рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ресторан Asia Grill в Москві: паназійська кухня, забронювати - рецензії, відгуки, фото, телефон і адресу

Asia Grill, молодший брат - подмосквіч іншого проекту Asparagus Group , Asia Hall , Розмістився на Рубльово-Успенському шосе навпроти Luxury Village на третьому поверсі скляного порожнього тихого торгового центру Dream House. Будучи типовим представником гламурно-тецешного громадського харчування, Asia Grill відрізняється невеликими розмірами і широкими скляними дверима і вікнами. Приміщення розбите на кілька міні-зон, плюс барна стійка, куточок-піцерія і шафка з двома бідолахами-качками по-пекінськи. За «азіатські» мотиви в оформленні відповідають статуї Будди, червоні вставки, картини ваз і ширма з ієрогліфами. За комфорт і затишок - світле дерево, приємна оббивка стін і зручні меблі. Оскільки головною відмінною рисою ресторану є вбудовані в столи відсіки для гриля, вони привертають найбільше уваги, правда, не дуже радує відсутність гардеробу, але витяжки працюють відмінно, ніякі аромати готування на одязі не осідають, додому разом з гостями не йдуть.
Asia Grill, молодший брат - подмосквіч іншого проекту   Asparagus Group   ,   Asia Hall   , Розмістився на Рубльово-Успенському шосе навпроти Luxury Village на третьому поверсі скляного порожнього тихого торгового центру Dream House

Меню в Asia Grill велике, сумбурне, японо-паназійська з вкрапленнями Європи . Очевидно, що добірка страв складена з урахуванням запитів і пристрастей місцевої публіки, саме тому там опинилися піца і торт Наполеон. І це зрозуміло, адже в ТЦ за МКАД частенько приходять з дітьми, і їх потрібно годувати. Тут-то і проявляється конфлікт задумки і реальності. Хотіли модно і глянцево, а вийшло ... як вийшло.
Розповідь про їжу я почну із зірки меню, з розділу, присвяченого грилю в столі. «Яловичина Стріплойн» і «Баранина Жіго» прибутку у вигляді тонко нарізаних шматків з очевидними пробоїнами від кухонного молотка, тобто на кухні зрозуміли, що м'ясо дуже жорстке, але відмовлятися від його використання не стали. Замість цього вони його відбили і видали в зал. Природно, удари молотом м'яса анітрохи не допомогли. Воно було жорстке і жувати насилу. Що ж до соусів, що додавалися до м'яса, то вони були банальні, спрощені і задоволення не додали. «Гостро-кислий суп з м'ясом краба», навпаки, вийшов добротний, смачний, гострий і злегка кислуватий. Смак насичений, консистенція приємно густа. «Крем-суп з спаржі з севиче з гребінця і краба» складався з двох окремих страв, які один з одним ніяк не поєднуються. Дрібна нарізка з краба і гребінця грала в своїй пісочниці, пюре з спаржі - у своїй. Ніякого балансу, ніякого здорового глузду, зате ціна «барвіхіна» - 1500 рублів. «Суші з вугром» виглядали неохайно і на смак були нудотно-солодкі, швидше за все через те, що вугор розігріли занадто швидко. «Ролл Філадельфія» був трохи краще, середній по місту, але не більше. «Креветки Васабі» страждали від мінливості, то в ціль, то мимо, то гумові, то м'які. Соусу в страві було надто багато, і він був пронизаний кислотою, яка була зовсім ні до чого. «Дімсами з бараниною» виглядали як червоні, пролетарські вареники, з невиразною, забитої цибулею начинкою і занадто товстим тестом. «Китайський смажений рис з курчам і креветками» - на вигляд аматорський, на смак - провальний, зі свіжими огірками, з пересмаженим, чорним омлетом, сухий куркою і найдрібнішої креветкою на планеті. «Курку каррі по-сінгапурськи» для відволікання уваги забезпечили додатковими інгредієнтами, аж цілу тарілку спорудили з бананами, псевдочатні, горіхами, рисом і огірками. Але ситуацію це не врятувало. «Каррі» було сумне, розігріте, водянисте і зовсім не гостре. Курка - тягуча і Слизький. «Чилі Краб з паровими булочками» з першої спроби не вдалося. Краб виявився «вчорашній», зів'ялий, гумовий, з неприємною кіркою від розігріву. Соус був рідкий, кислий, з грудками. Коли я звернув на всі ці недоліки увагу, блюдо поспішили переробити. Нова версія виявилася набагато краще. Краб був яскравий, соковитий, соус густий, насичений, навіть бальзамічні гілочки по краях тарілки розцвіли. Про що це говорить? Та про те, що на кухні прекрасно знали, що сервірують погане блюдо, а коли промах розкрився, зробили як треба. З десертів дісталися мені привізні «Профітролі», один чорний, інший майже зелений, один парліне, інший фісташковий. Смаку мало, свіжості ніякої, вид якийсь втрачений, жалюгідний.
У сервісі при абсолютно порожньому залі ніяких вад я не вгледів, швидко, з увагою і посмішкою.
Підсумок такий:
Не все те, що живе на Рубльовці, блищить. Asia Grill не вистачає якості і відповідальності. Продукти залежуються, кухня працює в розслаблено-ледачому режимі, м'ясо відбивають, як в старі радянські часи, дещо розігрівають, дещо відсилають в зал без належної уваги до того, що на тарілках. Проблеми не критичні, виправити їх можна, але цим треба займатися, інакше печаль і смуток стануть єдиними постійними клієнтами закладу.

Asia Grill

Про що це говорить?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com