рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як намалювати брови? Поради та основні прийоми оформлення брів в макіяжі

  1. Вчимося правильно малювати брови разом зі стилістом
  2. Як намалювати брови олівцем?
  3. Прості секрети красивих брів

Недарма актори, особливо ті, хто працює безпосередньо з публікою, приділяють при нанесенні гриму особливе значення саме брів. Адже вони можуть показати ставлення людини до того, що відбувається. Брови також можуть надати обличчю будь-який вираз: і радість, і подив, і смуток. Але не тільки люди мистецтва малюють собі брови, а й звичайні жінки для того, щоб підкреслити свою індивідуальність і красу.

Вчимося правильно малювати брови разом зі стилістом

Багато візажисти переконані, що не завжди натуральні брови на 100% гармоніюють з рисами обличчя людини. При цьому вони також стверджують, що коригувати їх слід гранично акуратно.

Існує правило, іменоване золотим перетином. У ньому йдеться, в застосуванні до макіяжу, що внутрішній кут брови повинен знаходитися на одній лінії з внутрішнім кутом ока. А зовнішній кут ока повинен не перевищувати зовнішній кут брови. Саме цим правилом і потрібно керуватися при коригуванні брів.

Тепер необхідно розібратися: чому ж щодня фарбувати брови - тінями для повік, олівцем або ін. Косметичними засобами?

  1. Дуже мило і акуратно виглядатимуть на бровах прості матові тіні для повік. Створений за допомогою такої косметики образ буде виглядати свіжо і натурально. До речі, наносити тіні на брови - зовсім не важко. Для цього потрібно обережно пройтися пензлем з тінями по лінії зростання волосків, а за допомогою ватного диска слід стерти залишки кошти зі щік і носа.
  2. Багато пані задаються нагальним питанням: яким олівцем можна фарбувати брови і чи підійде для цього звичайний олівець для повік? Але візажисти вкрай не рекомендують використовувати останній. Адже такі олівці дуже м'які і надлишково яскраві. Підбирати колір такий косметики слід в тон до волосся, ніяких неприродних відтінків допускати не можна!
  3. Яким же чином підібрати потрібний колір олівця? Блондинкам рекомендується олівець для брів світло-сірого відтінку, брюнеткам - темно-сірий, а ніяк не чорний, як може здатися на перший погляд. А ось шатенкам і рудим дівчатам краще купувати олівець для брів коричневого кольору.
  4. А якщо Ви хочете, щоб Ваші брови були гладкими і ідеально рівними і при цьому все ще сумніваєтеся - фарбувати Вам їх щодня чи ні, то можна купити спеціальний фіксуючий відтінку гель. Він особливо підійде тим дама, у яких є свої натуральні повнокольорові брови.
  5. Ще можна фарбувати брови за допомогою простої туші, причому наносити її потрібно легко і не сильно. А перед тим, як приступити до виконання макіяжу, щіточку потрібно витерти об папір.

Як намалювати брови олівцем?

Отже, в першу чергу слід надати свої брів бажану форму , Спираючись на правило золотого перетину, наведене вище. А вже після того, як форма брів стала ідеальною, можна приступати до їх малювання олівцем, колір якого підходить до відтінку Вашого волосся.

Для початку потрібно наїжачити волоски проти зростання, щоб оголити ділянки шкіри. Ці самі місця і слід зафарбувати легкими і невеликими штрихами. Малювати дозволяється лише коріння, щоб в результаті вийшли натуральні брови. Тепер необхідно причесати волоски так, як вони і повинні правильно лежати по своєму зросту і зафіксувати їх за допомогою воску або гелю, який слід наносити щіточкою для туші.

Тепер необхідно причесати волоски так, як вони і повинні правильно лежати по своєму зросту і зафіксувати їх за допомогою воску або гелю, який слід наносити щіточкою для туші

Для виконання вечірнього макіяжу, необхідно нанести на обличчя і повіки тональний крем, а потім тонкий шар пудри, а вже потім малювати дуги. Щіточкою, попередньо змоченою гелем, слід причесати волоски. Над бровою і під нею (максимально близько до лінії росту волосся), слід намалювати основу за допомогою олівця для очей тілесного кольору. Особливу увагу необхідно приділити вигину, як знизу, так і зверху. Після обережно розтерти, щоб дуги вийшли, як би ув'язненими в світлу рамку.

