рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Відгук: Gliss Kur "Азіатська гладкість" VS Sunsilk "Дзеркального блиску". Обговорення на LiveInternet

regina_s всі записи автора

Дівчата, привіт! Скажу чесно, я фанатично доглядаю за волоссям, навіть вітаміни п'ю, але вигляд навесні у них все одно явно не товарний. Бліді вони, настовбурчуються на всі боки. Цікаво, у вас також? Зайшла з горя в "Подружку", купила Gliss Kur з випрямляючим ефектом і Sunsilk для блиску волосся. За іронією обидва в бузкових флаконах. Однакове у них зміст, перевірила на практиці.

1. Флакон
Gliss Kur "Азіатська гладкість" в стильній упаковці сподобався на вигляд, такий флакон прикрасить поличку у ванній і підніме настрій. Пляшка Sunsilk "Дзеркальний блиск" теж яскрава і весела, але убив флакон мене не цим, у флакона дозатор замість кришечки. Натискаєш важіль - видавлюється порція, для довгого волосся слід натиснути 2 рази. Дуже зручно.
Ставлю Gliss Kur - 1 бал (за красу), а Sunsilk - 2 бали (за ідею і практичність).

2. Обсяг
Обсяг флакона Gliss Kur - 250 мл, Sunsilk - в два рази більше 500 мл. Якщо береш флакон в дорогу, то перевага на стороні Gliss Kur, зручніше взяти упаковку меншого обсягу. Якщо використовуєш шампунь тільки вдома і на пару з сестрою, наприклад, то більший обсяг виграє.
Я за об'єктивність - ставлю по одному балу, на любителя.

3. Вартість
Для мене важлива ціна засоби, дороге не куплю. Вартість шампунів: Gliss Kur - 123 рубля, Sunsilk - 178 рублів. Цілком доступно, але у флаконі Sunsilk шампуню в два рази більше ... Професійний тюбик, рекомендація стиліста і чверть бульбашки «в подарунок». Клас!
Очевидно, Sunsilk переміг в цьому раунді, Gliss Kur - 0 балів, Sunsilk - 1 бал.

4. Гарантії виробника
На етикетці Gliss Kur "Азіатська гладкість" написано: Відновлює і випрямляє волосся - до 24 год, надає інтенсивний блиск. У всіх дій шампуню варто виноска: "При використанні бальзаму і розгладжує крему" Азіатська гладкість ". Тобто ефективність шампуню без додаткових засобів може виявитися під питанням, а я-то їх не купила ... У Sunsilk" Дзеркальний блиск "на етикетці: "М'яко очищає волосся, живить і розгладжує поверхню волосся, надає природний блиск".
Отже, у Gliss Kur - три ефекту, у Sunsilk - чотири, рахунок в цьому раунді - 3: 4.

5. Консистенція і склад кошти
Для досягнення ефекту у Gliss Kur в складі містяться екстракти орхідеї і бамбука. По-моєму, прекрасна компанія для мого волосся. Погодьтеся, приємно знати, що в твоєму волоссі орхідеї, вони такі красиві! У Sunsilk містяться вітамінні масла і перламутр. Перламутр, як у морській мушлі точно змусити блищати моє волосся, а масла повинні живити їх до самих кінчиків! Відвалів обидва шампуню. Gliss Kur помітно більш рідкий, зовсім прозорий. Особисто мене рідка консистенція завжди бентежить, чи зможе такий шампунь забезпечити харчування волоссю, особливо якщо вони сухі, пошкоджені, до того ж рідкий засіб вічно тече з волосся на шию, лоб і потрапляє в очі. Sunsilk більш кремовий, білого кольору з вкрапленнями перламутру, блискуча ідея. Думаю, такий засіб зможе допомогти пошкодженим, пересушеним волоссю.
В цілому, ставлю Gliss Kur - 1 бал, а Sunsilk - 2 бали.

В цілому, ставлю Gliss Kur - 1 бал, а Sunsilk - 2 бали

Цікаво, у вас також?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com