рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на рубінове весілля батькам: ідеї подарунків на 40 років

  1. Подарунки на 40 років весілля
  2. Варіанти подарунків на рубінове весілля (40 років):
  3. Подарунок на рубінове весілля своїми руками
  4. Що зробити власними руками і подарувати на 40 років весілля:
  5. Подарунки на весілля молодятам від батьків
  6. Букети з грошей: фото оригінальних презентів

Для кожної пари чергова річниця весілля - важливе і зворушлива подія. І з роками свято стає лише більш значуща і вагомішим для всіх членів сім'ї. Дану статтю команда порталу svadbagolik.ru вирішила присвятити важливого питання: що подарувати на рубінове весілля. Адже сорокарічний ювілей - дивовижна дата, яка заслуговує уваги і гідного подарунка.

Подарунки на 40 років весілля

40 років спільного життя не спроста називають рубіновим весіллям . Дорогоцінний камінь - рубін - символізує любов і чуттєвість, будучи при цьому другим за значимістю після алмазу. Червоний колір є символом, що за сорокарічний період чоловік і дружина стали один одному ніби кровні родичі та, звичайно ж, продовжили свій рід. Згодна традиціям, саме прикраси з рубіном варто дарувати винуватцям торжества на річницю. Адже вважається, що камінь володіє містичною силою і здатний уберегти своїх володарів від хвороб, попередити про ворогів, про яких ви й не здогадувалися, і навіть подовжує молодість!

Тепер ви знаєте, яке весілля - 40 років подружнього життя, залишилося визначитися, що подарувати і чим здивувати близьких людей.

Варіанти подарунків на рубінове весілля (40 років):

  • Кільця з рубіном або інші ювелірні вироби (брошки, запонки, намисто, браслети тощо). В основному, подібні презенти подружжям самі роблять один одному. Але далеко не всі готові витратитися на подібні прикраси. Тому, ювелірні прикраси можуть стати несподіваним сюрпризом від дітей і онуків.
  • Предмети особистого користування, також декоровані камінням. Наприклад, портсигар, шкатулка, годинник, ваза. Якщо рубін ви собі дозволити не можете, але дотримати традиції хочете, то його можна замінити іншим дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням червоного або рожевого відтінку.
  • Подарунки для домашнього затишку. Постільна білизна з шовку, плед, посуд або келихи з червоним напиленням - це може бути що завгодно, про що давно мріють винуватці торжества. Головне, дотримуватися червоного відтінку в честь свята.
  • Пляшку марочного вина. На жаль, не всім випадає нагода спробувати по-справжньому якісне і дороге вино. Чому б не побалувати дорогих людей в таку знаменну дату?
  • Презенти з урахуванням захоплень. Якщо губитеся в здогадах, що подарувати на рубінове весілля друзям або батькам, радимо завжди наголошувати на смаки і захоплення «молодят». Напевно не прогадаєте! Наприклад, дачники оцінять саджанці рідкісних і незвичайних квітів / фруктів / ягід, плетені меблі, якісний інвентар. А якщо пара захоплюється риболовлею, то до речі будуть човен або навіть намет для виїзду на природу на кілька днів.
  • Набір з 40 подарунків. Значущу дату можна підкреслити в подарунок, а точніше - в його кількості. Наприклад, підготуйте 40 пляшок червоного вина, столовий сервіз з 40 предметів, 40-денне турне по Європі і т.д. На що здатна ваша фантазія? Головне, бути впевненим, що подарунок припаде до душі подружній парі.

Подарунок на 40 років весілля слід вибирати з урахуванням віку та інтересів подружжя. Пам'ятайте, що рубінове весілля святкують люди у віці 60-70 років, які можуть не оцінити великі витрати. Адже люблячі батьки найменше хочуть ставати тягарем для своїх дітей і онуків. Тому радимо заздалегідь налаштувати батьків на майбутній сюрприз, щоб в найвідповідальніший момент не довелося шукати валер'янку для схвильованих подружжя.

Подарунок на рубінове весілля своїми руками

В останні час стало модно дарувати подарунки, зроблені власними руками, так чому б не підтримати модну тенденцію напередодні 40 років весілля?

Що зробити власними руками і подарувати на 40 років весілля:

  1. Торт на ювілей весілля . Звичайно, солодкий подарунок можна і замовити. А можна скористатися численними майстер-класами в інтернеті і створити шедевр власними руками, вклавши в нього частинку своєї душі і любові до пари.
  2. Розкішний букет. Особливо приємно, якщо для букета ви виростите квіти власними силами і підберете рослини, які зможуть розповісти про пару: червоні - про довге і чистої любові, білі - про вірність подружжя, рожеві - про невичерпної ніжності ...
  3. Фотоальбом ручної роботи зі знімками пари. Створіть маленьку історію кохання.
  4. В'язаний плед, в який подружжя зможуть укутати в холодну пору року для спільного перегляду телевізора.
  5. Родинне дерево, де обов'язково будуть вказані як батьки ваших батьків, так і їх потоки (внуки / правнуки). Ми впевнені, що цей презент можна подарувати на рубінове весілля людям абсолютно з будь-яким достатком. І древо буде оцінено по достоїнству;
  6. Книга побажань. Книгу, знову-таки, краще виготовити вручну. Але обов'язково попросіть всіх присутніх на святі написати пару вітальних слів. Впевнені, чоловік і дружина з задоволенням будуть перечитувати щирі вітання дорогих людей.

Вирішуючи, що можна подарувати на рубінове весілля, не забудьте продумати і вітальні слова! Адже дуже важливо, щоб ваша мова була щирою і по-справжньому живою. А також пам'ятайте, що попереду - не менш значущі дати, з списком річниць по роках ви можете познайомитися на сайті Свадьбаголік.ru. Надихайтеся нашими порадами і діліться своїми ідеями, як можна побалувати улюблених людей в значимі для них свята!

Надихайтеся нашими порадами і діліться своїми ідеями, як можна побалувати улюблених людей в значимі для них свята

Подарунки на весілля молодятам від батьків

Батьки - найближчі та найрідніші люди. Вони завжди хочуть дати нам все найкраще, і віддадуть останнє. Саме тому подарунки на весілля від батьків найкращі і найдорожчі. Але що ж саме подарувати дітям? Давайте дізнаємося.

  • 24155 переглядів
  • 18 фото

Букети з грошей: фото оригінальних презентів

Якщо ви не знаєте, як здивувати молодят, спробуйте зробити для них букет з грошей, який стане не тільки оригінальним, але і практичним подарунком. Надихайтеся самими креативними ідеями, щоб змайструвати такий сувенір своїми руками.

  • 8125 переглядів
  • 18 фото

Чому б не побалувати дорогих людей в таку знаменну дату?
На що здатна ваша фантазія?
Але що ж саме подарувати дітям?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com