рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на річницю весілля (кращі ідеї)

  1. Підбираємо подарунок на ювілей весілля
  2. Що подарувати на річниці та ювілеї весілля?
  3. Подарунок на річницю весілля своїми руками
  4. Що подарувати чоловікові на річницю весілля?
  5. Які бувають весілля по роках і що на них дарувати?

Коли ми отримуємо запрошення на одну з круглих дат подружжя, ми тут же замислюємося, що подарувати на річницю весілля, щоб це було не банально і не нудно? Хочеться, щоб підібрані нами поздоровлення і сюрпризи викликали у подружньої пари бурю позитивних емоцій. Саме тому тривалий час гості ламають голову над тим, як здивувати своїх дорогих родичів або друзів. Самим головним правилом в підборі подарунка залишається щире бажання порадувати. Якщо ви всією душею бажаєте, щоб чоловік і дружина посміхнулися вашому сюрпризу, у вас обов'язково вийде підібрати стоїть подарунок на майбутню річницю весілля. Підказкою для вас стане дата, яку відзначають подружжя, адже кожна з них має свою назву і несе символічний сенс. Уважно вивчіть усю інформацію про дату весілля і тільки потім вирушайте на пошуки ідеального сюрпризу.

На порталі svadbagolik.ru ви дізнаєтеся про те, що подарувати на ювілей весілля, щоб подружжя залишилося під приємним враженням не тільки від ваших зворушливих привітань, а й від подарунка.

Підбираємо подарунок на ювілей весілля

Найкращий подарунок на один з ювілеїв весілля - це сюрприз, зроблений вами від чистого серця. Якщо ваш подарунок буде мати символічне значення і нести в собі тільки щирі і чисті емоції, подружжя обов'язково будуть вдячні вам за увагу і теплоту.

Що подарувати на річниці та ювілеї весілля?