Тепер легкими і недовгими штрихами слід перетворити головку брови, а після поступово перейти до тіла, які необхідно виділити олівцем більш темного кольору. Якщо олівець є тільки 1-го відтінку, то зробити колір більш насиченим можна просто сильніше натискаючи на нього, а самі волоски брів слід попередньо зволожити. Після вигину потрібно намалювати брови хвостик, причому відтінок його повинен бути світліше, ніж у головки і тіла брови. Після зафарбовування брови всередині контуру, її необхідно акуратно причесати.

Потрібно пам'ятати, що для того, щоб намальовані брови зберегли свій зовнішній вигляд, не можна пудритися протягом усього дня.

Читайте також:

Прості секрети красивих брів

Для того щоб красиво намалювати брови, потрібно зовсім не багато пристосувань. Отже, Вам знадобляться: гостро заточений олівець, туш, тіні, пензлик, пінцет, спеціальне масло або гель для брів. У разі, коли брови дуже густі, це часто виглядає неакуратно. І для додання їм гарної форми, слід їх прорідити. Для цього необхідно гострим олівцем намітити бажаний контур і видалити зайві волоски. Висмикувати такі слід по одному, зверху вниз.

А ось занадто вузькі брови доведеться навпаки домалювати. Для цього слід причесати їх проти росту волосся, гострим олівцем домалювати невеликими штрихами відсутні деталі і знову причесати, тільки вже по росту волосся.

Брови занадто темного відтінку потрібно буде освітлити за допомогою тіней золотистого кольору і олівця на тон світліше кольору самих брів. Промальовувалися вони практично тим же способом, що і проріджуються. Спочатку їх потрібно розчесати проти росту волосся і нанести штрихи, а потім за допомогою тонкої кисті і тіней пофарбувати в потрібний відтінок.

Занадто світлі брови потребують тих же маніпуляціях, ось тільки тіні повинні бути бежевого, коричневого або рудого кольору. В кінці процесу фарбування слід нанести трохи туші того ж кольору. Занадто короткі брови потрібно також домалювати олівцем.

Занадто короткі брови потрібно також домалювати олівцем

А також за бровами потрібен особливий догляд. Отже:

  • Кожен день вранці і ввечері брови потрібно зволожувати спеціальними засобами. А тим жінкам, у яких вони дуже тонкі, потрібно виконувати ці маніпуляції по кілька разів на дню. Замість спеціального гелю можна використовувати звичайне касторове масло;
  • Занадто багато фарби наносити на брови не рекомендується. Це в першу чергу додасть вульгарності зовнішнім виглядом, а у 2-у - зробить волоски занадто тонкими;
  • Перед сном макіяж з обличчя і брів слід обов'язково знімати;
  • Кардинально змінювати форму і колір брів краще в салоні краси і у професійного візажиста.

Але що ж робити в разі, коли мати гарні брови хочеться завжди, а ось фарбувати їх щодня немає часу або бажання? З цієї ситуації є вихід - перманентний макіяж або як він називається по-іншому - татуаж брів. Наноситься він раз на 3-5 років. Причому існує жодна техніка перманентного макіяжу, а саме:

  • Растушевка. Вона змінює форму брів і усуває недосконалості, якщо такі є;
  • Акварель. Робить колір брів яскравіше, глибше, усуває існуючі нерівності в вигині;
  • Волосковая. Застосовується в запущених випадках, коли, наприклад, у жінки немає частини брови (таке буває через шрамів) або коли брови занадто рідкісні.

Читайте також: Як правильно оформити брови пінцетом і олівцем в домашніх умовах?

Брови надають особі виразність. З їх допомогою можна передати найменші зміни почуттів. Вони також підкреслюють погляд, роблять його виразним. І нехай мода на брови змінюється досить часто, вони повинні бути завжди доглянутими і мати гарний зовнішній вигляд. Для того, щоб правильно малювати брови, потрібно просто в правильному порядку виконати всі необхідні маніпуляції.

Косметичними засобами?
Багато пані задаються нагальним питанням: яким олівцем можна фарбувати брови і чи підійде для цього звичайний олівець для повік?
Яким же чином підібрати потрібний колір олівця?
Як намалювати брови олівцем?
Але що ж робити в разі, коли мати гарні брови хочеться завжди, а ось фарбувати їх щодня немає часу або бажання?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com