рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Який засіб для росту вій найкраще? Вибираємо між професійним і домашнім відходом

  1. Рецепти для росту вій в домашніх умовах
  2. Масла для росту і проти випадіння
  3. трав'яні відвари
  4. Підручні засоби
  5. Професійні засоби для догляду за віями
  6. Бальзам для вій Мірра-Люкс
  7. Advanced Lash
  8. Засіб для росту Карепрост
  9. Almea Xlash
  10. Lipocils gel

Справжня жінка здатна звести з розуму одним лише поглядом. Легкий нахил голови, напівпосмішка, помах довгих вій ... А що робити тим, кого природа не обдарувала віями, подібними крил метеликів? Не варто впадати у відчай і нарікати на долю, впоратися з цією проблемою допоможе засіб для росту вій.

зміст

Справжня жінка здатна звести з розуму одним лише поглядом

Чому вії випадають і погано ростуть?

Перше, з чого слід почати процес зміцнення і оздоровлення вій, - з'ясувати, чому вони стали ламкими, рідкісними і короткими.

Слід сказати, що дві-три випали вії в день - не привід для занепокоєння, а нормальне явище, в результаті якого відбувається природне оновлення. А ось якщо їх число перевалює за п'ять-шість, необхідно задуматися і виявити причину:

  • неправильне незбалансоване харчування;
  • прийом антибіотиків та інших лікарських препаратів;
  • захворювання внутрішніх органів (наприклад, щитовидної залози);
  • сезонний брак вітамінів (зима і весна);
  • алергічні реакції на косметику і засоби для видалення макіяжу;
  • стресові ситуації і неврози;
  • хімічні впливи (нарощування, завивка, фарбування);
  • запальні процеси на століттях.

Рецепти для росту вій в домашніх умовах

Для відновлення і прискорення росту вій придумано величезну кількість «народних» рецептів. Велика частина з них сумнівна і не заслуговує на увагу. Але є деякі, розумне застосування яких позбавить вас від необхідності звертатися часто в салон краси.

Масла для росту і проти випадіння

Напевно, кожен чув про те, що ще наші бабусі використовували   касторове масло для росту вій і їх зміцнення Напевно, кожен чув про те, що ще наші бабусі використовували касторове масло для росту вій і їх зміцнення . Дійсно, якщо регулярно змащувати їм вії і брови, вони стануть не тільки густіше і довше, але і темніше, що є досить-таки приємним бонусом.

Мінуси касторової олії полягають в його густоті і в'язкості. Обов'язково знімайте надлишки кошти перед сном, інакше набряклість очей вам гарантована. Не використовуйте масло для зняття макіяжу, так як воно має здатність закупорювати пори і утворювати камедони.

А ось оливковою олією, навпаки, дуже добре видаляти косметику. Жирне, поживне і, в той же час, легке, воно на «ура» впоратися з будь-якою тушшю і підведенням, не пересушує і не травмуючи тонку і ніжну шкіру навколо очей. Можна наносити оливкову олію і на ніч, попередньо перелив його в чистий тюбик від закінчилася туші. Але не забудьте ретельно вмитися вранці - на просочених маслом віях макіяж швидко розмаже і потече.


Ще одне універсальне масло для росту вій - мигдальне. Воно відмінно зміцнює волосяні фолікули, м'яко обволікає кожну вію і відновлює структуру.

Корисні і живильні маски для росту вій можна робити за допомогою масляних розчинів вітамінів А і Е. Змішайте вітаміни в рівних пропорціях і наносите на вії на пару годин. Будьте обережні і не допускайте попадання засобу на слизову, це може привести до відчуття пелени в очах, позбутися від якої досить проблематично.

трав'яні відвари

Відвари трав широко відомі своїми корисними властивостями і ідеально підходять не тільки для поліпшення стану вій, але і для догляду за шкірою навколо очей і століттями Відвари трав широко відомі своїми корисними властивостями і ідеально підходять не тільки для поліпшення стану вій, але і для догляду за шкірою навколо очей і століттями.

Для того, щоб зняти втому око, прибрати набряклість і наситити вії, можна приготувати настій з волошки і ромашки.

Візьміть по чайній ложці квіток і залийте суміш крутим окропом. Охолоджений і проціджений відвар готовий до використання - просто змочіть в ньому ватні диски і прикладіть до очей на двадцять хвилин.

Щоб зробити вії довгими, міцними і незрівнянно красивими, зробіть настій з календули, волошки і зеленого чаю. Залийте квітки гарячої заваркою і настоюйте до охолодження. Готовим відваром можна протирати повіки, а також робити компреси. Плюсом до всього засіб має протизапальний ефект і відмінно бореться з почервонінням очей.


Ще здавна дівчата вмивалися відваром березового листя - це і для вій корисно, і для шкіри, особливо жирної і проблемною.

Підручні засоби

Обдарувати вас чудовими віями здатний звичайний білок. Візьміть свіже (бажано домашнє) куряче яйце, відокремте білок, збийте його в піну. Потім нанесіть засіб на брови і вії, дочекайтеся висихання, струсіть надлишки і залиште на ніч.

Такий рецепт унікальний тим, що не провокує набряки і запалення, а ефект від нього можна порівняти з результатом від масел Такий рецепт унікальний тим, що не провокує набряки і запалення, а ефект від нього можна порівняти з результатом від масел.

Наступне перевірене і ефективний засіб - звичайний косметичний вазелін. Необхідно акуратно наносити його від коренів до кінчиків вій на всю ніч. Вазелін значно поліпшить структуру вій і зробить їх помітно довше!

