рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що підходить в якості подарунка на ситцеве весілля?

  1. Віддаючи данину традиціям
  2. Поради дружині ...
  3. ... і чоловікові
  4. Що дарують батьки?
  5. А якщо річниця у друзів?

Подружжя, що живуть «душа в душу», за свою довгу і щасливу життя справляють купу річниць з самими цікавими назвами. тут і шкіряна весілля , І воскова, і чавунна ... А починається все з ситцевій весілля - першої річниці.

Назва ситцевого весілля трактується дуже просто: відносини подружжя в перший рік дуже яскраві і легкі, але при цьому все ще неміцні і тендітні - прямо як яскравий і тонкий ситець.

Така подія традиційно відзначається в компанії кращих друзів і батьків, а також свідків. Тому всі запрошені відразу ж виявляються перед необхідністю вибрати подарунки.

І не тільки вони - в цей день подружжя так само роблять один одному приємні сюрпризи. Тому в цій статті ми розповімо вам, як правильно вибрати подарунок на ситцеве річницю.

Віддаючи данину традиціям

Народна фантазія невичерпна, тому з роками ситцеве весілля обросла безліччю цікавих традицій. Знаючи про ці звичаї, можна придумати гарне і приємне привітання.

Найбільш популярною традицією можна назвати зав'язування вузликів на хустках, які символізують «закріплення» відносин. Тому подарувати молодим можна хоча б ці самі хустки (природно, з ситцю).

Також можна підібрати ситцеве постільна білизна , Фіранки або одяг, або піднести в'язаний подарунок, зроблений своїми руками.

Подружжю, які тільки збираються стати батьками, за прикметою не рекомендується дарувати іграшки - краще подарувати пелюшки або ліжечко.

Поради дружині ...

Вибираючи сюрприз для коханого чоловіка, варто зупиниться на простих, але душевних речах. Якщо ви вмієте шити або плести, можна піднести чоловікові вишивану хустину або рушник , Або що-небудь з одягу - шарф , Светр або шапку.

Не вмієте? Не біда! Подарунок на ситцеве весілля не обов'язково повинен бути виготовлений вручну - його цілком можна купити або зробити на замовлення.

Також дружину можна подарувати інструменти - хто, як не чоловік, повинен стежити за тим, щоб в будинку все працювало добре. Ось один з відмінних варіантів:

... і чоловікові

Коханій дружині як правило дарують різні «хазяйські» приналежності, наприклад, посуд , Техніку, прикраси для дому та т.д.

Можна також подарувати комплект красивого нижньої білизни або пеньюар, а в якості маленького бонусу піднести цукерки в ситцевому хустині.

Зараз є багато цікавих варіантів презентів, які чудово підходять для цієї чудової події, подивіться деякі з них:

Що дарують батьки?

Найбільш теплі і душевні подарунки подружжя зазвичай отримують від щасливих батьків. Багато дарують дітям враження, яких їм не вистачало в молодості - квитки на концерт або в театр, туристичну поїздку і т.д.

Іноді другій половинці дитини дарується якась сімейна реліквія, але такі подарунки зазвичай підносять на більш серйозні дати, наприклад, рожеве весілля.

Мудрим рішенням буде подарувати ювілейні монети з дорогоцінних металів - це хороша інвестиція в майбутнє, але виглядає вона не так нудно і банально як гроші в конвертику.

Якщо ви ось-ось станете бабусею і дідусем, можна заздалегідь забезпечити онука чи онучку запасом памперсів, дитячим одягом і т.д. До речі, в інтернеті дууже багато непоганих рад як красиво і оригінально можна упакувати памперси в якості презенту.

А якщо річниця у друзів?

Збираючись привітати з першою річницею своїх друзів, варто віддати перевагу практичним подарункам: в перший рік молоді часто тільки-тільки починають облаштовувати «сімейне гніздо».

Стандартні подарунки - предмети інтер'єру , Текстиль, побутова техніка. Якщо ви не впевнені, що у молодих ще немає цієї речі купе подарунковий сертифікат якогось магазину.

Зверніть увагу на різні парні набори. Це можуть бути парні кулони , прикольні футболки, сервізи і т.д. Такі речі підкреслять близькість подружжя і міцність їхніх стосунків.

Відмінний варіант - влаштувати для винуватців торжества пам'ятну фотосесію.

Останнім часом в моду увійшов звичай дарувати сімейний герб, зображений на гобелені або картині Останнім часом в моду увійшов звичай дарувати сімейний герб, зображений на гобелені або картині. Якщо сім'я не може похвалитися власним гербом, можна скласти його самостійно. У цьому вам допоможуть різні сайти, присвячені геральдиці.

Не забувайте і про прикмети: серед «заборонених» подарунків в даному випадку знаходяться столові прилади (до сварки), годинник (до розлучення) і дзеркала (до хвороб і невдач).

А якщо річниця у друзів?
Не вмієте?
А якщо річниця у друзів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com