рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фіксатори макіяжу: огляд найкращих засобів, як користуватися, відгуки

  1. призначення
  2. Принцип роботи фіксатора макіяжу
  3. Плюси і мінуси
  4. Як користуватися?
  5. Як вибрати: огляд марок
  6. Clarins
  7. Essence
  8. L'Oreal Paris
  9. Make Up For Ever
  10. Nyx professional

У житті трапляються різні ситуації, коли зовнішній вигляд потрібно мати ідеальний, а косметика зрадницьки «пливе». Повернути красу макіяжу в такому випадку дуже важко, особливо, якщо немає повного арсеналу косметики в сумочці. Краще відразу після нанесення декоративної косметики скористатися спеціальним засобом для закріплення макіяжу - фіксатором.

призначення

Використання фіксаторів увійшло в звичку для багатьох дам. І не дарма. Цей косметичний продукт дозволяє виглядати ідеально довгий час без систематичної поправки макіяжу.

Спрей-фіксатор має легку текстуру, по суті - це прозора рідина з легким ароматом (або зовсім без нього). Скористатися ним стоїть після повного завершення макіяжу. Наносячи його за допомогою розпилювача, фіксатор рівномірно покриває шкіру, не відчувається на обличчі і не псує (розмиває) нанесені декоративні засоби.

У житті трапляються різні ситуації, коли зовнішній вигляд потрібно мати ідеальний, а косметика зрадницьки «пливе»

Різноманітність фіксаторів для макіяжу

Існують фіксатори не тільки у вигляді спрея, але і в формі пудри . Такі кошти не настільки популярні, але також надійно фіксують макіяж будь-якої складності. Пудру-фіксатор наносять м'якою кистю на свіжий макіяж, після чого вона починає діяти більше для запобігання жирного блиску, ніж в цілому для фіксації косметики.

Якщо на обличчі нанесено хоч одне декоративне косметичний засіб, то візажисти рекомендують використовувати фіксатори, щоб закріпити макіяж. Особливо це рекомендовано власницям жирної шкіри, коли через незначний час замість бажаної матовості спостерігається зрадницький блиск.

Продовжувати стійкість мейк апу потрібно не завжди і далеко не всім. Але, якщо хоч одне наведені нижче твердження виявилося близьким, то користуватися закріплювача макіяжу все-таки варто:

Рекомендуємо до прочитання

  1. Після кількох годин перебування в прохолодній середовищі утворюються скатки тіней, олівця над верхніми століттями, а тональний крем у всіх мімічних вигинах просто «зім'ятим» і сповз в одну купку.
  2. За вікном сонячна погода і висока температура повітря, а макіяж повинен протриматися якомога довше (наприклад, є привід - власне весілля).
  3. Присутній звичка потирати личко, довго розмовляти по смартфону, підпирати підборіддя рукою.
  4. Використовується не стійка або неякісна косметика.
  5. Якщо робота передбачає часте механічний вплив на мейк ап: надягання / зняття захисних окулярів, маски і т.д.

Жирний блиск - одна з причин використовувати фіксатор для макіяжу

Закріплювачі макіяжу необхідні для того, щоб вся нанесена на обличчя косметика протягом довгого часу виглядала так, як ніби її щойно нанесли. При дуже активній роботі сальних залоз, можна підібрати рідина з інтенсивним матуючим ефектом, а при сухих шкірних покривах - з зволожуючим і т.д.

Принцип роботи фіксатора макіяжу

Спеціальний засіб для стійкості макіяжу не володіє будь-якими чарівними властивостями. Воно діє просто, але при цьому ефективно.

Після використання спрею з фіксатором для макіяжу, створюється невидима найтонша плівка. Завдяки спеціальному складу, нанесений на обличчя тональний крем , Пудра, рум'яна і т.д. ніби «закріплюються» на шкірі. Нерівність нанесення будь-яких тональних засобів при цьому згладжуються, а сам фіксатор не робить з нього ефекту маски.

Відбувається подібне закріплення за допомогою різних технологій, що використовуються при виробництві. Одні виробники забезпечують стійкість завдяки спеціальній формулі з полімерами акрилу, при цьому інші розробляють оригінальні склади для нормалізації температури на поверхні шкіри. В обох випадках макіяж не тече, але ось відчуття на обличчі від таких відмінностей в формулах різні.

