рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вищипнути брови без пінцета?

Вищипування брів - звичайна для всіх жінок процедура. Хтось вважає її добровільної розправою, хтось переносить відносно легко. Велике значення відіграє звичка. Зазвичай дівчаткам ще в підлітковому віці показують, як вищипнути брови пінцетом, і з часом цей процес стає менш болючим. Але ж можна і не чекати, поки больовий поріг знизиться. Знайти інший спосіб, як вищипнути брови без пінцета і без болю. А заодно позбутися від цього інструменту - адже хороший пінцет коштує не дешево і вимагає регулярного догляду, стерилізації та підгонки. Без цього він приходить в непридатність, перестає утримувати тонкі волоски і приносить більше болю, ніж користі.

Поспішаємо вас заспокоїти, якщо після цих слів ви жваво представили собі метод секретарки Верочки, радив вискубувати рейсфедером. І подумки погодилися з Людмилою Прокопівна, що витерпіти це можна тільки під наркозом. Ні-ні, хоч ви і жінка, терпіти не доведеться, тому що ефективний спосіб вискубати брови без пінцета був придуманий задовго до радянських службовців. Ми докладно розповімо вам про те, як вискубувати брови без пінцета. А ви вже самі вирішуйте, якою вона має бути: тоненька, як ниточка, здивовано піднесена, або сучасна, природна і натуральна. Хоча саме ниточка нам з вами і знадобиться.
Способи вищипування брів без пінцета
Як вискубувати брови без пінцета, придумали східні красуні. Схід, як відомо, справа тонка. І суперечливе: з одного боку, в Середній Азії вважалися гарними зрощені на переніссі брови, з іншого боку саме там здавна видаляли небажане волосся на обличчі і тілі за допомогою нитки. Вищипування брів ниткою, або трідінг (в перекладі з англійської thread - «нанизувати»), - зручний і тому популярний метод корекції брів. Але застосовувати його можна не тільки до брів, а й буквально будь-яким волоссю. І це далеко не єдина перевага трідінга. Ось аргументи, що переконають багатьох сучасних жінок вискубувати брови ниткою замість пінцета:

  • Економія. Корекція форми брів ниткою в салоні краси може влетіти в копієчку. Але тим, хто вміє вискубувати брови ниткою самостійно, ця навичка дозволяє взагалі не витрачати гроші на процедуру. Моток ниток коштує в багато разів дешевше навіть самого простого пінцета. А відповідний пінцет належної якості ще потрібно знайти і купити, перепробувавши безліч невдалих екземплярів.
  • Зручність. Навчившись вискубувати брови ниткою, можна з таким же успіхом видаляти волоски над губою, на грудях і на будь-якому іншому ділянці шкіри. Більш того: можна коригувати форму бороди та / або вусів коханому чоловікові, як це робили в давнину.
  • Безболісність. Вискубувати брови ниткою набагато приємніше, ніж пінцетом. Нитка не викликає хворобливих відчуттів. Спочатку вони будуть вам просто в новинку, але незабаром процедура взагалі перестане вас хвилювати, не кажучи вже про будь-якому дискомфорті.
  • Ефективність. Ділянка шкіри, оброблений ниткою, анітрохи не поступається за чистотою і гладкості ділянці, обробленого пінцетом. Нитка захоплює все, навіть найтонші волоски, тому в порівнянні з пінцетом може виявитися навіть більш дієвим інструментом.
  • Акуратність. Заодно з волоссям віддаляється верхній шар епітелію - ороговілі клітини, що перекривають доступ до більш глибоких шарів шкіри. Після вищипування брів або епіляції ниткою активізуються процеси регенерації клітин шкіри.

Звичайно, є й інші способи корекції брів без пінцета. Це воскова епіляція, депіляція кремом і просто гоління. Але жоден з них не є вищипуванням і кожен має свої недоліки. Тоді як основний недолік видалення волосся ниткою - це тривалість процедури. Та й та помітно скорочується після того, як вискубувати брови таким чином стане для вас звичайною справою. У перший раз добре б відвідати майстра і побачити його роботу своїми очима. А далі спробуйте вискубувати брови без пінцета в домашніх умовах.
Як вискубувати брови ниткою без болю
Щоб вищипнути брови без пінцета, вам знадобиться тільки трохи часу, добре освітлене місце перед дзеркалом і нитка. Бажано використовувати натуральну бавовняну нитку, тому що синтетична нитка буде ковзати і розтягуватися, не зможе забезпечити якісну корекцію. Орієнтуйтеся на напис на упаковці. Відповідна вам нитку маркована «№10» на котушці. Беріть її і беріться за справу:

