спеціального пігменту і голки, якою цей пігмент впроваджується в шкіру. Іноді татуаж називають так само перманентним (постійним) макіяжем чи мікропігментація.

Зрозуміло, що така процедура не може не відбиватися не здоров'я жінки, яка зважилася на її проведення. Тому виникає питання: а наскільки це безпечно для майбутньої мами і плоду? Дати однозначну відповідь, не розібравшись у все по порядку, на жаль, неможливо.

Чи можна фарбувати брови під час вагітності? відповідь дізнайтеся прямо зараз.

брови

брови

Чи можна робити татуаж брів при вагітності?

Татуаж брів робити можна, але лише на пізніх термінах.

Це пов'язано з двома моментами:

  • через що переноситься організмом стресу можливі передчасні пологи;
  • будь-які ін'єкції небезпечні для ембріона на ранніх стадіях вагітності, а чим пізніше термін, тим менше небезпеки.

Ще важливо врахувати, що при вагітності Вам не робитимуть знеболюючі уколи, в кращому випадку, застосують спеціальний «заморожують» гель.

Тому буде боляче, а це - додатковий стрес. Можливо варто спробувати в якості альтернативи біотатуаж брів хною , Зрозуміло після консультації з лікарем.

до змісту ↑

Губи і віки

Чи можна робити татуаж губ і вік вагітним жінкам? Так само, як і в випадку з татуажем брів, татуаж повік і губ під час вагітності пов'язаний з хворобливими відчуттями.

Тим більше, що анестезія шляхом ін'єкції (уколу) застосовуватися не буде. Саме стрес, пов'язаний з больовими відчуттями є тією причиною, по якій татуаж повік і губ (і це дуже ніжні і чутливі ділянки) може нашкодити і Вашій майбутній дитині, і Вам.

Тому якщо є можливість почекати до кінця вагітності, краще так і зробити. Але і якщо вже зробили татуаж, перебуваючи в положенні, особливо переживати не варто: ні больові відчуття, ні стрес гарантованого шкоди дитині не завдадуть.

Тому можна зробити висновок про те, що татуаж повік і губ при вагітності робити можна, але небажано.

Про причини випадання брів у жінок ви можете дізнатися з нашої статті .

до змісту ↑

Важлива рада від редакції

Якщо хочете поліпшити стан своєї шкіри, особливу увагу варто приділити кремам, якими ви користуєтеся. Жахлива цифра - в 97% кремів відомих марок знаходяться речовини, отруйні наш організм. Основні компоненти, через які всі біди на етикетках позначаються як methylparaben, propylparaben, ethylparaben, Е214-Е219. Парабени негативно впливають на шкіру, а також можуть викликати гормональний дисбаланс. Але найстрашніше, що ця гидота потрапляє в печінку, серце, легені, накопичується в органах і може викликати онкологічні захворювання. Ми радимо відмовитися від використання коштів, в яких знаходяться дані речовини. Нещодавно експерти нашої редакції провели аналіз натуральних кремів, де перше місце зайняли кошти від фірми Mulsan Сosmetic - лідера у виробництві повністю натуральної косметики. Вся продукція виготовляється під суворим контролем якості і систем сертифікації. Рекомендуємо відвідати офіційний інтернет магазин mulsan.ru . Якщо сумніваєтеся в натуральності вашої косметики, перевірте термін придатності, він не повинен перевищувати одного року зберігання.

по триместрах

по триместрах

В якому триместрі можна робити татуаж, а в якому немає?

Не можна робити татуаж в першому триместрі вагітності.

Це пов'язано з тим, що саме в цей період у зародка закладаються всі органи і системи органів, з однієї-єдиної клітини формується багатоклітинний високорозвинений організм. І тому на цьому етапі навіть найменший вплив на організм матері може спричинити серйозні наслідки для зародка.

Чим старше і краще сформований буде плід, тим менше для нього небезпеки, тому в другому і третьому триместрі робити татуаж можна, і чим більше термін, тим безпечніше.

Утриматися від татуажу бажано і після народження дитини, поки Ви годуєте його грудьми.

до змісту ↑

безпечна процедура

За умови, що татуаж буде виконаний правильно, він не принесе ніякої шкоди ні Вам, ні плоду. Для того, щоб успішно пройти процедуру, бути здоровою і прекрасно себе почувати після її закінчення, потрібно дотримуватися кількох простих правил:

  1. Процедуру слід проводити тільки з другого триместру вагітності;
  2. Процедуру повинен проводити хороший фахівець. Справжні майстри своєї справи часто виставляють свої дипломи і свідоцтва напоказ, щоб відвідувачки переконалися в їх високому професіоналізмі. Так само можна використовувати численні сайти відгуків в інтернеті і досвід своїх знайомих, які відвідували того і іншого фахівця. А ось до того, про кого Ви нічого не знаєте, йти не слід;
  3. Будьте фізично здорові на момент проходження процедури. Якщо у Вас застуда, розлади кишечника, алергія або шкірні захворювання, слід пройти курс лікування від них, а потім вже займатися красою. В іншому випадку Вас і майбутньої дитини чекають серйозні неприємності;
  4. Навіть якщо відчуваєте себе добре, сходіть на консультацію до лікаря перш, ніж йти на процедуру. Раптом є причини, про які Ви поки не знаєте, і за якими Вам слід відкласти процедуру на період після народження дитини.

Якщо кожен з перерахованих пунктів дотриманий, процедура татуажу пройде без наслідків для Вас і плода, а Ваш новий образ буде неперевершений.

рецепти приготування косметичного льоду для догляду за обличчям ви можете знайти на нашому сайті.

до змісту ↑

оповіщення майстра

Чи потрібно попередити майстра про своє становище? Деякі майбутні мами міркують так: «Скажу про вагітність - і майстер відмовиться робити татуаж». Можливо, так і станеться, але в цьому випадку Ви втратите лише час і можливість скористатися послугою саме цього фахівця.

Однак, якщо майстер буде попереджений про Вашу вагітність і погодиться провести процедуру, він буде на порядок уважніше і до Вас, і до виконання кожного етапу роботи.

Це дозволить уникнути неприємних ексцесів, збереже здоров'я Вам і плоду. Тому краще про своє становище сказати.

до змісту ↑

Якщо вже зробила

Якщо вже зробила

Як бути, якщо вже зробила татуаж, не знаючи про свою вагітність?

Оскільки татуаж передбачає внесення в товщу шкіри абсолютно чужорідного для організму речовини (фарби), то можливі різні алергічні реакції, запалення і інші негативні явища, які можуть завдати плоду шкоду.

Тому після того, як стало відомо про вагітність, необхідно відразу розповісти лікаря про те, що вже в період вагітності була проведена така процедура.

Боятися не потрібно: у більшості випадків ніяких негативних наслідків майбутніх мам не відчувають, а ось стрес може завдати плоду серйозної шкоди.

Таким чином, татуаж при вагітність робити можна в тому випадку, якщо дотримані елементарні правила обережності. В їх число входять попередня консультація у лікаря, проходження курсу лікування від хвороб, якщо такі є, попередній збір інформації про фахівця, який буде проводити процедуру.

Ні в якому разі не робіть татуаж на першому триместрі вагітності або під час хвороби.

Про те, як зробити протизапальну маску для обличчя, ви можете прочитати тут .

Поділитися з друзями:

Чи можна фарбувати брови під час вагітності?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com