рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вітання своїми словами на 4 роки весілля

***

Перш ніж одружитися ви дуже довго зустрічалися. Ви перевіряли свої відносини, тому що не хотіли грати весілля просто так. Вам хотілося переконатися в тому, що ви зможете бути разом, що ви створені одне для одного. І ось сьогодні, рівно через чотири роки після весілля, ми все можемо зробити висновок, що ви зробили правильний вибір. Ваше весілля було дуже красивою, але ваша спільне життя набагато красивіше, тому що день у день ви радуєте один одного, ви надаєте сил своєї улюбленої другій половинці. Я хочу, щоб так було завжди у вашому житті, мої рідні. Я бажаю вам любові, просто нескінченної любові, море позитивних емоцій. У вас в житті будуть найприємніші приводи для радості і щастя, так що просто живіть і отримуйте задоволення від кожної миті. Нехай ваше подальше життя буде не менш яскравою, цікавою і красивою.

***

До весілля ви зустрічалися кілька довгих років. Я пам'ятаю, як все квапили вас, але ви стояли на своєму. Ви говорили, що весілля зіграєте тільки тоді, коли зрозумієте, що настав час. І ось чотири роки тому в цей день ви обмінялися клятвами вірності. Це був дуже красивий і зворушливий момент, який до цих пір стоїть у мене перед очима. Я хочу привітати вас з чотириріччям ваших відносин, а точніше вашої Лляна весіллям. Це ваша вже четверта річниця, але я впевнена, що таких свят буде багато в вашому житті. Я хочу привітати вас, мої дорогі. Ви знаєте, як я до вас ставлюся, знаєте, як я завжди переживаю за ваші відносини. Мені хочеться завжди бачити вас щасливими, хочеться завжди бачити посмішки на ваших обличчях. Сподіваюся, що ви перестанете сваритися через те, які фільми дивитися вечорами. Але нехай це буде вашою найбільшою проблемою.

***

Мої дорогі, ось дивлюся я на вас і розумію, який правильний вибір ви зробили кілька років тому, коли вирішили створити пару. При цьому рівно чотири роки тому ви зробили ще один вибір, вирішивши одружитися. Ми з вами тоді дуже класно погуляли на вашому весіллі, а зараз вже відзначаємо вашу Лляну весілля. Я хочу привітати вас з цією прекрасною подією, а також побажати вам море всього самого позитивного. Повірте, що таких річниць у вашому житті буде багато. Ми бажаємо вам, щоб кожен рік в цей день ви відзначали свою дату, при цьому, щоб ваша любов тільки росла, міцніла і розвивалася. Нехай це чудове свято подарує вам безліч яскравих емоцій. А ми просто будемо поруч, щоб разом з вами розділити вашу радість. Рідні мої, будьте найщасливішими. Ваше життя тільки починається, так що беріть від життя все.

***

Я добре пам'ятаю день вашого весілля, тому що ми просто нереально провели час. Ми багато співали, танцювали, ми постійно веселилися. А зараз, через чотири роки, все залишилося так само. Ви всі такі ж веселі, позитивні хлопці, які ніколи не переживають через дрібниці, які постійно приймають гостей. А нам подобається приходити до вас в гості, тому що ви у нас просто чудово і нереально гостинні люди. Я хочу побажати вам в день вашої Лляна весілля тільки всього самого прекрасного і позитивного. Нехай ваша любов зігріває вас, нехай вона дарує вам надію на світле майбутнє, нехай ніколи не остигають ваші почуття. Я щиро бажаю вам ще більше любові і ніжності, завжди довіряйте один одному, адже саме на цьому і будуються ваші стосунки. Прекрасного вам свята, мої дорогі. Нехай таких річниць у вашому житті буде багато.

***

Мої улюблені друзі сьогодні відзначатимуть свою чергову річницю - Лляну весілля. Мені хочеться побажати вам гарного настрою. Сьогодні ви будете святкувати таку важливу річницю. Мені дуже важливо, щоб ви завжди вміли знаходити спільну мову один з одним, щоб ви ніколи не переживали через дрібниці, щоб в ваших серцях завжди жила любов. Я бажаю вам тільки позитивного настрою по відношенню до будь-якого питання. Сімейне життя не є такою легкою, але при цьому є великий інтерес. Навчіться завжди і в усьому знаходити позитивні моменти, отримувати задоволення від спільного проведення часу. Я бажаю вам величезного щастя, море любові і позитиву. Нехай все у вас буде чудово, тоді і ми будемо щасливі за вас. А зараз давайте гарненько відзначимо вашу четверту річницю, а точніше Лляну весілля.

***

Мої рідні, я дивлюся на вас і розумію, що сім'я - це велика радість. Ви зуміли побудувати просто прекрасну сім'ю, яка вважається в наших колах зразковою. Я хочу привітати вас з уже четвертою річницею вашого весілля, яка називається Лляна весіллям. Мені дуже хочеться подарувати вам можливість побути трохи наодинці, тому що дитинка забирає у вас час. Тому зі свого боку обіцяю, що найближчим часом я візьму всі турботи на себе, а ви зможете трохи відпочити один з одним. Мої рідні, я нескінченно пишаюся вами, тому що ви обходитесь без допомоги близьких, ви все робите самостійно, але по-іншому і бути не могло. Навіть ваше рішення про створення сім'ї було виваженим, і ви прийняли це рішення тільки вдвох. Мені дуже подобається ваш підхід до життя, мої дорогі. Я бажаю вам гарного настрою, море позитиву і любові.

