рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 головних тенденцій в макіяжі осінь-зима 2019-2020

  1. Тенденція 1 - природність
  2. Тенденція 2 - коричневі тіні
  3. Тенденція 3 - макіяж в рожевих тонах
  4. Тенденція 4 - вишневі губи
  5. Тенденція 5 - жирні стрілки
  6. Тенденція 6 - веснянки
  7. Тенденція 7 - склеєні вії
  8. Тенденція 8 - знебарвлені брови
  9. Тенденція 9 - срібло
  10. Тенденція 10 - кольорові тіні

Звичайно, з деякими тенденціями ти вже давно знайома, але не поспішай з висновками. «Вишневі губи», жирні стрілки, намальовані веснянки - цими трендами не можна знехтувати. Ми вибрали 10 головних прийомів в макіяжі, щоб розповісти про них тобі, а головне - показати, як повторити все це в реальному житті.

Тенденція 1 - природність

Цей тренд не вичерпані себе ніколи. Природне сяйво доглянутої шкіри привертає увагу куди більше, ніж викликає важкий контурінг, який робить обличчя практично невпізнанним. Саме тому візажисти не поспішають відмовлятися від макіяжу нюд навіть під час самих ексцентричних показів.

Деякі візажисти і зовсім закликають нас відмовитися від тональних засобів, якщо ти володієш ідеальною шкірою. Також в моді природні брови, тому забудь про татуаже, постарайся не користуватися пінцетом і вже точно ніякого олівця. Саме натуральні виразні брови ідеально вписуються в природний спосіб.

Як повторити природний макіяж: якісний зволожуючий крем, прозорий бальзам для губ і крапля хайлайтера - твій б'юті-мінімум на цю осінь. До речі, бальзам ще й захистить твої губи від морозу і сухого вітру.

Тенденція 2 - коричневі тіні

Якщо в минулому році коричнева палітра тіней була представлена ​​бронзовими і мідними відтінками, то в сезоні осінь-зима 2019-2020 коричневий стає матовим і напівпрозорим.

Також в моді поєднання відтінку помади і кольору тіней. Тому сміливо використовуй в макіяжі всі відтінки коричневого: на очах світліші і легкі, на губах більш насичені і щільні.

Як повторити макіяж: перед нанесенням тіней повіку краще припудрити або покрити базою. Нанеси шар коричневих тіней з матовою текстурою і зліг растушуй. Пам'ятай, що головна особливість такого макіяжу - це відсутність чітких ліній.

Тенденція 3 - макіяж в рожевих тонах

Головна новина для романтичних панночок - рожевий в списку модних тенденцій в макіяжі осені-зими 2019-2020. Причому «рожевих» акцентів повинно бути мінімум два: наприклад, тіні тон в тон рожевим рум'янам або напівпрозорі Піонова губи і ніжно-рожевий смоки айс.

Як повторити макіяж: щоб отримати легкий спосіб без ефекту «лялькового» особи, відмовся від фарбування вій. Також залиш природними брови. Корисний лайфхак - якщо у тебе немає рожевих тіней, можеш сміливо наносити рум'яна не тільки область скул, а й на віки.

Тенденція 4 - вишневі губи

Макіяж з червоною помадою також в списку модних тенденцій сезону осінь-зима 2019-2020, яка представлена ​​насиченим вишневим цвітом. Вишня може бути напівпрозорої, ближче до рожевим тонам, щільною і насиченою, «електричної» або з яскраво вираженим бордовим подтоном. Текстура помади також може бути будь-який: матовою, глянсовою, з дрібними блискітками.

Головне, щоб контур губ не була чітким і виразним, а злегка розмитим, як після поцілунків. До речі, відсутність контуру - головний тренд в макіяжі губ цієї осені.

Як повторити макіяж: запам'ятай, ніякого лайнера і чіткого контуру, кордони помади повинні бути злегка розмитими. А щоб губи виглядали більш об'ємними і соковитими, нанеси на їх середину трохи прозорого блиску.

Тенденція 5 - жирні стрілки

Зараз малювати просту «котячу» стрілку вже недостатньо. Підводка у візажистів з кожним роком стає все більш ласий, а форма графічність. Для створення таких потужних стрілок крім лайнера і рідкої підводки візажисти використовували насичені тіні з щільною текстурою.

