рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брови - це наше все! (ФОТО) - People IN

Брови - це наше все! Все частіше і частіше ми чуємо цю фразу всюди. І адже не дарма! Так як форма брів здатна візуально зробити обличчя старше або молодше, суворіше або навпаки м'якше. Брови доповнюють наші риси обличчя, надаючи йому певний вираз. Та й 90% гарне Селфі - це брови.

Та й 90% гарне Селфі - це брови

Натуральний вигин брів, даний від природи, найкращим чином поєднується з рисами обличчя. Найголовніше - не перещіпать і перетворити їх в ниточки) потрібно лише трохи прибрати непотрібні волосся, особливо на переніссі, підфарбувати фарбою, або хною (хна довше тримається, і є можливість вибрати найбільш підходящий відтінок), і використовувати гель для брів, щоб зафіксувати результат !

Найголовніше - не перещіпать і перетворити їх в ниточки) потрібно лише трохи прибрати непотрібні волосся, особливо на переніссі, підфарбувати фарбою, або хною (хна довше тримається, і є можливість вибрати найбільш підходящий відтінок), і використовувати гель для брів, щоб зафіксувати результат

Тепер про колір брів: він повинен максимально збігатися в вашим кольором волосся. Або на підлогу тони світліше, або темніше. Поговоримо про способи оформлення: існує олівці для брів, тіні і навіть помада! Олівчиком ми підкреслюємо форму, і не забувайте, він повинен бути обов'язково твердим. Скошеної пензликом і тінями ми заповнюємо пробіли в нашій брівці. А ось помадою, це універсальний засіб, можна зробити і те й інше! І скорегувати форму і заповнити прогалини) зараз візажисти все частіше віддають перевагу саме їй!

І скорегувати форму і заповнити прогалини) зараз візажисти все частіше віддають перевагу саме їй

Існує ще один секретик: щоб підкреслити гарний вигин брови, можна взяти коректор в колір відтінку шкіри, або трохи світліше, і пензликом пройтися коректором «встик» до лінії олівця знизу і зверху. Так лінія брови стане ще більш чіткою. Потім використовуємо гель для брів і вуаля! Красивущая бровки вашої мрії готові! Бажаю всім гарних доглянутих брів!

Kristi Grimm

Facebook Кristi Grimm

Instagram Kristi Grimm

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com