рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за волоссям: рецепти масок з реп'яхову олію для харчування і блиску

Ідея застосовувати реп'яхову олію для волосся є далеко не новою, але, тим не менш, популярної і по сьогоднішній день. А вся справа в унікальних властивостях цього продукту природи, і його позитивно-корисну дію на структуру волосся.

Якщо детальніше, то реп'яхову олію допомагає відновити повноцінний обмін речовин, а також посилити капілярний кровообіг в області волосистої частини голови, і тим самим значно зміцнити волосяні стрижні і максимально прискорити природний ріст волосся. Крім того з його допомогою можна не тільки запобігти, але і зупинити вже прогресуюче випадання волосся.

Зокрема застосування реп'яхової олії для волосся забезпечує необхідне живлення коріння і шкіри голови, завдяки чому усувається відчутна сухість і свербіж голови, зникає суха лупа.

Реп'яхову олію отримують з коренів лопуха, тільки на відміну від багатьох інших масел рослинного походження, які безпосередньо віджимаються з певних частин рослин, насіння, плодів або кісточок, воно виходить методом масляної екстракції - коріння лопуха наполягають на оливковій, мигдалевому, арахісове, кунжутному або іншому жирному олії.

Застосування класичної маски для волосся з реп'яховою маслом:

Трохи підігрійте реп'яхову олію, і, розділяючи волосся по проділах, нанесіть його повністю на все коріння (це можна робити з допомогу зубної щітки). Після розподіліть масло по решті довжині волосся, використовуючи плоску гребінець з рідкими зубами.

Коли процедура нанесення буде закінчена, гарненько укутайте голову, спочатку поліетиленовою плівкою, а зверху теплим рушником (таке укутування рекомендується при нанесенні будь-яких домашніх масок).

Тримати масло на волоссі потрібно як мінімум 1 годину, але не більше 3-х годин. Змивати теплою водою, з 2-х разовим застосуванням шампуню.

Дана маска особливо рекомендується для відновлення структури ослаблених, пошкоджених і волосся, що січеться, позбавлення від лупи, зупинки випадання, і стимуляції росту волосся. Підходить для будь-якого типу волосся, крім надмірно жирних.

Частота використання 1-2 рази в тиждень.

Посилити дію і ефективність масок з реп'яхову олію можна, додаючи до маслу різні натуральні продукти, такі як мед, яєчний жовток, гірчицю, інші рослинні масла, і ін.

Наприклад, ось хороший рецепт маски проти випадання волосся, з додаванням какао:

1 ст. ложку порошку какао залийте невеликою кількістю теплої води, так, щоб при його розчиненні утворилася однорідна сметанообразная маса. Після збийте 1 сирий яєчний жовток (ложкою або міксером), додайте до нього розчинене какао, добре перемішайте, і потім додайте 3 ст. ложки реп'яхової олії. Отриману масу рясно нанесіть на корені, трохи розподіливши в кінці по решті довжині волосся, і потримайте 1 годину. Змивається маска теплою водою, із застосуванням шампуню (якщо після першого митися волосся здається недостатньо промитими, намильте голову шампунем ще раз).

Цей рецепт допомагає не тільки зупинити випадіння волосся, але і добре сприяє їх харчування, прискоренню зростання, наповнення життєвою силою і енергією, а також усунення тьмяності, ламкості і перетину волосся.

Застосовувати 1-2 рази в тиждень.

Народна маска з реп'яховою маслом і медом для зміцнення, посилення блиску, і розгладження волосся:

Народна маска з реп'яховою маслом і медом для зміцнення, посилення блиску, і розгладження волосся:

Змішайте 3 ст. ложки реп'яхової олії, 1 ст. ложку меду, і 1 сирий яєчний жовток. Поставте суміш на водяну баню, для того щоб повністю розтопити мед, і розмішати всі інгредієнти до утворення однорідної маси. Після, знявши з лазні, накладіть ще теплий склад повністю на все коріння волосся, зовсім небагато розподіляючи по решті їх довжині, і залиште на 40-60 хвилин. Після закінчення часу вимийте голову з використанням шампуню.

Така маска, як власне і всі інші маски для волосся з реп'яхової олії так само допомагає запобігти і зупинити випадання волосся, і в якійсь мірі поліпшити їх зростання.

При жирному типі волосся від яєчного жовтка краще відмовитися. Просто розмішайте мед з реп'яхову олію, розтопіть на водяній бані, і після додайте 3 ст. ложки свіжовіджатого лимонного соку.

Рецепт маски для волосся з реп'яховою маслом, і настоянкою червоного перцю:

Змішайте 2 ст. ложки реп'яхової олії з такою ж кількістю касторової олії, і з 6-8-ю ст. ложками перцевої настоянки. Гарненько втирайте суміш у шкіру голови і коріння волосся (робити на брудні і злегка вологе волосся, по всій довжині не розносився), і через 40-60 хвилин вимийте голову шампунем.

Якщо раптом у вас немає касторової олії, не страшно, використовуйте 4 ст. ложки реп'яхової.

Маска особливо добре сприяє прискоренню зростання, як наявних, так і нового волосся, їх зміцненню, і оздоровленню. Підходить для будь-якого типу волосся. Робити не частіше ніж 1 раз в 3-4 дня.

Гірчична маска з реп'яховою маслом, що допомагає прискорити ріст волосся:

Гірчична маска з реп'яховою маслом, що допомагає прискорити ріст волосся:

Розведіть 1 ст. ложку сухого порошку гірчиці малою кількістю теплої води, щоб після розмішування вийшла однорідна маса середньої густини. Додайте до розведеною гірчиці 1 ст. ложку реп'яхової олії, і стільки ж нежирної сметани (при наявності жирних коренів), або 2 ст. ложки реп'яхової олії з 1 неповної ст. ложкою майонезу (при сухому типі волосся).

Ретельно розмішайте всі інгредієнти, після чого втирайте отриману масу в трохи вологі коріння волосся, за 30-60 хвилин до миття голови. Змивається маска, як і всі інші перераховані, з використанням шампуню.

Застосовувати 1-2 рази в тиждень.

Зокрема для попередження випадіння волосся, поліпшення їх зростання, і зміцнення рекомендується змішувати реп'яхову олію з свіжовіджатим соком з цибулі, часнику, або алое (на 2 ст. Ложки олії береться 4-5 ст. Ложок соку).

Отриманий склад наноситься тільки на корені і шкіру голови (на вологе волосся за 30-60 хвилин до їх миття), і після змивається із застосуванням шампуню.

Частота застосування таких масок для волосся з реп'яхової олії 1-2 рази в тиждень.

Ти ще не читаєш наш Telegram ? А дарма! підписуйся

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com