***

Мої улюблені друзі, я хочу привітати вас з вашим чудовим святом! Ви вже чотири роки живете спільним життям, при цьому навіть не вбили один одного. Це велике досягнення! Я хочу привітати вас і побажати вам тільки любові і щастя. Всього іншого ви досягнете і самі, так що нехай вас завжди зігріває любов. Ніколи не переставайте піклуватися один про одного, не переставайте з такою ж ніжністю дивитися один на одного. Ми всі хочемо, щоб ви ніколи не сумували, не переймалися через дрібниці, тому що все можливо вирішити. Ви разом уявляєте собою величезну силу, ви можете подолати будь-які труднощі і перешкоди, так що просто пам'ятайте про це і намагайтеся не переживати через проблеми. Сімейне життя дуже цікава штука, так що насолоджуйтеся кожним днем, проведеним разом. Вітаю вас з вашої Лляна весіллям!

***

В цей прекрасний день рівно чотири роки тому ви відповіли один одному згодою на найголовніше питання. Ви вирішили створити сім'ю, а на це вирішуються не всі молоді люди вашого віку. Але я хочу зауважити, що ви зробили правильне рішення, тому що ви вже чотири роки живете в мирі та злагоді. Ви радуєте один одного і нас теж, ви нескінченно сильно любите один одного і намагаєтеся робити все, щоб підтримувати ваші відносини на належному рівні. Я бажаю вам тільки всього того, про що ви мрієте. Нехай ця ваша річниця стане однією з тих, які запам'ятовуються. Ми з вами так добре погуляли на вашому весіллі, так нехай і все річниці проходять так само весело і радісно. Мої рідні, я дуже пишаюся вами, тому що ви вистояли всі проблеми і труднощі. Бажаю вам всього самого чудового в день вашої Лляна весілля. Нехай настрій ваше ніколи не спадає.

***

Ще кілька років тому, коли ти ви тільки починали зустрічатися, ми вже тоді зрозуміли, що ви створені одне для одного. Ви так ніжно дивилися один на одного, постійно жартували і сміялися. Вам було дуже комфортно, але при цьому мені здається, що ви не розуміли, що все це може перерости в справжню любов. І ось зараз, через чотири роки після вашого весілля, я можу сміливо сказати, що ваше рішення про створення сім'ї було правильним і грамотним. Ви самостійно все зробили, тому ні від кого не залежали. Я хочу побажати вам і далі жити в такому ж ритмі. Не бійтеся труднощів, тому що разом ви можете добитися всього, чого завгодно. Я бажаю вам гарної спільного життя, багато всього яскравого і радісного. Нехай ваші рідні та близькі дивляться на вас з гордістю і захопленням. Бажаю вам обом здоров'я і щастя, а все інше - справа наживна.

***

Мої дорогі, поспішаю нагадати вам, що сьогодні ви будете відзначати свою Лляну весілля. У це складно повірити, але з дня вашого весілля пройшло вже цілих чотири роки. Я хочу привітати вас з цією чудовою подією і нагадати, що немає в світі нічого важливішого за сім'ю. Я хочу, щоб ви завжди жили в мирі та злагоді, щоб ви виховували своїх діточок в любові. Ви так сильно дбаєте один про одного, що можете бути впевнені в тому, що і ваші дітлахи будуть так само сильно цінувати вашу сім'ю. Я хочу побажати вам відмінного свята, мої дорогі друзі! Пам'ятайте, що кожен день представляє нам безліч приводів для того, щоб бути щасливими, а ви можете бути щасливими і без будь-яких приводів. Я хочу, щоб так було завжди. Бажаю вам міцного кохання, мої дорогі. Нехай ніякі біди і тривоги не підходять навіть близько до вашого будинку. Зі святом!

***

Ось уже четвертий рік поспіль ми збираємося в цей день, щоб відзначити вашу річницю весілля. Я хочу привітати вас в цьому році з вашої вже Лляна весіллям, а також побажати вам всього самого позитивного і позитивного. Я дивуюся тому, як вам вдається жити, не звертаючи уваги на весь той негатив, який панує навколо. Але цього можна знайти пояснення, так як ви просто радієте тому, що ви є одне в одного. Я знаю, що ви зараз мрієте про те, щоб з'їздити на море, поетом саме цього я вам і бажаю. Нехай все у вас буде чудово, мої рідні, а ми будемо радіти за вас. Я знаю, що часом і вам теж буває дуже важко, але ви вміло маскуєте. Ви ніколи не виносьте проблеми з дому, а це заслуговує на велику повагу. Бажаю вам найяскравішою життя, яка тільки може бути. Нехай всі проблеми вирішуються, а любов тільки зігріває.

***

Весілля - довгоочікуване і неймовірно красиве подія в житті закоханої пари. Я хочу привітати вас з тим, що ви вже чотири роки одружені. При цьому я можу сказати, що після весілля любов починає розвиватися з шаленою швидкістю. Я дивлюся на вас і розумію, що ви настільки сильно любите один одного, що просто ніщо не зможе перешкодити вам. Свого часу ви і так пройшло через безліч труднощів, але при цьому зуміли зберегти ваші ніжні почуття. Я хочу привітати вас з вашої Лляна весіллям і сказати, що нескінченно сильно пишаюся вами. Мені хочеться, щоб і ви теж пишалися собою, щоб ви розуміли, яку важку роботу ви виконали для того, щоб стати справжньою родиною. Я хочу, щоб кожен рік ви відзначали чергову річницю, але при цьому, щоб з року в рік ваша сім'я росла і міцніла. Зі святом вас, мої дорогі друзі.

***

***

Поздоровлення на 4 роки весілля:
У віршах | прикольні | дружині | чоловікові

***

Голосові поздоровлення на весілля

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com