рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Який колір волосся підходить до карим очам

  1. Як підібрати колір волосся жінці з карими очима і смаглявою шкірою?
  2. Як підібрати колір волосся дівчатам з карими очима і світлою шкірою
  3. Чи можна при карих очах фарбувати волосся в світлі відтінки
  4. Що ще слід враховувати карооким жінкам при виборі кольору волосся
  5. Свій натуральний колір волосся
  6. Колір брів і вій, а також макіяж очей
  7. Форму особи, довжину і структуру волосся

Карий колір очей - найпоширеніший на нашій планеті. Однак, карі відтінки настільки різноманітні, наскільки різноманітний і колір шкіри їхніх власниць. Тому кожна кароока жінка справді унікальна. Щоб підкреслити свою індивідуальність, жінці з карими очима дуже важливо ретельно підійти до вибору кольору волосся з урахуванням відтінку шкіри.

Як підібрати колір волосся жінці з карими очима і смаглявою шкірою?

Це поєднання відтінків очей і шкіри носить назву «середземноморський тип» Це поєднання відтінків очей і шкіри носить назву «середземноморський тип». Пригадуються колоритні гречанки, темпераментні італійки, пристрасні іспанські красуні. Найкраще карооким смуглянкам підійдуть темні тони. А ось для підбору колірних нюансів необхідно більш ретельно підійти до вивчення відтінків своїх очей і шкіри.

Як відомо, існує чотири так званих цветотипа: зима, літо, весна і осінь. Серед власниць карих очей і смаглявої шкіри найбільше «зим» - це темні очі з яскравими білими білками, темні від природи волосся і шкіра з холодним блакитним відливом. Губи часто мають фіолетовий відтінок. Цим яскравим жінкам підійдуть і яскраві, але обов'язково холодні відтінки:

  • синяво-чорний, сливовий, баклажан;
  • гіркий шоколад, шоколад, темний каштан;
  • бургунд, червоне дерево, гранат тощо;

Продумуючи образ, слід враховувати не тільки колір, але і довжину волосся. Чим природніше відтінок - тим довший можуть бути волосся.

Зимового цветотипу зі смаглявою шкірою варто уникати будь-яких теплих відтінків: мідних, карамельних, золотистих.

Володарка світло-карих очей з горіховим, графітовим відтінком, смаглявої шкіри з попелястим відливом і темно-русявого натурального волосся, скоріш за все, відноситься до літнього кольоротипу. Цим дівчатам також підійдуть холодні відтінки волосся, проте менш насичені і більш світлого тону:

  • молочний шоколад, темний графіт
  • коричневий, середній каштан
  • рожеве дерево і т.п.

Ще одне поєднання «карі очі - смаглява шкіра» може виглядати так: чайний або коньячний колір очей, шкіра оливкового відтінку, яскраві каштанові або темно-русяве натуральне волосся з рудуватим або золотистим відливом. Це теплий осінній тип. Осіннім дівчатам при виборі кольору волосся варто керуватися наступним.

  • тон волосся від темного шатена до темно-русявого;
  • відтінки коричневі, мідні золотисті;
  • занадто яскравих відтінків варто уникати, краще вибирати приглушені, спокійні.

У всіх випадках цікавим рішенням буде брондірованіе або кольорове мелірування - цим способом фарбування традиційно надають обсяг зачісці, привносять в образ чарівність і тонкість. При виборі відтінку для пасом керуйтеся тими ж принципами, що і при виборі основного відтінку: зимовим жінкам можна оформити яскраві пасма, літніх і осінніх віддати перевагу більш природні переливи.

Як підібрати колір волосся дівчатам з карими очима і світлою шкірою

Поєднання карих очей і світлої шкіри зустрічається рідше, хоча серед центральноєвропейських жінок, все ж, досить поширене Поєднання карих очей і світлої шкіри зустрічається рідше, хоча серед центральноєвропейських жінок, все ж, досить поширене.

У цьому випадку також необхідно пам'ятати про цветотіпах. Найчастіше светлокожие кароокі дівчата відносяться до літнього кольоротипу, але представниці і всіх інших також зустрічаються нерідко.

Отже: карі очі з сірим відливом, рожево-сірого відтінку шкіри або шкіра кольору слонової кістки, колір натурального волосся від темно- до світло-русявого - це благородний річний цветотип. І жінкам цього типу при виборі кольору волосся варто бути максимально природними. Ніяких рудих, червоних відтінків - ці кольори додадуть хворобливий вигляд. Вибирати краще холодні відтінки русявого і каштанового тонів: графіт, попелястий, рожево-коричневий. Мелірування - теж відмінний варіант для карооких річних дівчат. Але, вибираючи відтінок пасом, враховуйте свій природний колір, так як літо не терпить зайвої контрастності, тобто різниця між основним кольором і пасмами повинна становити не більше двох тонів. І, звичайно ж, при виборі кольору пасом діють ті ж правила, що і при виборі основного кольору.

Зимовий цветотип кароокою жінки зі світлою шкірою - це жінка-вамп! Її образ сповнений драматизму - глибокі темно-карі очі з ідеальними льодистими білками, дуже світла порцелянова шкіра, бліда або з рум'янцем.