  1. Річниця весілля 1 рік. Найперша зелена весілля іноді відзначається подружжям чи не так само пишно і яскраво, як саме весілля. Оскільки перша річниця вважається ситцевій, раніше найкращим подарунком вважався ситець. Однак зараз ви можете подарувати будь-текстильний виріб, яке буде корисним в будинку: постільна білизна, рушники, теплий плед або розкішну скатертину на стіл. Дружина і чоловік можуть поїхати разом в торговий центр і оновити гардероб.
  2. Річниця весілля 2 роки. Оскільки 2 роки з дня урочистості вважаються паперової весіллям, в ваш подарунок обов'язково має бути присутня папір. Проявіть креативність і подаруйте подружжю рамочку, за склом якої в хаотичному порядку розмістіть гроші різного номіналу. Такий «паперовий подарунок» обов'язково сподобається подружжю, а в будинку завжди буде заначка на чорний день. Також ви можете подарувати листівку ручної роботи, фотоколаж або пазл з фотографією закоханих. Одружена пара може привітати один одного сертифікатами: для подружжя - похід в салон краси, для чоловіка - похід на квест.
  3. Річниця весілля 3 роки. На майбутню шкіряну весілля можна подарувати щоденники в шкіряній палітурці, вази, рамки або картини, декоровані шкірою. Чоловік може подарувати дружині якісну сумочку або туфельки. Відмінним подарунком для чоловіка стане шкіряний кейс для роботи або годинник з шкіряним ремінцем.
  4. Річниця весілля 4 роки. Кращим подарунком на лляну весілля стануть вироби, виконані з льону. Це можуть бути серветки і скатертини для кухні, лляне постільна білизна або покривало. Також відмінний спосіб привітати на четверту річницю - подарувати портрет, написаний на лляному полотні.
  5. Річниця весілля 5 років. Найоригінальніший подарунок на річницю весілля 5 років - це елементи декору для дому, виконані з дерева. Вази, статуетки, рамки - все це чудово доповнить інтер'єр і залишить пам'ять про це свято. Варіанти подарунків, які можуть вручити один одному винуватці торжества, це дерев'яний посуд або предмети меблів.
  6. Річниця весілля 6 років. Подарунок на чавунне весілля підібрати не так вже й просто. Гості можуть піднести подружжю предмети посуду - чавунні сковорідки або мініатюрні горщики для запікання. Також це може бути декоративний виріб ручної роботи, виконаний з чавуну. Привітати дружину можна за допомогою чавунного колечка, яке стане першим в колекції прикрас на «металеві річниці» весілля. Дружину можна подарувати гантелі для домашніх тренувань.
  7. Річниця весілля 7 років. На сьому річницю з дня шлюбу прийнято дарувати щось з міді. Це може бути мідна турка для кави, піднос або столові прилади з додаванням міді. Дружині можна подарувати шкатулку або прикраса, виконане з відповідного металу. В якості подарунка милому можна вибрати кальян або щось з побутової техніки.
  8. Річниця весілля 8 років. Восьма річниця іменується жерстяної: сміливо купуйте бляшані коробки і банки і упаковуйте в них вибрані вами сувеніри. А що дарують на річницю один одному чоловік з дружиною? Подружжя також можуть подарувати один одному солодощі в жерстяних коробочках: красиво і смачно!
  9. Річниця весілля 9 років. На дев'ятий рік в шлюбі, як правило, дарують посуд з фаянсу. Це можуть бути декоративні тарілки, чашки або статуетки. Пам'ятайте про те, наскільки крихкий ваш подарунок, щоб не пошкодити його перед даруванням. Також можна замовити у кондитера торт ручної роботи з зображенням красивого солодкого сервізу.
  10. Річниця весілля 10 років. Є кілька оригінальних ідей подарунків на олов'яну річницю весілля. Серед них можуть бути столові прилади, кавник, свічники, підстаканники і статуетки, виконані з олова. Подружжя можуть обмінятися в це свято олов'яними кільцями або іменними ложками.
  11. Річниця весілля 15 років. Якщо ви знаєте назви річниць по роках , Вам не складе труднощів визначитися з сувеніром для рідних і друзів. П'ятнадцятирічна річниця весілля, іменована кришталевої, це серйозна дата, на яку потрібно підібрати відповідний сюрприз. Безумовно, найкращим подарунком стануть вироби з кришталю - келихи, вази, статуетки. Чоловік може порадувати улюблену прикрасами з гірського кришталю, а дружина може подарувати чоловікові кришталеві шахи.
  12. Річниця весілля 20 років. Що дарують на річницю весілля 20 років, щоб приємно здивувати подружжя? Звичайно ж, вироби з порцеляни, адже двадцятирічний рубіж в шлюбі прийнято називати порцеляновим. Подарунки з фарфору, такі як столові сервізи, вази або статуетки, припадуть до смаку міцну сім'ю. Чоловікові можна купити порцеляновий кухоль з власними побажаннями, а дружині - фігурку або шкатулку з порцеляни.
  13. Річниця весілля 25 років. Чудова срібне весілля - це приголомшливий свято двох сердець, адже пройти стільки років рука об руку - це справжня праця. Що подарувати батькам на річницю , Щоб сюрприз вийшов пам'ятним? Подарунки можуть бути найрізноманітніші: срібний годинник, прикраси або щось з посуду. Подружжя можуть обмінятися милими срібними прикрасами: чоловікові напевно сподобається браслет або запонки, а дружина оцінить сережки або колечко.
  14. Річниця весілля 30 років. Тридцятирічний ювілей - це важлива дата, дійшовши до якої, подружжя може по-справжньому пишатися своєю міцною сім'єю. У цей ювілей потрібно купувати вироби з елементами перлів - прикраси, шкатулки або вази. Якщо ви не хочете дарувати перли, можна підібрати подарунок в перловому кольорі - постільна білизна або красивий годинник.
  15. Річниця весілля 35 років. Оскільки ювілей 35 років називається кораловим або полотняним, то і ваші подарунки повинні відповідати цим назвам. Ви можете вибрати подарунок в кораловому кольорі або подарувати справжній засушений шматочок корала. Ви можете вибрати прикольні подарунки на річницю весілля - організувати для закоханої пари романтичну фотосесію або подарувати два квитки на тепле море, де вони зможуть своїми очима подивитися на корали.
  16. Річниця весілля 40 років. Сорок років в шлюбі - це рубіж, який потребує гідного відзначення. На це свято прийнято дарувати прикраси з рубіна або подарунки рубінового кольору. Можна придбати розкішний червоний плед або набір постільної білизни в яскравому червоному відтінку. Чоловік найчастіше дарує своїй коханій колечко або сережки з рубіном. Чоловікові можна подарувати справжню медаль за любов і вірність.
  17. Річниця весілля 45 років. Подружжя, які відзначають сапфірове весілля, повинні бути дуже горді тим, наскільки міцні і щирі їхні сімейні стосунки. У цей важливий день прийнято дарувати прикраси з сапфірами. Пара може обмінятися обручками, а друзі та рідні можуть подарувати подружжю шкатулки, кулони або фігурки, прикрашені цим коштовним каменем.
  18. Річниця весілля 50 років. Відзначити золоте весілля - це справжнє щастя для подружжя та їх рідних, оскільки півстоліття в шлюбі говорять про те, наскільки прекрасна була створена сім'я. Що ж дарують на золоте весілля парі істинно закоханих сердець? Подарунки в це свято повинні бути гідними - це можуть бути золоті підвіски, колечка або будь-які позолочені сувеніри. Приємним подарунком для дружини стане хустку, вишитий золотими нитками, а дружину можна подарувати велике сімейне фото в позолоченій рамі.