Існує ще один цікавий метод, вкрай простий у виконанні. Налийте в маленький тазик теплої води, зробіть глибокий вдих, опустіть обличчя у воду і моргайте протягом двадцяти секунд. Після невеликої перерви процедуру повторіть. Незважаючи на незвичність цього способу, багато відзначали, що він дійсно працює і дає хороші результати.

Професійні засоби для догляду за віями

Сучасні виробники Догляду коштів для росту вій пропонують нам безліч косметичних продуктів - очі розбігаються. Однак чи ефективні вони? Чи правда те, що заявлено на упаковці? Або привабливі обіцянки не що інше, як маркетинговий хід? Давайте розбиратися разом.

Бальзам для вій Мірра-Люкс

Почнемо з популярного продукту компанії Мірра, який називається бальзам для вій Мірра-Люкс Почнемо з популярного продукту компанії Мірра, який називається бальзам для вій Мірра-Люкс.

До складу засобу входять ефірні масла герані, мірри, іланг-ілангу, масла жожоба, виноградних кісточок і касторове.

Бальзам зміцнює коріння вій, покращує їх зростання, відновлює натуральний колір, а також попереджає сухість шкіри століття. Ідеально підходить тим, хто довго сидить за комп'ютером, багато часу проводить за кермом і часто користується декоративною косметикою.

Орієнтовна ціна: 400 рублів

Advanced Lash

Наступний засіб, яке ми розглянемо, називається «Advanced Lash» Наступний засіб, яке ми розглянемо, називається «Advanced Lash». Даний активатор росту вій дає приголомшливі результати вже протягом місяця.

Наносити його слід один раз в день на край росту вій перед відходом до сну. Перед використанням необхідно ретельно видалити всі косметику.

Основні діючі компоненти продукту - биопептиди, що стимулюють бурхливий ріст вій і надають їм шовковистість і еластичність. Також до складу входять такі компоненти, як біотин, пантенол, екстракти кореня женьшеню і листя гінкго білоба і гіалуронат натрію.

Кондиціонер проводиться найбільшої американської фірмою Associate Design і випробуваний багатьма зірками, вже оцінили результат. Однак коштує таке задоволення недешево.

Орієнтовна ціна: 4000 рублів 3мл

Засіб для росту Карепрост

Непоганого ефекту можна домогтися, використовуючи гель «Карепрост» для росту вій Непоганого ефекту можна домогтися, використовуючи гель «Карепрост» для росту вій. Препарат являє собою офтальмологічний розчин, що живить і зміцнює вії.

Дуже часто курс лікування засобом проходять після зняття нарощених вій або пучків, щоб відновити волосяні фолікули.

Гель наноситься на лінію зростання чистим аплікатором і використовується протягом двох місяців.

Орієнтовна ціна: 800 рублів

Almea Xlash

Далі розглянемо засіб для росту вій Almea Xlash Далі розглянемо засіб для росту вій Almea Xlash. Дана сироватка має стовідсотково натуральний склад і містить в собі екстракти м'якого корала, плодів хебула, трави фо-ти, чорнушки і листя вайди.

Потужні природні антиоксиданти і імуностимулятори борються з віковими змінами і прискорюють ріст нових тканин. Засіб працює, поки ви спите, економічно витрачається і надає яскраво виражений ефект - вже через місяць використання вії стають значно густіше, об'ємніше, довше і темніше.

Орієнтовна ціна: 1500 рублів 3 мл

Lipocils gel

Ну і останній засіб, яке ми розглянемо (але далеко не останнє на просторах косметичного ринку) - «Lipocils gel» фірми Talika Ну і останній засіб, яке ми розглянемо (але далеко не останнє на просторах косметичного ринку) - «Lipocils gel» фірми Talika. Гель містить в складі екстракти звіробою, кінського каштана, яблука, кропиви і ліщини.

Він не тільки пом'якшує шкіру повік, доглядає за віями і стимулює їх зростання, але і захищає від ультрафіолетових променів, зміцнює судини і капіляри, прискорює обмінні процеси. Ще один плюс кошти - гіпоалергенність. Ні відгуки, ні спеціальні тести не виявили на Lipocils gel ніяких алергічних реакцій.

Орієнтовна ціна: 1400 рублів 10мл

Отже, підіб'ємо підсумки. Як бачите, вибір професійних засобів, що прискорюють ріст вій досить широкий. Всі перераховані вище косметичні продукти перевірені безліччю прекрасних дам і дають відмінні результати. Безумовно, є і ті, кому вони не підійшли, проте це означає лише те, що всі ми індивідуальні, і слід продовжити пошуки «свого» кошти.

Безумовно, є і ті, кому вони не підійшли, проте це означає лише те, що всі ми індивідуальні, і слід продовжити пошуки «свого» кошти

У боротьбі за сильні, довгі і здорові вії ви повинні керуватися наступними простими правилами:

  • обов'язково змивайте макіяж перед сном;
  • не користуйтеся милом для видалення косметики;
  • намагайтеся не спати на обличчі;
  • постарайтеся утриматися від частого використання щипців для підкручування вій і водостійкої туші;
  • стежте за харчуванням, їжте більше овочів і фруктів, приймайте вітаміни в міжсезоння.

А що робити тим, кого природа не обдарувала віями, подібними крил метеликів?
Однак чи ефективні вони?
Чи правда те, що заявлено на упаковці?
Або привабливі обіцянки не що інше, як маркетинговий хід?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com