Таким яскравим жінкам підійдуть всі відтінки чорного, особливо гарний буде синьо-чорний. Також холодні відтінки темного коричневого чудово впишуться в образ фатальної жінки. Можна спробувати і світлі тони холодних попелястих відтінків. У будь-якому випадку кольору повинні бути яскравими, насиченими, але не кричущими - це прерогатива смуглокожіх «зим». Мелірування в цьому випадку теж варіант не з найкращих, хоча деяким жінкам може і підійти яскравий контраст синьо-чорних і платинових пасом. Категорично уникайте будь-яких рудих відтінків - це буде виглядати дивно і неприродно, крім того може надати шкірі неприємний відтінок і спростити весь образ.

Нечасто зустрічається, але дуже ефектний, яскравий варіант - це кароока «осінь». Карі очі в цьому випадку бурштинового, чайного, зеленувато-коричневого, коньячного або темно-коричневого кольору, шкіра дуже світла теплих бежевих і персикових відтінків, часто з веснянками, а волосся різних варіантів рудого - від мідного до золотого.

Вибираючи фарбу для волосся, дівчатам осіннього кольоротипу потрібно звернути увагу на всілякі руді варіанти, яких виробники фарб пропонують безліч. Це і яскрава червона мідь, і більш спокійні бурштинові і коньячні відтінки, і, звичайно ж, різні варіанти золотистих тонів. В обрамленні таких волосся шкіра засяє, веснянки дуже красиво і м'яко її оттенят, а очі будуть сяяти.

Будь-яких холодних відтінків слід уникати: графітні, попелясті, рожеві кольори зроблять шкіру землистої, а веснянки на ній - брудними, або навпаки - надто червоними. Також не варто фарбувати волосся в занадто темні і дуже світлі тони.

Чи можна при карих очах фарбувати волосся в світлі відтінки

Дівчатам зі світлою шкірою світлі відтінки, безумовно, підходять. Це можуть бути м'які золотисті, бурштинові, медові кольору. Попелястий блонд можуть дозволити собі светлокожие дівчата цветотипа «літо». Але все ж, світле волосся та кароока жінка - спірне варіант. Безумовно, існує маса прикладів вдалих перетворень карооких жінок в блондинок, але, тим не менш, перед тим як зважитися на освітлення, власницям карих очей варто приміряти перуку бажаного кольору, або скористатися програмою підбору образу, яких Інтернет зараз пропонує безліч.

Що ще слід враховувати карооким жінкам при виборі кольору волосся

Крім тони і відтінку шкіри, вибираючи колір волосся, варто враховувати і ще деякі фактори.

Свій натуральний колір волосся

Змінювати свій основний тон волосся більше ніж на 4 тони в ту чи іншу сторону (тобто освітлювати або затемнювати) можуть дозволити собі тільки контрастні «зими». На м'яких літніх і осінніх дівчат такі різкі зміни можуть виглядати неприродно.

Колір брів і вій, а також макіяж очей

Різниця між кольором брів і кольором волосся в ідеалі не повинна відрізнятися більше ніж на 1-2 тони. У разі чорних брів однозначно не варто фарбуватися в світлі тони, або доведеться освітлювати брови. Але краще, все ж, буде вибрати темні відтінки. Якщо ж брови від природи світлі, то і волосся бажано витримувати в тому ж тоні, або фарбувати їх. Винятком можуть бути зимові светлокожие дівчата - їм допустимо при чорних бровах фарбувати волосся в світлі відтінки. У макіяжі очей не можна перестаратися, так як карі очі самі по собі дуже яскраві і помітні, і занадто інтенсивний макіяж буде виглядати кричущо і вульгарно.

Форму особи, довжину і структуру волосся

Як вже було сказано, для довгого волосся більше підходять більш природні відтінки Як вже було сказано, для довгого волосся більше підходять більш природні відтінки. Ця ж рекомендація дійсна так само для хвилястих і кучерявого волосся. Коротке волосся можна забарвити і яскравішою, однак, якщо волосся пряме, то вони в довгому варіанті будуть виглядати непогано.

Також слід мати на увазі, що карі очі і кругле обличчя в разі темного волосся будуть виїгришней виглядати з короткою стрижкою, а якщо особа подовжене - то краще відростити волосся.

У будь-якому випадку, яким би не був ваш цветотип, перш ніж зважитися на радикальні зміни свого способу, має сенс переконатися, що обраний колір вам підходить. У магазині попросіть у консультанта палітру і критично підійдіть до оцінювання свого відображення. Якщо ви сумніваєтеся - краще відкласти перетворення. Однак можна спробувати різні варіанти тонування. У цьому випадку навіть при невдалому виборі змінити все буде нескладно - тонуючий засіб швидко змиється, а волосся залишаться неушкодженими. Адже крім кольору і довжини волосся величезне значення має їх здоров'я - блиск, шовковистість, пружність. Здорові доглянуте волосся самі по собі гарні в будь-якому кольорі, а як правильно його підібрати під колір своїх карих очей ви вже знаєте.

Як підібрати колір волосся жінці з карими очима і смаглявою шкірою?
Як підібрати колір волосся жінці з карими очима і смаглявою шкірою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com