Звичайно, в повсякденному житті такий макіяж не доречний (втім, як і з будь-якими іншими стрілками), але для виходу в світ ти можеш сміливо використовувати яскравий лайнер і мерехтливі тіні.

Як повторити макіяж зі стрілками: щедро окреслять лінію уздовж вій чорними тінями з щільною текстурою і стійким кайалом. Малюй жирно і впевненою рукою - в цьому сезоні чорного багато не буває.

Тенденція 6 - веснянки

Веснянки повернулися в моду ще цієї весни, тепер же «поцілунок сонця» остаточно закріпився в списку модних б'юті-тенденцій. Розсипані по щоках, носі і лобі - веснянки стали головним хітом модних показів цього року.

Правда, при найближчому розгляді, «поціловані» сонцем особи моделей виявилися несправжніми, милі цяточки - це всього лише результат праць візажистів.

Як намалювати веснянки: найкраще для цієї мети використовувати маркер для брів, за рахунок рідкої текстури він лягає напівпрозорим шаром і зливається зі шкірою на відміну від олівця. При малюванні цяточок використовуй мінімум два відтінку - так веснянки будуть виглядати більш натурально. Для більш тривалого результату коричневі цятки можна намалювати хною.

Тенденція 7 - склеєні вії

Ляльковий образ з 60-х зі склеєними віями, ніби моделі взяли в руки туш вперше, став одним з ключових під час осінньо-зимових показів. І якщо зазвичай візажисти не рекомендують наносити туш на нижні вії, то в цьому випадку вони радять фарбувати і їх до тих пір, поки вони ґрунтовно не злипнутися.

До речі, «павукові лапки» в моді не перший сезон. На цей раз деякі візажисти не тільки склеїли вії, але ще і пофарбували їх в яскравий колір.

Як повторити макіяж: щоб домогтися такого ефекту, нашаровуються туш до тих пір, поки вії не злипнуться самі, роблячи невелику паузу між «підходами». Або нанеси шар туші і, поки вона ще не висохла, склей вії в пучки ватною паличкою. Відмовся від будь-яких тіней, рум'ян і яскравої помади, вся увага має бути зосереджена на віях.

Тенденція 8 - знебарвлені брови

Експерименти з бровами продовжаться і в новому сезоні. Якщо в минулих сезонах в моді були природні «пухнасті», часом недбалі брови, то зараз подіумні візажисти ще й знебарвили їх.

Як повторити макіяж: якщо від природи у тебе світлі брови, залиш їх недоторканими, а якщо, навпаки, занадто темні, спочатку трохи освітлити їх, а потім припудри світлими тінями.

Тенденція 9 - срібло

Металік в одязі, взутті, манікюр, а тепер і в макіяжі. Основний акцент зроблений на очі - це може бути мерехтлива імла на століттях, перламутрові відблиски на внутрішніх куточках очей, варіації smoky eyes в сріблястому виконанні або жирні «металеві» стрілки. Тільки зауваж - в моді саме холодну сріблясте сяйво, золото і бронза йдуть на другий план.

Як повторити макіяж: щоб тіні добре трималися, що не скочувалися в складках і не втрачали блиск, спочатку нанеси базу або злегка припудри повіки. Якщо потрібно добитися щільного покриття, наноси тіні вологим аплікатором.

Тенденція 10 - кольорові тіні

Модний в осінньо-зимовому сезоні 2019-2020 нюдовий макіяж стилісти пропонують посилити акцентами за допомогою яскравих тіней. Це можуть бути графічні стрілки, яскравий смоки або все разом.

Деякі візажисти не стали обмежуватися одним або двома відтінками, вони використовували набір фарб, щоб показати весь обсяг кольору.

Як повторити макіяж: для створення модного макіяжу тобі знадобиться кілька відтінків тіней. Більш світлим тоном зафарбуй зону верхньої повіки, а більш насиченим намалюй жирну стрілку уздовж лінії росту вій.

Це були 10 головних тенденцій в макіяжі осені-зими 2019-2020, які ти можеш спробувати повторити вже зараз. Але пам'ятай, кращий рецепт краси - висипатися і добре зволожувати шкіру, а косметикою потрібно користуватися в міру.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com