рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити широкі брови

Сьогодні в моді натуральність. Прошу не плутати з недоглянутістю, я говорю про натуральність, яка, як не дивно, досягається ретельної і детальної опрацюванням. Це дійсно красиво, і цим трендом я насолоджуюся по повній програмі.

Ви можете наростити собі, пофарбувати, додати або відняти все, що завгодно, але тільки з одним «але», - виглядати це повинно максимально природно. Інакше буде карикатура.

Сьогодні поговоримо про бровах. За формою брів неважко визначити епоху і навіть десятиліття. Практично будь-хто може з легкістю уявити, яка форма була в моді в 30-і роки або в 80-е. Так ось в нашому десятилітті актуальні брови широкі і натуральні. З цим не посперечаєшся, - приймайте як факт.

Брови не повинні бути:

  • занадто тонкими
  • Зробленими під трафарет (або татуажем)
  • З гострим кутом або вигином
  • чорними
  • У формі пуголовка

занадто тонкими   Зробленими під трафарет (або татуажем)   З гострим кутом або вигином   чорними   У формі пуголовка

Пощастило тим, у кого від природи широкі брови, якщо їх власниці, звичайно, безбожним ніяк не вискубали їх в юності.

Форма брови злегка змінилася і самі вони стали м'якшими і прозоріше. Перемістилася найвища точка вигину (2): тепер вона проходить не по зіниці, а по краю райдужної оболонки, тобто зміщується до скроні. Внутрішній злам практично непомітний, або майже прямий.

Молодим дівчатам, які ще не використали пінцет (таких, як я думаю, напевно, відсотків десять), можу порадити одне: ніколи до нього і не доторкайтеся.

Серед широких брів зараз дуже популярні незаймані бровки. Мені вони нагадують для хлопчиків, такі розпатлані і максимально природні. Нижній ряд волосків збережений і примикає до основної лінії. Змориться все це дуже ніжно і красиво.

Всім іншим доведеться набратися терпіння і відрощувати брови наскільки це можливо. На допомогу прийдуть касторове (реп'яхову, оливкова і т.д) масло і масаж щіткою.

За посиланням - прекрасний пост дівчини, яка змогла відростити чудові брови, використовуючи масла і масаж як відростити брови .

Я ж зіпсувала брови ще років в 14. Мені не подобалася їхня форма будиночком (зовнішні куточки), і я нещадно видаляла все, що могла, і зверху і знизу. У результаті виходила тонка дуга, до того ж, з часом, кінець брови став зовсім тонким.

Рік тому я вирішила взагалі не чіпати брови. У мене була довга чубчик, і я спокійно могла ходити і «заростати». Відросло зовсім трохи, знизу основної частини і на кінчику брови з'явилися тонкі безбарвні волоски, але і цього вистачило для кардинальних змін.

Для догляду за бровами на поточний момент я практично не використовую пінцет, мені подобається видаляти зайві волоски нитками.

Я хожу в Brow Bar Marusya , В ТЦ Горизонт, Ростов-на-Дону.

Фарбую брови фарбою, можна це робити вдома, можна в Brow Bar. Фарба забарвлює пушок навколо бровки (той самий, який відрощувала усіма силами), тим самим роблячи її візуально ширше.

Це як манікюр, можна і самій, але все ж приємніше, коли робить фахівець.

Коли робиш сам, рука волею ні волею малює звичну вже тобі стару форму брови або видаляє зайві, як тобі здається, волоски. Фахівцю ж з боку все гаразд видніше, і він може легко надати потрібну форму і актуальний вигин. А потім вже простіше підтримувати це в домашніх умовах.

Фото по шляху в Brow Bar Marusya . Чи не зворушені і чисті бровки.

Фото будинку, відразу після фарбування і надання форми. Брови стали ширше і яскравіше. А як змінився погляд! Такий забарвлення вистачить тижня на три.

У темноволосих бровки повинні збігатися з кольором волосся, або бути трохи світліше. Блондинкам краще залишити світлі або зробити їх трохи темніше, але тільки не переборщити. У рудих бровки повинні збігатися з кольором волосся. Дуже чорні брови взагалі нікому не йдуть.

Вдома я використовую олівець для брів і гель для укладання.

Олівцем підтримую задану фарбою форму, підмальовували волоссячко там, де їх не вистачає. Щоб додати об'єм і структуру - використовую гель. Таким чином досягається дуже природний вигляд.

Олівець і гель рекомендую професійної марки Anastasia Beverly Hills. Мені підходить колір MediumBrown.

Виходячи з дому, я можу не нафарбувати вії, або не завдати тональний крем, але брови я підведу обов'язково.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com