рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на перламутрову весілля (маса подарунків + традиції)

  1. Традиції перламутровою весілля.
  2. Що подарувати на 42 роки весілля один одному.
  3. Тематичні подарунки на перламутрову річницю.
  4. Чи не тематичні подарунки, але корисні в побуті.

Проходячи 42-ий рубіж спільного життя, подружжя відзначають перламутрову весілля. З кожним прожитим роком відносини стають тільки міцніше, а почуття - тепліше і більш трепетно. Здавалося б, коли стільки часу проведено разом, чергова річниця якось не грає особливої ​​ролі. Однак для пар, які шанують сімейні традиції, кожна дата значима. І сьогодні сайт «Конфетті.ру» розповість про традиції даного свята, а також повідає про те, що подарувати на перламутрову весілля.

ру» розповість про традиції даного свята, а також повідає про те, що подарувати на перламутрову весілля

Історія назви 42 річниці сягає в далеке минуле. Предки приписували перламутру чарівні властивості. Вважалося, що він здатний захистити від сімейних негараздів протягом життя. Якщо чоловік збирався в дорогу, дружина обов'язково клала в мішечок перламутр, причому найчастіше це була саме гудзик. За повір'ями цей аксесуар захищав в шляху й сприяв швидкому поверненню чоловіка з мандрівки. Свою назву ця річниця отримала через менш яскравого відблиску, як у попередніх весіль - рубіновим , сапфіровою . Блиск перламутру скромніший, стриманий, але при цьому приголомшливо привабливий. Так і життя подружжя до цього часу стає стриманою, правильною і гармонійною.

Так і життя подружжя до цього часу стає стриманою, правильною і гармонійною

Традиції перламутровою весілля.

Згідно з приписами предків це весілля необхідно відзначити будинку, причому на урочистості не скликається велика кількість людей, повинні бути присутніми лише гості з близького оточення: рідні і кращі друзі. Буде здорово, якщо до таких належать люди, що побували на оригінальній весіллі 42 роки тому!

Ну а основний традицією вважається обмін предметами, створеними з перламутру. Це можуть бути статуетки, гудзики або прикраси. Переважно всього, щоб чоловік і жінка обмінялися саме перламутровими гудзиками. Згідно запевненнями предків, ці гудзики потрібно постійно носити з собою, ну і звичайно обов'язково покласти в кишеню в день святкування.

Згідно запевненнями предків, ці гудзики потрібно постійно носити з собою, ну і звичайно обов'язково покласти в кишеню в день святкування

Багато сімейні пари не збирають гостей і не відзначають з розмахом перламутрову весілля. Перевага віддається тільки круглих дат. Але родичі, близькі друзі і улюблені діти, звичайно, пам'ятають про перламутрову весіллі і все одно заготовляють подарунки. Зупинитися краще всього на тематичних сувенірах, але не варто на цьому зациклюватися. Головне, доречність подарунка.

Що подарувати на 42 роки весілля один одному.

За традицією в цей день подружжя обмінюються тематичними подарунками. Так як символ 42 річниці - перламутр, то і сувеніри потрібно підбирати відповідні. Чоловік може подарувати своїй дружині намисто з цього матеріалу. Ідеальний варіант - 42 намистини в виробі. Також це може бути і інші прикраси, наприклад, сережки і браслет. Подарований халат з перламутровими ґудзиками підніме настрій кожній жінці - це мимоволі нагадає улюблений багатьма фільм.

Але також цілком можна відступиться від тематики свята і порадувати дружину шикарним палантином, бажаною сумочкою, туфлями, скринькою для прикрас, парфумерією, наручними годинками, комплектом згідно її хобі (пряжа, елементи скрапбукінгу, садові інструменти).

Але також цілком можна відступиться від тематики свята і порадувати дружину шикарним палантином, бажаною сумочкою, туфлями, скринькою для прикрас, парфумерією, наручними годинками, комплектом згідно її хобі (пряжа, елементи скрапбукінгу, садові інструменти)

Не забудьте про букет квітів, нехай це будуть світлі квіти, ідеально підійде білі троянди!

Вважається, що перламутр є суто жіночим прикрасою, але це в корені не так. Чоловічі речі теж можуть містити ці елементи. Так, дружині варто подумати придбати на подарунок сорочку з гудзиками з перламутру або їх імітацію. Запонки з цього матеріалу або затиск для краватки - доречний варіант сувеніра. Якщо чоловік курить, можна подарувати йому попільничку з перламутровими відливами.

Ну а якщо відхилитися від основної теми, то сміливо даруєте пристосування для авто (утримувач для телефону, флешка, комплект автомобільної косметики). Крім того його можуть порадувати рибальське приладдя (снасті, набір блешень).

Попільничка.

Тематичні подарунки на перламутрову річницю.

Збираючись вітати з перламутровою весіллям, рідні та близькі намагаються залишити пам'ять саме про цю дату. Тому вони намагаються пов'язати свій сувенір з тематикою свята. Найпоширенішим варіантом є посуд з перламутровим відблиском. Це може бути сервіз, тарілки або дві чашечки. Статуетки, вази, картинні рами з цього матеріалу прикрасять будь-який інтер'єр. Спираючись на смак сімейної пари, потрібно вибрати підходящий варіант.

Пляшка червоного вина, прикрашена стрічкою з відливом - безпрограшний подарунок. Можна піднести коробку хороших цукерок, упакувавши її аналогічним способом. Ще одним підходящим подарунком стане постільна білизна, покривала, фіранки, скатертину з перламутровим відливом. Підв'язки-прихвати для штор з переливаються намистин - хороший варіант. Картина з черепашок, ікона, вишита перламутровим бісером, стануть прекрасним доповненням в будь-якому будинку.

Якщо подружжя неординарні та творчі люди, то їм можна подарувати невеликий акваріум з кількома перламутровими рибками. А на дно помістити переливаються намистини. Можна подарувати черепашку і укласти її в красиву упаковку. Ця річ буде невеликим, але дуже приємним нагадуванням про 42 річниці весілля.

Чи не тематичні подарунки, але корисні в побуті.

Не бійтеся купувати презенти не відповідають темі торжества. Практичний подарунок, можливо, буде оцінений набагато більше, ніж менш практичний, але максимально тематичність. Отже, можна вручити щось з дрібної техніки: кухонні ваги, вафельницу, електричну млинниць, сендвічница, Горішниця. А може бути їм хотілося б оновити каструлі або сковороди, ось Вам привід допомогти. Крім того подружжю можна піднести елементи корисні в саду: якісний секатор, чемоданчик з садовими інструментами, керамічні фігурки, світильники для клумб.


Дотримати перламутрову тематику можна за допомогою упаковки, прикрасивши сувенір кремовими або білими стрічками з відливом, а також намистинами. В такому випадку подарунок варто підібрати нейтральний, відійшовши від тематики. А може подружжю потрібно щось конкретне? Можна про це ненав'язливо запитати.

Тематичні подарунки на 42 річницю - вірне рішення для привітання сімейної пари. Такі речі будуть служити приємним спогадом саме про цю дату. Перелік перламутрових подарунків не малий, головне, фантазія і старання.

Перелік перламутрових подарунків не малий, головне, фантазія і старання

А може подружжю потрібно щось конкретне?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com