рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

16 Лайфхак, як вибрати олівець для брів

  1. 1 Як правильно вибрати олівець для брів за кольором Запам'ятай головне правило - тон олівця повинен...
  2. 3 Як вибрати олівець для брів русявим і темно-русявим
  3. 4 Як вибрати олівець для брів блондинкам
  4. 5 Як вибрати олівець для брів шатенкам
  5. 6 Як вибрати олівець для брів рудим
  6. 7 Який краще вибрати олівець для брів на кожен день
  7. 8 Олівець з щіточкою
  8. 9 Механічний олівець
  9. 10 Гелевий олівець
  10. 11 Водостійкий олівець
  11. 12 Олівець-пудра
  12. 13 Олівець-татуаж
  13. 14 Олівець-стік
  14. 15 Восковий олівець
  15. 16 Олівець-маркер

1 Як правильно вибрати олівець для брів за кольором

Запам'ятай головне правило - тон олівця повинен гармоніювати з кольором коренів волосся. Відмінність може бути на 1-2 тони, але не більше того, інакше будеш виглядати не тільки неприродно, але і дивно.

2 Як вибрати олівець для брів брюнеткам

Це досить просто. Якщо у тебе теплий, шоколадний відтінок волосся, то підійде класичний темно-коричневий олівець. Якщо холодний відлив пасом, то вибирай темно-сірий олівець. Пекучим брюнеткам зі смаглявою шкірою можна спробувати фарбувати брови чорним олівцем, але це підходить далеко не всім, тому краще взяти олівець світлішою.

3 Як вибрати олівець для брів русявим і темно-русявим

З русявим і темно-русявим волоссям завжди поєднується коричнева палітра тонів. При світлому відтінку шкіри олівець для брів повинен збігатися з кольором волосся біля коріння або може бути на 1 тон темніше.

4 Як вибрати олівець для брів блондинкам

Темні відтінки олівців для брів - точно ні! Якщо волосся обесцвечени мелірування або колорування, то відштовхуйся від коренів волосся. Твій варіант - бежеві, світло-сірі і світло-коричневі тони. Сивому волоссю підійде олівець для брів в сірих тонах.

5 Як вибрати олівець для брів шатенкам

Залежно від кольору очей олівець для брів може бути на тон темніше або світліше. Просте правило - для світлих очей візьми олівець на тон темніше, щоб акцентувати брови, для темних очей - олівець на тон світліше волосся.

6 Як вибрати олівець для брів рудим

Коричнева палітра олівців ідеальна для рудих і світло-рудого волосся. Якщо колір пасом яскравий, вогненно-каштановий, то краще орієнтуватися на спокійні теракотові і приглушено-коричневі відтінки олівців для брів.

7 Який краще вибрати олівець для брів на кожен день

В першу чергу орієнтуйся на свою форму брів. Якщо брови тонкі, то вибирай олівець з хорошим грифелем, штрихи якого підмалюйте відсутні волоски і додадуть брів чіткий контур. Якщо брови достатньо густі, то можна використовувати механічний олівець або олівець-стик, які не потребують спеціальної заточки.

8 Олівець з щіточкою

Дуже просто і функціонально: олівець коригує брову, а щіточка на ковпачку або з іншого кінця олівця - м'яко розтушовує все штрихи. В довершення щіточкою можна пройтися по всій формі брови, щоб укласти волоски по зростанню.

9 Механічний олівець

Плюси: механічний олівець для брів виводить ширші штрихи, зручний при постійному використанні, не вимагає заточення. Мінуси: стрижень легко ламається, якщо сильно викрутити грифель. І ще механічний олівець швидше витрачається, що не дуже економічно.

10 Гелевий олівець

З таким олівцем для брів дуже легко створити потрібну форму і колір виглядає природним. Перевага його в тому, що гелевий олівець стійко витримує випробування часом і не обсипається протягом дня.

11 Водостійкий олівець

У спеку, дощ чи зимову холоднечу вибір олівця для брів очевидний. Водостійкий олівець буде триматися, не дивлячись на природні катаклізми, а ось видалити його з лиця можна тільки за допомогою спеціального засобу демакіяжу (міцелярної води з маслами або Ремувер для стійкого макіяжу).

12 Олівець-пудра

Пудровий олівець для брів краще своїх «товаришів» заповнює форму брови, але не годиться для створення чітких контурів. Якщо ти не можеш вибрати олівець для брів для жирної шкіри, то олівець-пудра точно для тебе! У нього суха текстура, а пудровий ефект прибирає зайвий блиск і надає бровам природний вигляд.

13 Олівець-татуаж

Відмінна заміна перманентного макіяжу - це перманентний олівець для брів, який відрізняється особливою стійкістю. Є такі олівці з ефектом татуажу, які після одноразового нанесення зберігають результат протягом одного тижня. З мінусів: перманентний олівець вимагає особливої ​​чіткості при створенні форми брів і потрібно спеціально оволодіти мистецтвом його нанесення.

14 Олівець-стік

Завдяки текстурі олівець-стик, він же олівець-помада для брів, дарує рівне і насичене покриття, але не підійде для створення тонких чітких ліній. Брови виглядають масивніше і важче, ніж вони є насправді. І, до речі, форма стіки давно улюблена нами за зручність нанесення і зберігання в косметичці.

15 Восковий олівець

Самим неслухняним за формою брів ідеально підходить воскової олівець, бо його текстура дозволяє надійно закріпити волоски по зростанню, а барвний пігмент додає потрібний колір. Різновид воскового олівця - фіксує олівець для брів, зазвичай, кольором не володіє, і використовується тільки для створення правильної форми.

16 Олівець-маркер

Виглядає такий олівець як фломастер, завдяки чому допомагає створити чіткі тонкі лінії і надати макіяжу особливу виразну графічність. Звичайно, перш за доведеться опанувати майстерністю і вправністю, щоб виводити бездоганну брову, але, повір, воно того варте!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com