Підібравши відповідний варіант цього косметичного продукту, можна продовжити носіння макіяжу до 8 годин (а деякі виробники стверджують, що їх підопічний засіб супер стійке і підтримає ідеальний стан макіяжу до 16 годин). Підходить такий засіб абсолютно будь-якого типу шкіри. Але не варто застосовувати засіб для перетворення звичайної косметики в водостійку. Цього не станеться, скільки б шарів фіксатора не було нанесено.

Плюси і мінуси

Щоб зберегти макіяж надовго, можна просто нанести фіксуючий засіб, яке закріплює його на обличчі. Ця особливість фіксатора явно позитивна. Але існують і інші:

  • можна використовувати як базу (праймер) під макіяж для ще кращої стійкості;
  • коректують нерівності нанесення тональної основи або пудри;
  • надають шкірі свіжий вигляд;
  • знімати косметику з обличчя простіше, якщо використовувалося засіб для фіксації макіяжу (навіть водостійкі продукти можна буде змити звичайною міцелярної водою );
  • правильно підібрана формула засобу може додатково забезпечити зволоження шкіри, матовість, ефект мерехтіння.

Є й мінуси у використанні цього косметичного продукту. Хоч їх не багато, але пам'ятати про них варто:

  • фіксуючий спрей не підходить жінкам з проблемною шкірою і висипаннями;
  • часте використання коштів з матуючим ефектом може привести до неадекватної роботі сальних залоз (зайва вироблення жиру або висушування шкіри);
  • може викликати алергічні реакції у вигляді висипів і сльозливості очей.

Правильно підібравши засіб серед професійних брендів, можна буде тільки насолоджуватися отриманим результатом, а не вивчати на собі недоліки фіксуючого спрею.

Як користуватися?

Важливим аспектом для якісної схоронності макіяжу є правильне використання фіксатора. Наносити його можна як в два етапи (до і після макіяжу), так і тільки після нього. Хороший стійкий макіяж вийде, якщо слідувати простим крокам:

  1. Очистити шкіру обличчя своїм улюбленим засобом для цього: пінка, мус, гель і т.д. При необхідності можна обробити шкіру скрабом ;
  2. Скористатися необхідним кремом або флюїдом (сироваткою, еліксиром), які зволожують, живлять або захищають шкіру. Бажано вибирати тільки легкі нежирні текстури. Почекати необхідний час для їх повного вбирання. Робити це варто тоді, коли цей щоденний ритуал був присутній раніше. Якщо ніяких коштів після очищення шкіри які раніше не наносилося, то потрібно пропустити цей крок і перейти до наступного;
  3. Необхідно розпорошити спрей-фіксатор на личко з такої відстані, щоб струмінь розпилювача встигла розкритися (в різних пульверизатора яку може різнитися - від 15 до 40 см). Щоб дізнатися його точно, необхідно в перші рази після покупки кошти трохи потренуватися «в повітрі», розпорошуючи рідину на долоню. Чим більше розкриється потік, тим рівномірніше мікро краплі рідини «ляжуть» на шкіру. При розпилюванні обов'язково потрібно закривати очі; Правильне розпорошення спрею
  4. Почекати повного висихання засобу, якщо на це немає часу, то можна надлишки вологи промокнути серветкою або рушником. Особливо винахідливі жінки можуть скористатися феном з холодним потоком повітря, щоб прискорити процес сушіння;
  5. Зробити запланований макіяж (використовуватися можуть практично всі декоративні косметичні продукти). Не рекомендується наносити помаду або блиск для губ перед розпиленням фіксатора, інакше вона може розм'якшити на губах і не справити очікуваного ефекту;
  6. Розпорошити спрей-фіксатор з оптимальної відстані. Для покриття дрібними крапельками всій площі особи, достатньо буде пару-трійку натискань пульверизатора (в деяких випадках вистачає і одного). Якщо піднести засіб занадто близько до обличчя, воно може утворити «змиви» косметики, що негативно позначиться на якості макіяжу в цілому.
  7. Почекати кілька хвилин, поки фіксатор висохне на шкірі.
  8. Нанести помаду або блиск для губ (з використанням олівця для губ або без нього). І все!

Додатково можна наносити засіб на кисть для рум'ян або тіней, щоб ці «сипучі» косметичні продукти рівніше лягали і краще трималися протягом дня.

