рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити ідеальні брови - фото і відео

  1. Як зробити ідеальну форму самостійно
  2. вищипування брів
  3. корекція

Акцент на очах завжди робить макіяж особливо ефектним. Якщо ви підібрали тіні і підводку, залишається тільки розібратися, як зробити ідеальні брови.

Ідеальна форма брів буде прямо залежати від форми особи. Круглолицим ідеально підійдуть варіанти з вираженими зламами, широким початком і вузьким кінчиком. Квадратним особам відмінно підійде м'яка закруглена форма. Овальне обличчя має на увазі найбільший вибір. Тут будуть доречні і прямі варіанти з невеликим і акуратним зламом, і дугоподібні.

Для того щоб трикутне обличчя виглядало гармонійним, варто звернути увагу на підняті форми, у яких є м'який і рівномірний вигин. Однак при цьому лінія вигину не повинна йти вниз різко, тому що в цьому випадку особа придбає сумний вираз.

Однак при цьому лінія вигину не повинна йти вниз різко, тому що в цьому випадку особа придбає сумний вираз

Як зробити ідеальну форму самостійно

Для того щоб придбати ідеальні брови можна звернутися до стиліста, однак простіше домогтися цього самостійно. Відстань між ними має бути близько 2 см. Волоски не повинні стирчати в різні боки. Вони повинні лежати акуратно.

Ідеальні брови вимагають постійного догляду. Для цього варто постійно живити їх оливковою, мигдальним, реп'яхову олію. Після нанесення робиться м'який масаж пальцями на кілька хвилин. Ідеальні брови в домашніх умовах - цілком досяжна мета, якщо систематично приймати вітаміни для шкіри, волосся і нігтів. Вони розбудять сплячі цибулини і активізують ріст нових волосків.

Для того щоб макіяж виглядав завершеним, а форма повністю визначеною і добре окресленої, варто використовувати туші, олівці, прозорі і кольорові гелі, м'які фарбувальні воски.

Для того, щоб образ вийшов максимально природним, варто взяти тіні і олівець в тон волоссю. Для більшої глибини і виразності погляду можна взяти на 1-2 тони темніше, але не більше. Не має сенсу робити занадто яскраві брови. Вони повинні бути гармонійною частиною всього особи, а не існувати окремо.

Вони повинні бути гармонійною частиною всього особи, а не існувати окремо

повернутися до меню ↑

вищипування брів

Ідеальними бровами дуже часто вважають ті, що тонкі і витончені. Для того щоб тонкощі домогтися, слід зайнятися вищипуванням. Їм слід займатися не частіше, ніж раз в 3-4 тижні. Перед процедурою для зменшення больових відчуттів шкіру потрібно розпарити.

Нижні волоски видаляються лише по нижньому контуру. Міняти природну форму брів при вищипуванні не можна. Волоски видаляються по одному при денному світлі у напрямку росту. Під час видалення волосків варто використовувати велике дзеркало, яке дозволить бачити все обличчя цілком.

Збільшувальний ефект не дасть вам видалити занадто багато і залишитися без брів. Слід по черзі видаляти по кілька волосин з кожної бровки, проте пам'ятайте, що вони не близнюки і необов'язково повинні бути повністю ідентичними.

повернутися до меню ↑

корекція

Якщо бровки дуже густі, то, вискубавши частина волосків ближче до перенісся, ви зробите погляд більш відкритим.

рідкісним брів цілком можна додати текстури. Їх варто спочатку укласти спеціальним гелем, потім пройтися по ним воском, а потім нанести пудрові тіні скошеної пензликом.

Якщо волоски ростуть нерівномірно, тоо менш густі ділянки краще зафарбувати і тим самим добитися рівного тону.

Актуальна інформація:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com