рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жерстяна весілля - 8 років разом

  1. Що дарувати на 8-річчя весілля

Коли виповнюється 8 років спільного життя, святкують бляшану весілля. Сім'ю в цей період вже можна привітати з успішним проходженням досить серйозних випробувань. Пройдені два перших кризових періоду, підростають діти, відносини вже стабілізувалися і увійшли в спокійний плин сімейного життя.

Саме тому на 8 років весілля рекомендується зробити невелике оновлення в стосунках і сім'ї:

  • Поїхати в туристичну поїздку.
  • Оновити відносини, тимчасово відпустивши дружину чи чоловіка в «одиночне плавання» - купивши путівку, виїхавши на тиждень-другий до рідні і т.д.
  • Зробити ремонт у квартирі, на крайній випадок - перестановку меблів.

Можливо, що все перераховане вище важко зробити за сімейними обставинами, але освіжити відносини можна і простим способом - скликавши друзів, близьких серцю людей, родичів і переглянувши архіви сімейного фото і відео. Адже до 8 річниці одруження таких золотих крупинок сімейного щастя набирається вже на цілий вечір перегляду.

За старих часів на бляшану весілля за ворота будинку виставлялося відро з ковшиком і кухлем. Кожен, хто хотів привітати сімейну пару на 8 років весілля, повинен був випити ківш води за здоров'я подружжя і покласти монетку в кружку (для достатку в домі). Після цього гостя садили за стіл.

Ще одна традиція 8 річниці весілля - зміна ліжка. Стару подружнє ліжко виносили з дому, а на її місце купували нову. Мабуть за минулі роки подружнє ложе приходило в непридатність від інтенсивної експлуатації :) Від цієї традиції збереглася назва «ліжкові весілля». Але сьогодні мало хто про це згадує.

Сьогодні жартівливій традицією поступово стає подарунок: вирізана з пивної банки ваза, зроблена чоловіком і прикрашена дружиною.

Що дарувати на 8-річчя весілля

Коли виповнюється 8 років спільного життя, святкують бляшану весілля

Подарунки на бляшану весілля

Подарунки повинні бути пов'язані з бляхою, що досить просто:

Набір елітний чаїв та кави, печиво і всілякі смаколики в красивих жерстяних коробках, набори жерстяних ємностей для сипучих продуктів або форми для випічки, жостовской підноси, будь-які прикраси з цього металу і т.д.

Як варіант - новітнє жерстяне відро з величезним букетом квітів або наповнене тропічними метеликами і закрите до моменту прийняття подарунка подружжям. Допускаються й інші подарунки, якщо ви точно впевнені в потрібності вашого презенту для подружжя.

Не варто забувати, що 8 років весілля - це вже усталена сім'я і для поновлення відносин необхідний іноді зовнішній поштовх. Подарована путівка для двох або грошові знаки, які допоможуть провести відпустку далеко від побутових нескінченних справ - один з найкращих подарунків.

В іншому, 8 років весілля або «бляшана» річниця спільного життя - ще одні рік, прожитий разом і в злагоді. Що буває досить при сучасних реаліях нашого життя. З чим і варто привітати подружжя.

Збережи, щоб не втратити!

Ще статті по темі

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com