  1. Вмийтеся (змийте косметику) і продезінфікуйте шкіру на обличчі і руки. Припудрите шкіру, щоб нитка не «ущипнула» її разом з волоском. Розчешіть брови у напрямку вгору, щоб розділити волоски.
  2. Відмотати від котушки і відміряйте близько півметра нитки. Це усереднена довжина, і наступного разу ви зможете скоригувати її для своєї зручності.
  3. Зв'яжіть кінці нитки між собою міцним вузлом. Розтягніть вийшла замкнуту петлю між пальцями двох рук.
    перекручування петлі
  4. Перекрутіть петлю посередині в кілька оборотів (від 5 до 10 разів), щоб нитки закрутилися в джгут. При цьому на пальцях рук і раніше повинні бути зафіксовані дві сторони петлі. У підсумку в ваших руках повинна виявитися стилізована вісімка з багаторазовим перекручуванням між «вушками».
  5. Розправте «вушка», або петлі цієї імпровізованої вісімки між великим і вказівним пальцями відповідної руки. Переконайтеся, що центр вісімки зміщується вправо і вліво, якщо ви зводите і розводите подушечки великого і вказівного пальців між собою.
  6. Потренуйтеся управляти вісімкою, як маріонеткою. Від того, наскільки плавно ви навчитеся зрушувати її центр, зменшуючи і збільшуючи трикутники між пальцями, залежить якість корекції брів.
    схема вищипування
  7. Щоб почати вискубувати праву брову, дивлячись в дзеркало тримайте скручену петлю з нитки навпроти правого ока. Сблізьте пальці правої руки, щоб до неї перемістився центр вісімки, а трикутник на правій руці став меншим.
  8. Другий, більший трикутник, утворений петлею навколо пальців лівої руки, прикладіть до того місця, де росте небажаний волосся.
  9. Одним плавним рухом піднесіть кут трикутника до основи волосини, одночасно розсовуючи пальці правої руки. Перекручений ділянку зміститься вліво, захоплюючи волосок.
  10. Свита нитка міцно утримує волосок і висмикує його разом з коренем. Повторіть всі кроки, починаючи з пункту №8, щоб надати бровам бажану форму.

Вищипуйте волоски з однієї й іншої брови по черзі. В іншому випадку вони можуть вийти однаковими і зажадають додаткового коректування. Краще вищипнути менше, ніж залишити на обличчі дві тонкі смужки. У моді брови натуральний вигляд, тому видаляйте тільки явно зайві ділянки.
Сама процедура вищипування брів ниткою не викликає болю, але шкіра може почервоніти. Щоб зняти роздратування, прикладіть кубик льоду або холодний компрес. Призвичаївшись, ви будете вискубувати брови без пінцета ниткою «машинально» і швидко. Наступного разу корекція форми брів знадобиться вам не раніше ніж через 3-4 тижні, тому що, на відміну від пінцета, нитка не може переломити волосок і видаляє його тільки разом з коренем.
Як вищипнути брови без пінцета швидко і легко
Як і будь-яка косметологічна процедура, корекція брів ниткою - це втручання в організм, хоч і поверхневе. Люди мають різною чутливістю, тому про всяк випадок врахуйте такі нюанси, які можуть стати в нагоді вам або вашим близьким:

  1. Щоб подолати низький больовий поріг, попередньо розігрійте шкіру теплим паром або гарячим вологим компресом. Або, навпаки, охолодіть льодом або спеціальним кремом з анестетиком.
  2. Як і при будь-депіляції, існує ризик утворення врослого волосків. Його можна уникнути, якщо не захоплювати ниткою відразу велику кількість волосків.
  3. Вискубувати брови без пінцета або пінцетом можна, якщо волоски ростуть на поверхні родимок, бородавок або папілом.
  4. Не варто вискубувати брови ниткою, якщо недавно ваше обличчя обгоріло на сонці, і шкіра ще не повністю відійшла від опіку.
  5. Перед тим як вискубувати брови, приготуйте на всякий випадок олівець для брів. Він знадобиться, якщо ви видалите занадто багато і вирішите «заповнити прогалини».

Якщо ви все ще сумніваєтеся в можливості вискубати брови без пінцета, потренуйтеся спочатку н менш помітної частини тіла. Коли вискубувати волоски на нозі стане просто, зможете скорегувати брови. І пам'ятайте, що незмінна популярність нитки для видалення волосся не випадкова. Вона підтверджує ефективність і безпеку того, як можна вищипнути брови без пінцета самостійно не гірше, ніж в салоні.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com