рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прибрати татуаж брів в домашніх умовах? Кілька робочих способів

  1. Видалити, не можна залишити
  2. професійні методи
  3. Домашні методи
  4. На замітку

Іноді доводиться думати, як прибрати татуаж брів Іноді доводиться думати, як прибрати татуаж брів. У домашніх умовах зробити це не легко. Взагалі, позбутися від нього не просто, оскільки фарбувати не волоски, які запросто можна освітлити при першому бажанні, а підшкірний шар. Фарба впроваджується в дерму, пройшовши перед цим інші шари: епідерміс, мембрану. Мінімальною глибиною, на яку вводиться пігмент, вважають 0,3 см. (А можуть ввести і на 0,8 см., Що теж допустимо).

Уявіть, наскільки складно буде "дістати" цю фарбу, не пошкодивши шкіру! Зрозуміло, існують методи освітлення і ми про них розповімо. Краще, звичайно, робити це в салонах. Висвітлювати татуаж самостійно не варто - це небезпечно. Мало того, можуть залишитися сліди (часом аж до шрамів), які вже ніяк не вийде вивести. Але якщо вибору немає, то, по крайней мере, постарайтеся дотримуватися наших порад - так ви зведете ризики до мінімуму.
Як прибрати татуаж брів в домашніх умовах? Перш, ніж приступити до процесу, давайте подумаємо - чи дійсно є така необхідність? Якщо вам пощастило з майстром і робота була проведена правильно, а очікуване стало реальним, але вам просто захотілося змінити образ, то краще для початку звернутися в той же салон, де вам робили брови. Можливо, просто потрібно невелика корекція. Але коли татуаж не прикрасить, а, що називається, спотворив обличчя невідповідним кольором або некоректно підібраною формою, то виводити такі брови дійсно потрібно. Але перш, ніж приймати остаточне і безповоротне рішення (потім вже точно назад шляху у вас не буде!), Ознайомтеся усіма недоліками і дізнайтеся про одне-єдине гідність.

Видалити, не можна залишити


Так де ж ставити таку потрібну кому? Ну давайте почнемо з плюсів, а точніше - з плюса, оскільки він один. А саме - дешевизна. На цьому позитивні сторони домашніх методів закінчуються. Далі починаються суцільні мінуси.
По-перше, це не буде по-справжньому ефективно - так, як це могли б виконати фахівці, ви самі зробити не зможете. По-друге, ніхто з тих, хто ризикнув не застрахований від опіків і шрамів. По-третє, фарба почне міняти колір і виглядати вона буде, можливо, навіть гірше, ніж це було спочатку. По-четверте, фарба цілком може не просто посветлеть, але і розмитися, тоді прибрати її остаточно буде ще важче.
Давайте все-таки хоча б теоретично розглянемо професійні способи видалення невдало зробленого татуажу. По крайней мере, ризик, хоч і буде, але ймовірність його значно знизиться.

професійні методи


1. висветленія. Метод полягає у введенні хімічного препарату під назвою Ремувер, здатного зв'язати молекули фарби, що знаходиться в шкірі і вивести їх на поверхню. Вони видаляються потім разом з утворилася в результаті скоринкою. Процедура ця, якщо чесно, не безболісна і вимагає майстерного підходу - провести маніпуляцію якісно можна буде тільки при з'ясуванні точної глибини пігменту. Якщо фарба залягає не далеко, то може вистачити одного відвідування салону.
2. Лазер. Це вид корекції вважається особливо ефективним. Спеціальний апарат дозволяє просто випалити пігмент. Якщо процедура буде проведена хорошим майстром, то від татуж незабаром ніщо не нагадає. Правда, якщо пігмент був дуже темним, то доведеться відвідати салон знову. На сам сеанс піде хвилин десять. У цей час може відчуватися поколювання. У деяких сльозяться очі. Одноразовим відвідуванням салону обійтися не вийде. Допускається поява синців і навіть невеликих набряків - це нормально, якщо враховувати, на якій глибині залягає пігмент. Швидше за все, знебарвиться і волоски брів, але їх можна буде потім пофарбувати. А серед бонусів - нові інтенсивні їх "сходи" (результат роботи лазера).
Результати в обох випадках видно через тиждень. Весь цей час оброблені місця змащують "Бепантеном" (або аналогом). Перша доба брови не мочать. Заборонені лазні, солярії. Перебування на сонці обмежують по максимуму, оскільки можлива пігментація.

Домашні методи


1. Глибокий пілінг. Краще використовувати вже готові препарати. Їх можна купити як в спеціалізованих відділах магазинів, там і в косметичних салонах. Вибирати потрібно ті склади, які передбачені для глибокого пілінгу.
Таку процедуру можна зробити і вдома, але ефект не буде гарантованим. Для хімічного пілінгу підійде кальцію хлорид. Зазвичай використовують розчин 5%, максимум - 10%. Для більш зручного і точного нанесення береться звичайна пензлик. Перший раз наносять не більше п'яти шарів, причому кожен наступний - після висихання попереднього. У наступні сеанси додають ще по два. Допустимий максимум - 10 шарів. Знімають препарат змазаними дитячим милом пальцями, шляхом скочування (колоподібними рухами). Розрив між процедурами - не менше 5 днів! При хімічних пілінгу видаляються верхні шари шкіри, поступово з ними сходи і фарба.
2. Перекис водню. Татуаж щодня змащується препаратом (3%). Препарат після висихання змивається. Врахуйте: висока концентрація препарату викличе опік!
3. Йод. Звичайним розчином змащують місце татуажу. Робиться це щодня, по 5-6 разів. Врахуйте: ризик опіку вкрай великий! Для оброблення зони татуажу краще, як в варіанті №2, взяти тонку пензлик. Підійдуть і ватяні палички. Маніпуляції продовжують весь місяць. В результаті з'явиться скоринка. Видаляти її не можна, потрібно дочекатися, поки вона відійде сама.

На замітку


1. Ніколи не забивайте зроблений татуаж "натуральної" (тілесної) фарбою. Біжіть від майстра, який запропонував такий варіант, причому без роздумів!
Цей спосіб, звичайно ж, здасться найбільш зручним і простим. І навіть результат може виявитися відмінним. Але тільки на перший час. А далі фарба поводиться непередбачувано: у кого-то вона просто "пливе", у кого-то червоніє, хтось скаржиться на посиніння. В результаті вам знову доведеться думати, як виправляти огріхи, але зробити ви цього вже не зможете - світлий пігмент не видаляється.
2. Самостійне видалення. Кілька варіантів, які найчастіше застосовуються жінками будинку, були розміщені для ознайомлення. Ми не можемо гарантувати хороший результат. Мало того, ще раз просимо вас подумати про те, які можуть бути наслідки. Найкраще видаляє пігмент час. Пожалійте своє обличчя. Це - не поле для експериментів. Якщо рішення ваше остаточно, краще зверніться до фахівців. Не поспішайте. Поспілкуйтеся зі знайомими, зайдіть на форуми і почитайте відгуки людей, які пройшли такі процедури.

Як прибрати татуаж брів в домашніх умовах?
Перш, ніж приступити до процесу, давайте подумаємо - чи дійсно є така необхідність?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com