рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно нафарбувати брови олівцем? Покрокова інструкція

  1. Як підібрати колір?
  2. поетапна інструкція
  3. Поради та рекомендації від косметологів

Олівець є швидким та простим засобом, який допомагає підкоригувати форму брів, надати їм колір і виразність.

Правильне нанесення цього засобу розпочинається з вибору підходящого відтінку, визначення правильної форми брів, а потім вже самого процесу.

Не варто купувати перший-ліпший олівець - має сенс почитати відгуки, протестувати його в магазині, а також прислухатися до рекомендацій косметологів і візажистів.

Про те, як правильно намалювати красиві стрілки на очах за допомогою олівця, ви можете дізнатися з нашої статті .

Як підібрати колір?

Як підібрати колір

Раніше всі користувалися простою формулою, яка говорить, що блондинки підбирають олівець трохи темніше волосся на голові, а брюнетки - трохи світліше. Зараз візажисти дають більш чіткі вказівки, так як важливу роль відіграє і цветотип кожної дівчини. наприклад:

  1. Для холодного блонда підійде димчасто-сірий, а в окремих випадках навіть чорний відтінок;
  2. Натуральним блондинкам треба підібрати колір в тон коріння волосся;
  3. Фарбованим в теплий блонд слід придивитися до бежево-коричневій гамі;
  4. Брюнетки і шатенки повинні дивитися також на холодний / теплий тип, а по яскравості орієнтуватися на власні волосся - зараз в тренді брови на тон темніше;
  5. Власницям чорного кольору волосся вибору не залишається - у них добре виглядатиме тільки такий же колір брів, коричневий подтон не буде виглядати натурально;
  6. Руді панянки повинні віддавати перевагу мідному або теракотового кольору, але в цілому діють правила в залежності від яскравості - світло-рудим панночкам можна прислухатися радою для блондинок, а мідним - для брюнеток.

Для холодного блонда підійде димчасто-сірий, а в окремих випадках навіть чорний відтінок;   Натуральним блондинкам треба підібрати колір в тон коріння волосся;   Фарбованим в теплий блонд слід придивитися до бежево-коричневій гамі;   Брюнетки і шатенки повинні дивитися також на холодний / теплий тип, а по яскравості орієнтуватися на власні волосся - зараз в тренді брови на тон темніше;   Власницям чорного кольору волосся вибору не залишається - у них добре виглядатиме тільки такий же колір брів, коричневий подтон не буде виглядати натурально;   Руді панянки повинні віддавати перевагу мідному або теракотового кольору, але в цілому діють правила в залежності від яскравості - світло-рудим панночкам можна прислухатися радою для блондинок, а мідним - для брюнеток

Якщо брови тонкі, то олівець варто точити після кожного застосування.

Якщо брови широкі, то чіткий контур не потрібний, і точити можна рідше.

Автоматичні олівці краще не купувати - ними складно провести тонку лінію.

Що стосується вибору по жорсткості, то варто віддавати перевагу грифелю середньої м'якості. Занадто твердим олівцем важко малювати природні лінії, а надто м'який буде залишати дуже насичений слід і швидко сточуються.

до змісту ↑

поетапна інструкція

Як навчитися фарбувати брови олівцем правильно?

Спершу треба визначитися з початком брови і закінченням хвостика. Часто дівчата «малюють» за своїм природному контуру, і виходить не дуже красиво.

За стандартами візажистів брова повинна починатися там, звідки можна опустити перпендикуляр до ямочки на крилі носа - це місце буде ближче до перенісся, ніж внутрішній куточок ока.

Щоб визначити місце, де брова повинна закінчуватися, досить прикласти олівець так, щоб він проходив від крила носа через зовнішній куточок ока.

Якщо у дівчини хороші густі брови, до досить регулярно їх вискубувати за цією схемою, а потім просто заповнювати форму олівцем.

Але якщо своїх волосків не вистачає, то доведеться щодня користуватися цими правилами. Згодом це увійде в звичку, і можна буде обійтися без регулярних «замірів», роблячи все на око.

Останнім часом в моді природна форма брів, і багато дівчат радісно відмовилися від пінцета.

І все-таки не варто бездумно віддаватися моді, а слід тверезо оцінити своє обличчя і зрозуміти, який образ конкретної панночці йде більше: з широкими бровами в стилі Кара Делевінь або все-таки з невеликими акуратними бровками, які вимагають регулярної корекції.

