рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Варіанти подарунків бабусі і дідуся на рубінову, золоту і діамантову річниці весілля

  1. рубінове весілля
  2. Золоте весілля
  3. 60 років сім'ї

Люди прожили десятки років в шлюбі, завжди викликають у оточуючих повагу, повагу, а іноді і легку частку заздрості. І зараз мова піде про таких круглих датах, як 40 , 50 і 60 років спільного життя. І мова звичайно піде про подарунки.

З огляду на поважний вік ювілейної пари, не дивно, якщо подарунок даруватимуть «молодятам» вже онуки.

І це може бути не тільки щось відповідне традиціям дати, але і просто зручний телефон для зв'язку, або щось зроблене своїми руками від онука чи онуки. Порадуйте бабусю і дідуся - навіть простого уваги вже буде досить!

рубінове весілля

Рубін - яскравий і благородний камінь, підкреслює міцну любов, яка протрималася сорок років. Як будь-яку «круглу» дату, день рубінового весілля воліють відзначати пишно, але є і виключення.

У будь-якому випадку, від вас абсолютно точно будуть чекати символічних до цього дня і назвою презентів:

Золоте весілля

Золоте весілля святкують через 50 років спільного життя. На торжество збираються всі діти з онуками, сім'я і друзі. Подарунки слід вибирати ретельно.

Не обов'язково дарувати ювелірні прикраси, найімовірніше літнім бабусі і дідуся будуть куди необхіднішим предмети для будинку, корисні речі або зворушливі сувеніри Не обов'язково дарувати ювелірні прикраси, найімовірніше літнім бабусі і дідуся будуть куди необхіднішим предмети для будинку, корисні речі або зворушливі сувеніри. Однак перш ніж вирішувати, потрібно ознайомитися з рядом традицій і правил, яких досить багато:

  • Діти і внуки можуть вручити бабусі і дідуся нові золоті кільця, що підкреслюють силу союзу. Старі кільця подружжя за звичаєм дарують тим онукам, чия весілля не за горами. Буде здорово обсипати пару «золотом» -блесткамі або дощем, під час отримання подарунків
  • Перед врученням подарунків сім'я або діти повинні принести і запалити свічки кольору свята, і виголосити промову підкреслює важливість моменту.

Ну і звичайно не забути нарізати ювілейний торт і пригостити всіх гостей. Так можна підкреслити, що ювіляри діляться щастям.

Традиції - позаду, перейдемо до конкретики Традиції - позаду, перейдемо до конкретики. Що ж дарувати?

Подорож в місця відпочинку та відновлення здоров'я, велику і корисну побутові техніку, ювілейні медалі ... Як завжди, подарунок обмежується лише вашою фантазією і винахідливістю.

А що робити онукам? Кращим варіантом буде зробити якісь прикольні вироби своїми руками, або вивчити і прочитати привітання.

60 років сім'ї

Діамантове весілля святкується в день 60-річчя сім'ї. І це величезна рідкість. Саме тому символом цієї події постає діамант - один з найдорожчих і дивовижних каменів. До того ж він вкрай міцний і твердий. І в цьому є очевидний посил і порівняння.

Цю річницю відзначають з великим розмахом, ще більшим ніж срібна та золота весілля.

Свято проводиться в урочистій обстановці, в товаристві друзів і сім'ї. Буде здорово відновити атмосферу і події весілля, що абсолютно точно зачепить винуватців торжества. Оригінальний презент завжди приємний в будь-яких випадках:

Що ж дарувати?
А що робити онукам?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com