рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити корекцію брів в домашніх умовах

  1. Види корекції брів
  2. Корекція брів в домашніх умовах покрокова інструкція
  3. Техніка шугаринга для коригування форми брів
  4. Як часто робити корекцію брів будинку


Коли брови жінки доглянуті і красиві, вони все обличчя роблять виразним і привабливим. Привести свої брови в порядок, виконавши корекцію, цілком можливо в домашніх умовах.

Перш за все треба уявити собі, якою має бути ваша форма брів, врахувати наскільки вона підходить до типу вашого обличчя.

Найкраще виглядають брови акуратні, довгі, трохи підняті. Але, наприклад, для особи, яка має округлу форму з пухкими губами, не підійдуть прямі брови, а якщо губи маленькі, широкі брови виявляться недоречними.

Коли брови жінки доглянуті і красиві, вони все обличчя роблять виразним і привабливим

Вибір форми брів відповідно до форми обличчя

Який саме варіант вибрати, можна коротко класифікувати за типами жіночого обличчя:

  • Кругле обличчя вимагає брів зламаних, широких спочатку, що звужуються до кінця;
  • Овальне краще виглядає з бровами горизонтальними, не надто високими;
  • Квадратна особа буде краще виглядати з дугоподібними бровами, піднятими вгору;
  • Трикутна форма обличчя відмінно гармонує з плавно вигнутими бровами, лише злегка піднятими;
  • Видовжене обличчя здасться більш округлим, якщо витримувати прямі лінії брів.

Кругле обличчя вимагає брів зламаних, широких спочатку, що звужуються до кінця;   Овальне краще виглядає з бровами горизонтальними, не надто високими;   Квадратна особа буде краще виглядати з дугоподібними бровами, піднятими вгору;   Трикутна форма обличчя відмінно гармонує з плавно вигнутими бровами, лише злегка піднятими;   Видовжене обличчя здасться більш округлим, якщо витримувати прямі лінії брів

Для правильної розмітки форми брови можна використовувати просте правило:

  • початок лінії повинно розташовуватися строго над зовнішнім краєм ніздрі;
  • закінчення вашої брови повинно бути на продовженні лінії, що з'єднує край носа із зовнішнім краєм ока;
  • місце вигину - найвища точка - повинна розташовуватися на лінії, що продовжує пряму між крилом носа і зіницею.

Вирішивши питання вибору форми ваших брів, треба визначитися з технікою, яку ви будете використовувати при корекції.

Найчастіше брови просто вищипують пінцетом або коректують спеціальною ниткою, але можна виконати корекцію використовуючи віск, або техніку шугаринга.

Всі ці способи хороші, але для чутливої ​​шкіри найкраще підійде пінцет.

У будь-якому випадку необхідно вимити руки, продезінфікувати спиртом інструменти, трохи розпарити шкіру тампоном з гарячою водою, щоб волоски віддалялися легше. Така підготовка необхідна при використанні будь-якого методу корекції форми брів.

Види корекції брів

Відкоригувати форму брів в домашніх умовах можна відносно невеликою кількістю способів. Татуаж і лазерна корекція - теж хороші способи, але такі процедури можливі тільки в кабінетах косметології.

Будинки найчастіше використовують:

  1. Вищипування пінцетом. Це найдоступніший і простий спосіб, але волоски після такої процедури досить швидко відростають, доводиться її часто повторювати.
  2. Корекція ниткою. При цьому варіанті обхоплюється кожен волосок і висмикується. Цим способом можна позбутися навіть від гармата. Така техніка вимагає певних навичок, тому самостійно її використовувати складно, особливо спочатку.
  3. Видалення волосся воском, для чого віск наноситься дерев'яною паличкою точно на ділянки, де треба підкреслити форму брів. На віск накладається смужка тканини, через деякий час вона знімається разом з волосками. Після такої процедури зростання волосків сповільнюється, але вона дуже болюча, і її складно робити самій в домашніх умовах.
  4. Видалення волосся цукровою пастою (шугарінг). Цей варіант нагадує роботу з воском, але замість нього використовується цукрова паста, замість тканини - паперова смужка. Така процедура менш болюча, ніж використання воску. Зручно, що пасту для проведення шугаринга цілком можливо зробити самостійно. Після процедури ефект зберігається до трьох тижнів.

Корекція брів в домашніх умовах покрокова інструкція

Для тих, хто вперше береться за приведення своїх брів в порядок, радимо попередньо розібратися, як виробляється правильна корекція брів будинку.

Розглянемо дві найбільш часто використовувані техніки:

Розглянемо дві найбільш часто використовувані техніки:

Вищипування волосків пінцетом

  1. Після того, як ви намітили оптимальну форму, саме таку, яку хотіли отримати, розпарити шкіру теплою водою за допомогою тампона і визначили, які волоски є зайвими, можна починати їх вищипування.
  2. Єдиний інструмент, який для цього буде потрібно - пінцет; його перед початком процедури необхідно протерти спиртом. Для самого вищипування необхідно відтягувати шкіру вгору або в сторону пальцем і захопивши намічені для видалення волоски, швидко висмикувати їх, докладаючи зусилля в напрямку росту волосся.
  3. Формується брову шляхом видалення волосків і з верхньої, і з нижньої частин обох брів. Видаляти треба і звичайні, і Пушкова волосинки - все, що росте за тією лінією, яку ви намітили, як ідеальна брову.
  4. Можна перший раз доручити корекцію майстру, який намітить правильну форму, а потім вже вдома самостійно підтримувати цю лінію. Коли робота буде закінчена, продезінфікуйте шкіру лосьйоном, змастіть кремом, щоб прибрати роздратування.

ВІДЕО ІНСТРУКЦІЯ
ВІДЕО ІНСТРУКЦІЯ

Техніка шугаринга для коригування форми брів

Крім пасти для шугаринга знадобиться тонка дерев'яна паличка або шпатель, смужки тканини або паперу і хлоргексидин, гарне шкірне антисептичний засіб.

Розглянемо техніку поетапно:

  1. Цукрова паста розігрівається в мікрохвильовці не більш 5-7 секунд, щоб вона придбала температуру, що забезпечує її пластичність.
  2. Попередньо готується форма брів, щіточкою формуються найбільш підходящі до типу особи форми.
  3. Шкіра обробляється хлоргексидином.
  4. Цукрова паста наноситься тонкою смугою за допомогою шпателя в напрямку, в якому росте волосся, на ділянку, звідки їх передбачається прибрати. Поверх пасти накладається папір і з зусиллям притискається.
  5. Шкіра натягується рукою, після чого смужка паперу різко віддаляється в напрямку росту волосся.
  6. Шкіра повторно обробляється хлоргексидином.

Якщо ви бажаєте при корекції брів підфарбувати їх в темніший колір, майте на увазі, що фарби для волосся використовувати небажано - вони не розраховані на ніжні ділянки шкіри.

Найкраще підфарбувати брови хною, а якщо хочеться зробити їх темніше, хною разом з басмою. Це - натуральні барвники, ніякої шкоди шкірі вони не заподіють.

Як часто робити корекцію брів будинку

Частота коригування форми брів цілком і повністю залежить від способу, яким віддалялися зайві волоски. Якщо ви їх вищипує, вони досить швидко наростають і вам доведеться повторювати процедуру раз на тиждень або раз в десять днів.

Після шугаринга волосся відростає повільніше, тижні за 3-4, відповідно, і процедура повинна виконуватися з такою ж частотою.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com