рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати форму брів правильно і зі смаком

  1. Рідкісні форми абрису особи
  2. Брови для прямокутної форма особи
  3. Брови для грушоподібної форма особи
  4. Загальні правила під вибору форми брів

Сучасні дівчата звертають увагу не тільки на пухнасті вій і пухкі губи, але і на правильну форму брів, яка робить обличчя дивовижним. Крім того, відсутність чітких рамок в стилі зачіски і макіяжу відкриває для вас широкий шлях до експериментів. Але будьте обережні - брови, це не та частина тіла, з якої варто жартувати. Якщо ви не знаєте, як підібрати форму брів самостійно, краще зверніться до фахівця, щоб уникнути невдалої корекції. У всякому разі, не зловживайте вищипуванням і хімічним фарбуванням. Бережіть ваші дуги, вони є ключовою фігурою вдалого образу.

Рідкісні форми абрису особи

Рідкісні форми абрису особи

Перед тим, як правильно підібрати форму брів, розглянемо найбільш проблематичні і нечасто зустрічаються абриси особи - прямокутний і грушовидний.

  • прямокутне обличчя характеризується однаковим інтервалом між вилицями і між скронями; до того ж подібний абрис, найчастіше, відрізняється широким тупим підборіддям;
  • грушоподібне особа має досить масивної щелепою і вузьким лобом.

Як ви розумієте, подібні риси не надають дівчині жіночності і м'якості. Тому, необхідно правильно підібрати форму брів, щоб згладити грубі кути, приховати недоліки і пом'якшити овал в цілому.

Брови для прямокутної форма особи

Брови для прямокутної форма особи

Власниці даного абрису, як правило, можуть похвалитися подовженим овалом і високим чолом. Само по собі це красиво, але от в поєднанні з жорсткими вилицями і широкими скронями виглядає дещо грубо. Щоб пом'якшити ці недоліки, потрібно трохи вкоротити обриси обличчя, згладити кути щелепи, звузити лоб, а вилиці, навпаки, розширити. Так ми максимально наблизимо форму до класичного овалу.

Щоб домогтися подібного ефекту, доведіть відстань між бровами до можливого максимуму і злегка подкорректируйте ширину дуг, надавши їм плавний вигин. Нізащо не вищипуйте їх в нитку, але і не залишайте занадто кошлатими. У разі потреби, укладіть непокірні волоски гелем. Намагайтеся не зловживати контурним олівцем, замінивши його тінями. Уникайте форми брів у вигляді веселки. Це лише ще більше витягне і без того довгий «прямокутник».

Брови для грушоподібної форма особи

Брови для грушоподібної форма особи

З цією формою обличчя все в точності до навпаки. Через важку нижньої щелепи і звуженого чола, воно візуально здається коротше. Щоб знати, як підібрати форму брів для подібного абрису, потрібно засвоїти, що вся увага має бути перенесено з нижньої частини на верхню. Розширити лоб допоможе пряма чубчик, а також дуги, трохи зсунуті до перенісся і розлітаються до скронь. Тобто, ідеальною формою для цього типу особи буде «крило чайки» з подовженими прямими «хвостиками».

Намагайтеся не занижувати брову, коригуючи її тільки знизу. Пам'ятайте, лінії повинні бути достатньо широкими і насиченими за кольором, це зробить лоб опуклим. Чи не нехтуйте татуажем і хімічним фарбуванням - у вашому випадку це майже необхідних заходів. Щоб відвернути увагу від широкої щелепи, робіть упор в макіяжі на очі і брови, а також не користуйтеся яскравою помадою, залишаючи губи нейтральними.

Загальні правила під вибору форми брів

Загальні правила під вибору форми брів

Ось кілька рекомендацій, доречних при будь-якому типі абрису.

  1. оптимальний інтервал між дугами - 1,5-2 см;
  2. від «головки» до зламу брова повинна мати однакову товщину;
  3. намагайтеся не чіпати волоски зверху, але якщо брови розташовані занадто високо, можете їх трохи опустити;
  4. якщо не впевнені, яка форма вам піде, чи не вибирайте нічого екстремального - оптимальні дуги, відповідні всім - «крило чайки» або веселка з м'яким вигином;
  5. навіть якщо вас задовольняє форма, пам'ятайте, що кущисті брови недоречні ніде - фіксуйте волоски воском;
  6. використовуйте олівець по мінімуму - просто щоб домалювати відсутню довжину або заповнити прогалини; жирно наведені дуги виглядають гротескно, так що розтушовувати косметичний засіб;
  7. якщо не вмієте коригувати форму, відмовтеся від воску і дуже обережно поводьтеся з ниткою; липка субстанція може захопити багато волосків, а бавовняна нитка «слухається» тільки умілих рук;
  8. утримуєте пінцет для корекції в порядку і чистоті - якщо кінчики зазубрити, придбайте новий інструмент; після кожної процедури обробляйте інвентар спиртом, щоб уникнути розмноження бактерій.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com