рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

"Батьки можуть вибирати форму на свій розсуд і купувати її, де завгодно" - управління освіти міста Астани

Фото - З відкритих джерел

У разі примусу до покупки шкільної форми у певного підрядника, необхідно звернутися в управління освіти Астани.

З метою виключення фактів нав'язування батькам конкретних підрядників для покупки шкільної форми, в столичному управлінні освіти попередили про неправомірність таких дій, передає Caravan.kz з посиланням на офіційний сайт акімату Астани.

Батьки можуть вибирати форму на свій розсуд і купувати її, де завгодно - головне, щоб був витриманий колір і стиль, відзначають в управлінні освіти.

У відомстві також нагадали про стандарти учнівської одягу. Так, фасон шкільної форми витримується в класичному стилі, колір - темно-синій.

Шкільна форма для хлопчиків включає піджак, жилет, штани, білу парадну сорочку, повсякденне білу сорочку. У холодну пору допускаються трикотажний жилет і біла водолазка. Штани для хлопчиків повинні бути вільного крою і по довжині закривати щиколотки ніг. Рекомендований мінімум: сорочка, жилет і штани.

Шкільна форма для дівчаток включає піджак, жилет, спідницю, брюки, класичну білу блузку, сарафан. Коли прохолодно, також можна носити трикотажний жилет або білу водолазку. Штани у дівчаток повинні мати вільний крій і закривати щиколотки ніг, а довжина спідниці допускається офісна, не вище п'яти сантиметрів від коліна.

Також на шкільній формі розміщуються відмітні знаки школи у вигляді емблем або нашивок. Вони розміщуються у верхній частині піджака або жилетки.

Як тканин використовуються напівшерстяні і бавовняні матеріали з покращеними властивостями, які мають високу зносостійкість і володіють антибактеріальними і антистатичними властивостями. Допускається від 15 до 25 відсотків синтетичних домішок, які дозволяють речам не сильно м'ятися.

Вимоги до шкільної форми виключають одяг і аксесуари з травмуючої фурнітурою.

Не допускається включення до шкільну форму елементів одягу релігійної приналежності різних конфесій, відзначили в управлінні освіти.

У разі примусу до покупки шкільної форми у певного підрядника, необхідно звернутися в управління освіти за телефонами: 55 68 53, 55 68 83, 55 68 73 або за номером 109.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com