рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати батькам на рубінове весілля?

У ваших батьків ювілей весілля - 40 років разом? Це так прекрасно і зворушливо! Щоб не затьмарити радість батьків, необхідно вибрати відповідний подарунок. Що ж подарувати батькам на 40 років спільного життя?

Що ж подарувати батькам на 40 років спільного життя

Проживши 40 років разом, подружжя вже досягли справжнього досконалості, і ця річниця є прекрасним тому підтвердженням. Недарма 40 років спільного життя називають рубіновим весіллям, адже червоний - це колір серця, любові, червоних троянд і пристрасті.

Що подарувати на рубінове весілля батькам?

Папі можна піднести набір дорогих червоних вин з хорошою витримкою, щоб у молодих завжди була можливість провести прекрасний вечір, насолоджуючись один одним. На додаток до цього, можна піднести ще й набір келихів, виготовлених з червоного скла. Також можна презентувати татові запонки, інкрустовані рубінами або іншими каменями червоного кольору.

Для мами відмінним сюрпризом стане плед бордового кольору, шовкова постільна білизна, прикрашене червоними трояндами або серцями і т.д. Будь-яка жінка буде рада, якщо їй в подарунок піднесуть шикарний шовковий халат. Практичним подарунком стане і набір з двох банних рушників червоного кольору. Ідеальним подарунком на рубінове весілля для мами стануть, звичайно ж, ювелірні прикраси, наприклад сережки або елегантний браслетик, прикрашений рубінами.

Прекрасним подарунком буде щось душевне, яке буде нагадувати батькам про їх прекрасному ювілеї. Можна піднести рубіновим молодятам їх портрет в оригінальній рамці, виготовленням яких займається Багетна майстерня , Яку ви можете знайти на bagetnaya-masterskaya.com. Відмінним подарунком стане і фотоальбом з кращими фотографіями ваших батьків, а також відеофільм про них.

Відмінним подарунком стане і фотоальбом з кращими фотографіями ваших батьків, а також відеофільм про них

При виборі подарунка можна враховувати і те, що 40 - це солідна дата, тому непогано було б пов'язати свій подарунок саме з цим числом. Наприклад, ви можете піднести батькам 40 тарілок, 40 пляшок вина, 40 пар шкарпеток або 40 книг, супроводжуючи це все жартівливими побажаннями. Наприклад, підносячи 40 хустинок можна сказати - «Щоб вистачило до наступного ювілею!». Ну і обов'язково слід піднести батькам букет з 40 червоних троянд, які стануть символом їх вічної любові.

Рубінове весілля - 40 річний ювілей спільного життя - це те свято, яке має зібрати за святковим столом найближчих людей. Справжнє свято любові! Кричимо молодим «Гірко!»

У ваших батьків ювілей весілля - 40 років разом?
Що ж подарувати батькам на 40 років спільного життя?
Що подарувати на рубінове весілля батькам?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com