Менш ефективною альтернативою для закріплення макіяжу може бути термальна вода . Вона продовжить час перебування косметики на шкірі без скочування. Але розраховувати на тривалий ефект не варто, так як термальна вода не володіє всіма тими якостями, які притаманні професійним засобам.

Це відео навчить вас застосовувати фіксатори макіяжу:

Як вибрати: огляд марок

Професійні візажисти облюбували деякі перевірені косметичні засоби, які надійно «тримають» всю нанесену косметику на обличчі без можливості швидко «поплисти» або поблекнуть.

Clarins

Фіксуючий засіб від Кларинс не містить акрилатов і інших «обважнювачів», які можуть викликати дискомфорт на обличчі. Компоненти в складі натуральні, а крім закріплення макіяжу, можна отримати ще й освіжаючий ефект. Засіб має легкими доглядають властивостями, але повністю довірити йому повноцінний щоденний догляд не варто.

Завдяки особливому складу, цей косметичний продукт надійно зафіксує всі нанесені декоративні засоби на тривалий час. Fix Make-Up від Clarins має матуючим ефектом, щоб не дати жирного блиску зіпсувати весь макіяж.

Fix Make-Up від Clarins має матуючим ефектом, щоб не дати жирного блиску зіпсувати весь макіяж

Essence

Закріплює засіб для макіяжу будь-якої складності Instant Matt Make-up Setting Spray від Ессенс не просто збереже всю косметику на обличчі, але і додасть йому матовості. Підібраний унікальний склад спрея не залишає на обличчі відчутного шару, шкіра під засобом «дихає».

Тон шкіри вирівнюється, а якщо на обличчі присутні широкі пори, то вони стають менш помітними і шкіра розгладжується. Одночасно з головною функцією - закріплювати макіяж, фіксатор дарує личку дбайливий догляд і захист від сонячних променів.

Одночасно з головною функцією - закріплювати макіяж, фіксатор дарує личку дбайливий догляд і захист від сонячних променів

L'Oreal Paris

Французький бренд розробив свій унікальний косметичний продукт, який продовжить носіння макіяжу і не дасть жирного блиску його зіпсувати. Хоч в складі знаходяться різні полімери, спрей абсолютно невагоме покриває обличчя і не створює некомфортною плівки на ньому. Шкіра виглядає гладкою і рівною.

Фіксуючий засіб від Лореаль швидко висихає на поверхні шкіри, його легко видаляти разом з іншою нанесеною декоративною косметикою. Має легкий ненав'язливий аромат. Щоб скористатися спреєм, його перед нанесенням необхідно збовтати.

Щоб скористатися спреєм, його перед нанесенням необхідно збовтати

Make Up For Ever

Найтонша плівка, яка утворюється після застосування Mist & Fix, надійно зберігає макіяж надовго, без зрадницького жирного блиску шкіри . Активні компоненти, що входять до складу цього професійного кошти, візуально вирівнюють тон шкіри, роблячи її більш гладкою і рівною.

Засіб запросто можна використовувати як базу під макіяж. Висихає нанесений фіксатор досить довго, тому для прискорення сушки рекомендовано використовувати тканину. Фіксатор справляється зі своїм завданням зберігати макіяж до 12 годин. Для більшої стійкості косметики, можна фіксувати спреєм кожен етап нанесення декоративних засобів.

Для більшої стійкості косметики, можна фіксувати спреєм кожен етап нанесення декоративних засобів

Nyx professional

Професійний засіб для фіксації можна вибрати в двох варіантах: для отримання якісного матового ефекту або грайливого сяючого. Make Up Setting Spray діє на декоративні засоби як ущільнювач, після чого косметика стає більш стійкою.

Засіб візуально вирівнює шкіру, надає їй здорового вигляду. Також фіксатор запросто виправить помилки нанесення тональної основи: тон обличчя буде рівномірним, а погано розтушовані контури зникнуть.

Також фіксатор запросто виправить помилки нанесення тональної основи: тон обличчя буде рівномірним, а погано розтушовані контури зникнуть

Полімерна основа кошти не створює дискомфорту у вигляді стягнутої шкіри, сухості або відчуття маски. Для особливого стійкого ефекту, спрей можна розпорошити замість основи під макіяж. Перед використанням необхідно гарненько збовтати засіб.

Можливо ви не знаєте:

оцінити:

Submit Rating

Середній рейтинг / 5. Оцінок:

Як користуватися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com