Отже, як нафарбувати брови олівцем поетапно:

  • c допомогою щіточки волоски зачісували наверх;
  • олівцем проводять по нижній лінії брови і виводять кінчик;
  • потім волоски зачісували вниз;
  • прорисовують верхню лінію брови;
  • в кінці олівець необхідно розтушувати щіточкою для брів по напряму вгору;
  • в кінці бажано покрити брови прозорим гелем, щоб продовжити стійкість макіяжу і закріпити волоски.

c допомогою щіточки волоски зачісували наверх;   олівцем проводять по нижній лінії брови і виводять кінчик;   потім волоски зачісували вниз;   прорисовують верхню лінію брови;   в кінці олівець необхідно розтушувати щіточкою для брів по напряму вгору;   в кінці бажано покрити брови прозорим гелем, щоб продовжити стійкість макіяжу і закріпити волоски

Олівцем годі й зафарбовувати брову цілком. Більш натурального ефекту можна домогтися, якщо робити невеликі штрихи, що повторюють собою волоски.

Це корисно в тих випадках, коли самі брови дівчину влаштовують, але є невеликі прогалини, які вона і хоче приховати. Олівець хороший тим, що при грамотному підборі кольору він виглядає максимально природно, на відміну від кольорового гелю або тіней.

до змісту ↑

Важлива рада від редакції

Якщо хочете поліпшити стан своєї шкіри, особливу увагу варто приділити кремам, якими ви користуєтеся. Жахлива цифра - в 97% кремів відомих марок знаходяться речовини, отруйні наш організм. Основні компоненти, через які всі біди на етикетках позначаються як methylparaben, propylparaben, ethylparaben, Е214-Е219. Парабени негативно впливають на шкіру, а також можуть викликати гормональний дисбаланс. Але найстрашніше, що ця гидота потрапляє в печінку, серце, легені, накопичується в органах і може викликати онкологічні захворювання. Ми радимо відмовитися від використання коштів, в яких знаходяться дані речовини. Нещодавно експерти нашої редакції провели аналіз натуральних кремів, де перше місце зайняли кошти від фірми Mulsan Сosmetic - лідера у виробництві повністю натуральної косметики. Вся продукція виготовляється під суворим контролем якості і систем сертифікації. Рекомендуємо відвідати офіційний інтернет магазин mulsan.ru . Якщо сумніваєтеся в натуральності вашої косметики, перевірте термін придатності, він не повинен перевищувати одного року зберігання.

Поради та рекомендації від косметологів

Не варто приступати до макіяжу брів відразу після використання пінцета. Якщо під час нанесення макіяжу дівчина помітила, що у неї відросли нові волоски, то краще залишити процедуру вищипування до відходу до сну.

При використанні пінцета утворюються маленькі ранки, в які може потрапити інфекція - саме тому до і після процедури брови обробляють антисептиком, а нанесення макіяжу до зникнення почервоніння заборонено.

До макіяжу брів слід приступати після того, як вже нанесена тональна основа, але до макіяжу очей. Іноді дівчина перебільшує з кількістю пігменту, і брови виглядають занадто яскраво.

Щоб ця частина особи не притягувала до себе зайву увагу, можна трохи яскравіше виділити очі. У будь-якому випадку, надлишки олівця на бровах можна прибрати ватною паличкою, змоченою в засобі для демакіяжу.

У будь-якому випадку, надлишки олівця на бровах можна прибрати ватною паличкою, змоченою в засобі для демакіяжу

При виборі олівця підходящого відтінку не варто боятися нанести засіб на брови прямо в магазині.

Для цього треба попросити у консультантів точилку - так можна не боятися підчепити якусь шкірне захворювання.

Потім слід подивитися на себе при штучному і денному освітленні.

Не варто робити покупку, «примірявши» засіб тільки в магазині - що стосується тональної основи і кольору брів, то їх купують тільки після виходу на природне світло.

Отже, олівець для брів є простим і доступним засобом для макіяжу. Правильний вибір відтінку в сукупності з грамотним підбором форми дозволять надати дівчині максимально природний вигляд.

Для різних випадків можна придбати кілька відтінків відповідної колірної гами. Наприклад, на урочистий вихід підійде більш темний колір, для прогулянки в літній день - відтінок світліше.

Олівець економічніше, ніж кольоровий гель , І більш зручний у використанні, ніж тіні , А тому він по праву може вважатися самим популярним засобом для макіяжу брів.

Про те, як правильно фарбувати брови олівцем, ви можете дізнатися з відео:

Поділитися з друзями:

Як підібрати колір?
Як підібрати колір?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com