Подарунок на річницю весілля своїми руками

Подарунки на свята для близьких вам людей не обов'язково купувати в магазині. Що ж можна подарувати на річницю весілля, виконане своїми руками? Це можуть бути красиві листівки, виконані в техніці скрапбукінг, цікаві солодкі подарунки, упаковані в коробочки ручної роботи, а також фотографії родини, вставлені в рамки хенд-мейд. Якщо ви любите монтувати відео, ви можете зробити цікаву презентацію або відеоролик зі слайд-шоу ваших близьких. Подарунки на річницю весілля, зроблені своїми руками і подаровані друзям або рідним, будуть викликати зовсім інші емоції, адже ви вкладете в них всю вашу душу. Шукайте цікаві майстер-класи з покроковою інструкцією і починайте креативити, щоб приємно здивувати подружжя в важливий для них день!

Сайт Свадьбаголік.ru розповів вам про річниці весіль по роках і їх назвах, і також про те, які подарунки можна подарувати чоловікові і дружині, а також друзям і рідним в їх приголомшливий свято!

Коли ми отримуємо запрошення на одну з круглих дат подружжя, ми тут же замислюємося, що подарувати на річницю весілля, щоб це було не банально і не нудно

Що подарувати чоловікові на річницю весілля?

Якщо ви не знаєте, що можна подарувати коханому чоловікові на річницю весілля, вам варто пошукати в інтернеті самі незвичайні і популярні ідеї презентів, щоб улюблений оцінив вашу турботу і увагу.

  • 1523 перегляду
  • 20 фото

Які бувають весілля по роках і що на них дарувати?

Пропонуємо дізнатися, які бувають весілля по роках крім відомих всім срібною та золотою річниці, а також розглянути варіанти оригінальних подарунків на кожну з них, щоб піднести винуватцям торжества цікаві і символічні презенти.

  • 72620 переглядів
  • 11 фото

Які бувають весілля по роках і що на них дарувати?
Коли ми отримуємо запрошення на одну з круглих дат подружжя, ми тут же замислюємося, що подарувати на річницю весілля, щоб це було не банально і не нудно?
Що подарувати на річниці та ювілеї весілля?
Що дарують на річницю весілля 20 років, щоб приємно здивувати подружжя?
Що ж можна подарувати на річницю весілля, виконане своїми руками?
Що подарувати чоловікові на річницю весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com