рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як фарбувати брови олівцем і фарбою

  1. Як правильно фарбувати брови олівцем?
  2. Як правильно фарбувати брови фарбою?

Правильні риси обличчя, яскравий і виразний макіяж - це все допомагає виділити природну красу жінки, відзначити деякі переваги і виключити недосконалості.
Якщо знати, як правильно фарбувати брови, спеціальною фарбою або контурним олівцем, можна запросто скинути пару років, і виділити свої ефектні очі.

За формою брів можна зрозуміти поведінку людини, в якому він настрої перебуває і як ставиться до певних процесів. Правильно намальовані брови гарної форми здатні прикрасити личко, і поміняти відношення до даного образу. З цієї причини, будь-яка представниця слабкої статі повинна знати, як правильно малювати брови .

Правило «золотого перетину» може допомогти підкоригувати брови, відповідно до якого: внутрішній кут брови повинен знаходитися на одному рівні з внутрішнім краєм ока, а зовнішній кут не повинен бути коротким, порівняно із зовнішнім краєм ока.

Правильні риси обличчя, яскравий і виразний макіяж - це все допомагає виділити природну красу жінки, відзначити деякі переваги і виключити недосконалості

Правило «золотого перетину» для корекції брів

Щодня наносячи на своє обличчя макіяж, багато дівчат забувають про своїх бровах. Однак вони не розуміють, що грамотно пофарбовані брови роблять особу вишуканим і модним!
Правильно пофарбовані брови повинні бути рівними, охайними, середньої довжини, трохи вигнутими, красивими, повинні поєднуватися з очима, губами і найголовніше - з особою.

Щоб зробити хороший макіяж брів, необхідно скористатися певними засобами, куди входить: косметичні олівці, тіні, фарби та ін.

Як правильно фарбувати брови олівцем?

В даний час найпопулярнішим засобом макіяжу брів є спеціальні косметичні олівці.

В даний час найпопулярнішим засобом   макіяжу   брів є спеціальні косметичні олівці

Хороший олівець для брів повинен мати твердий грифель

Їх переваги:

  • економія часу, і чіткість нанесення;
  • дають можливість підкреслити природну красу макіяжу особи;
  • намалювати відсутні і виділити існуючі волосся;
  • широкий вибір кольорів;
  • якщо результат не влаштовує, можна зайве прибрати, переробити.

За бажанням можна придбати олівець з твердим грифелем або м'яким.

Не можна малювати брови звичайними олівцями для повік або для контуру губ, так як це може негативно позначитися на кінцевому результаті.

Хороший інструмент повинен мати твердий грифель. Так як з ним легко працювати і результат в підсумку вийде чудовий. У разі якщо грифель дуже м'який, можна його на кілька хвилин покласти в холодильник.

При виборі відтінку необхідно порівнювати його з тоном свого волосся. Колір олівця повинен гармоніювати з кольором шкіри, очей. Якщо шкіра золотиста, то слід вибрати інструмент теплих і світлих тонів. Для природного кольору волосся, краще підбирати олівці приблизно такі ж, що і колір брів. Краще, звичайно, придбати відразу і світлий, і темний тони.

До початку процедури слід розчесати брови спеціальною щіткою по напряму зростання волосків

Не можна користуватися чисто чорним кольором, так як він робить обличчя неприродною, а намальованою.

До того, як нафарбувати брови, потрібно визначитися з бажаною формою брів, відзначити початок і кінець лінії. Також необхідно знайти саму верхню межу.

До початку процедури слід розчесати брови спеціальною щіткою по напряму зростання волосків.

Процедура фарбування брови:

  1. Необхідно взяти олівець і почати фарбування з нижньої межі брови, від початку зростання. Необхідно користуватися двома інструментами: один для фарбування основної частини, а інший повинен бути світлого відтінку, для того щоб успішно відобразити початок брови. Обов'язково потрібно підкреслити верхню межу. Лінії повинні бути паралельні.
  2. Необхідно олівцем акуратно фарбувати хвіст брови і домалювати все порожні області, усунути недоліки.
  3. Для того щоб зробити брови більш чіткими і виразними, слід потихеньку обвести зону брови світло-бежевим олівцем або тінями.
  4. Для створення природного образу, світлі місця потрібно розтушувати, а намальовані лінії заштрихувати.
  5. Після виконання всіх попередніх дій необхідно волоссячко трохи припудрити, акуратно причесати і підкреслити краю брови двома лініями.

Готові брови необхідно оцінити і прибрати зайві волосся, якщо такі є. Також на них можна нанести трохи гелю, це допоможе їх пригладити.

Для правильної фарбування брів застосовується не тільки олівець, але ще існує спеціальна фарба, яка зберігає колір протягом тривалого проміжку часу. Світлі брови необхідно фарбувати часто, так як ефект надовго не зберігається, а вигорілі брови - навпаки, швидко фарбуються і набагато рідше потребують цій процедурі.

Процедуру фарбування можна набагато полегшити, звернувшись в салон краси і скориставшись послугами професіоналів. Однак, в дійсності це не так-то й складно, можна пофарбувати брови самостійно, в домашніх умовах.

Під час вибору фарби, необхідно звернути увагу на виробника. Набагато краще придбати більш дороге професійне засіб. Так як професійні фарби є якісними, і вміст упаковки вистачить надовго, на кілька процедур.

Техніка фарбування брів олівцем

Також не можна не звернути увагу на відтінок. Світле волосся і темні брови між собою не поєднуються, вони повинні мати приблизно однаковий колір.

Не можна вискубувати брови перед проведенням процедури. Так як деякі компоненти фарбувального кошти можуть викликати роздратування або алергічну реакцію. Краще підкоригувати брови після проведення процедури.

Як правильно фарбувати брови фарбою?

Необхідно підготувати:

  • спеціальний пензлик (зазвичай вона йде в коробці разом з фарбою);
  • посуд для розведення фарби;
  • паперові тампони або ватяні диски;
  • фарбу.

Розведену фарбу слід нанести товстим шаром на брови

Розведену фарбу слід нанести товстим шаром на брови. Через 15 хвилин її необхідно змити водою, також можна нанести на брови крапельку шампуня. Не варто забувати, щоб не розмазати фарбу на шкірі, змивати його треба дуже акуратно і не поспішаючи. Якщо засіб викликало алергічну реакцію, процедуру необхідно перервати. У разі потрапляння в очі, негайно слід промити очі великою кількістю води. Не можна користуватися простроченим засобом.

На закінчення хочеться сказати, через певний час мода на широкі, густі брови пройде, але на доглянуті і красиві залишиться назавжди.

На закінчення хочеться сказати, через певний час мода на широкі, густі брови пройде, але на доглянуті і красиві залишиться назавжди

Техніка фарбування брів фарбою

Брови потребують догляду ні менше волосся і обличчя. Адже очі є найбільш виразними і живими, а брови їх оточують і справляють незабутнє враження, роблячи погляд найбільш емоційним, м'яким і навіть в якійсь мірі чарівним.

Як правильно фарбувати брови was last modified: by Ekaterina

Як правильно фарбувати брови олівцем?
Як правильно фарбувати брови фарбою?
Як правильно фарбувати брови олівцем?
Як правильно фарбувати брови фарбою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com