рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сценарій жерстяної весілля

  1. Підготовка до святкування
  2. Прикраса місця проведення торжества
  3. Музичний супровід для ювілею
  4. Сценарій проведення жерстяної весілля
  5. Конкурси на 8 років подружнього життя

Після восьми років з моменту укладення шлюбу подружжя святкують бляшану весілля . Жесть - матеріал, який не дарма став символом річниці. Цей метал корисний в побуті, а міцність жерсті, використаної при будівництві, допомагає вберегти будинки від разрушенія.Сценарій річниці весілля допоможе винуватцям торжества весело і оригінально провести восьму річницю. до змісту ↑

Підготовка до святкування

Щоб ювілей пройшов ідеально, організаторам урочистості доведеться зайнятися серйозною підготовкою. Залежно від того, що хочуть подружжя, це можуть бути невеликі затишні посиденьки разом з батьками, братами, сестрами і близькими друзями або масштабний банкет, куди подружжя запросять безліч гостей.

Красива річниця має на увазі ретельну увагу до деталей: на свято слід підготувати запрошення, рассадочние картки, виконані в одному стилі, забезпечити гарний декор приміщення, зайнятися музичним супроводом, розписати конкурсну програму. Також необхідно подбати про запрошення ведучого, який реалізує сценарій торжества.

Також необхідно подбати про запрошення ведучого, який реалізує сценарій торжества

до змісту ↑

Прикраса місця проведення торжества

Особливих правил з приводу прикраси приміщення для бляшаного торжества немає - все залежить від побажань чоловіка з дружиною. Цікавим рішенням може стати стара традиція: раніше під час жерстяної весілля подружжя виставляли біля будинку відро, яке наповнювали алкоголем, а поруч ставили чашку. Кожен бажаючий міг випити з нього за щастя і довге життя ювілярів. Подібне відро можна організувати в банкетному залі, а наповнити його краще не занадто міцним алкоголем (пиво, вино, сидр).

Тематику весілля добре відіб'ють металеві відтінки інтер'єру - сірий, сріблястий. Для декору можуть використовуватися срібні прилади, свічники, тарілки, блюда. Скатертини і драпірування для толова, а також стільців пропонується виконати з сріблястого атласу або інших тканин, що володіють металевим блиском.

Скатертини і драпірування для толова, а також стільців пропонується виконати з сріблястого атласу або інших тканин, що володіють металевим блиском

до змісту ↑

Музичний супровід для ювілею

Подружжя можуть зробити добірку улюблених пісень для супроводу свята або запросити місцевий музичний колектив. Жива музика ідеально підійде для масштабного бляшаного торжества. Оскільки 8 років-не такий давній термін одруження, музичні переваги будуть перегукуватися з сьогоднішньої естрадою.

Якщо на святкування річниці запрошені не тільки близькі для сім'ї люди, то в обов'язковому порядку варто запланувати танцювальну частину музики. Танці - перерва між столами, можливість ближче познайомитися гостям, та й просто задоволення, що випадає в нинішні часи не часто.

до змісту ↑

Сценарій проведення жерстяної весілля

Сценарій жерстяної весілля допоможе організаторам провести захід весело. Нижче буде представлений приклад проведення річниці.

Коли гості розсілися по місцях, встає ведучий, він говорить:

- Здрастуйте, дорогі гості, дякую, що прийшли привітати наших ювілярів! Непомітно пролетіли вісім років з дня, коли ми бачили нареченого з нареченою, що йдуть під вінець. Зараз їх уже важко назвати молодятами, адже вони пройшли разом величезний відрізок часу. Анна (Ім'я дружини) та Іван (Ім'я чоловіка) - міцна сім'я, яка є прикладом яскравих, красивих відносин. Давайте привітаємо їх!

Ведучий аплодує, до неї підключаються гості. Виходять молодята-дружини.

- Наші прекрасні ювіляри! Від імені всіх присутніх і від свого особисто вітаю вас з восьмої річницею. Після стількох років поруч ви напевно сильно зблизилися, пізнали одне одного, але попереду вас ще чекає захоплюючий, довгий шлях поруч! Перевернута вісімка символізує нескінченність: ми бажаємо вам нескінченної любові! Гірко!

Винуватці бляшаного торжества цілуються, гості випивають.

- Після багатьох років спільного життя видно, що ваша любов все така ж міцна і міцнішає з кожним днем. Не дарма символ бляшаного торжества - метал. Наші гості підготували для вас подарунки, які стануть ідеальним початком свята!

Ведучий з гостями вручають ювілярам подарунки. Це можуть бути золоті прикраси, корисні предмети побуту, сувеніри (шкатулки, свічники), набір жерстяних столових приладів.

- Є для вас ще один подарунок! У стародавні часи перед бляшаним торжеством подружжя відносили бляшану пластину в стайню і залишали там до ранку. Якщо вранці на пластині виявлявся відбиток підкови, значить, молоді обов'язково повинні були святкувати золоте весілля! Стайню в міському середовищі знайти проблематично, але ми підготували для вас бляшану підкову, яка вбереже ваш шлюб на довгі роки і принесе удачу!

Ведучий дарує ювілярам підкову, на ній гравірування дати з іменами подружжя.

- А зараз пропоную дорогим гостям встати і випити до дна за те, щоб і через п'ятдесят років шлюбу любов винуватців бляшаного торжества не остигала!

Гості встають з-за столу і п'ють стоячи, після цього привітання ведучий робить невелику паузу, щоб всі учасники бляшаного торжества повечеряли. Коли перерву на їжу закінчується, оратор знову постає:

- Наші гості добре поїли, тому настав час зайнятися активною діяльністю - проведемо конкурс! Головні герої цього конкурсу - чоловік і жінка, кожен нехай збере собі жіночу та чоловічу команди. Ювіляри, вибирайте учасників!

Винуватці жерстяної весілля збирають команди, провідний виносить два мішка.

- У цих мішках знаходиться безліч порожніх бляшанок. Завдання кожної команди - спорудити для прекрасних подружжя стильний елемент образу. Наприклад, дамську сумочку або краватку, але це вже вам вирішувати. Хто впорається швидше, той перемагає. Час пішов!

На швидку руку учасники конкурсу бляшаного торжества намагаються зробити аксесуар за допомогою консервних банок. Коли одна команда закінчує грати, ведучий говорить:

Коли одна команда закінчує грати, ведучий говорить:

- У нас є переможці, друга команда, можете припиняти! Вітаю вас, що це вийшло? Ага! Так, ваш предмет одягу виглядає приголомшливо, він стане улюбленою частиною гардеробу лідера команди переможця! Вручаємо невеликі призи!

Учасникам гри дарують консерви в жерстяних банках - шпроти, сардини, паштет.

- Ну що ж, після такого спекотного конкурсу можна не випити! За ювілярів!

Гості п'ють, ведучий продовжує.

- Бачу, дорогі гості, ви вже самі хочете сказати кілька слів нашим прекрасним подружжю! Даю вам слово.

Присутні вітають винуватців бляшаного торжества. ведучий:

- Багато вже було сказано з приводу наших чудових ювілярів, а зараз мені б хотілося сказати щось їх батькам, без яких ця весілля не могло б відбутися. Шановні Ірина та Володимир (імена батьків), ми від усього серця дякуємо вам за те, що ви дали прекрасне виховання ювілярам, ​​навчили їх цінувати розуміння, любов і турботу. Бажаємо вам довгих років і безмірно щасливого життя!

Ведучий з гостями аплодують батькам винуватців бляшаного торжества.

- А наостанок офіційної частини бляшаного торжества ми проведемо танцювальний конкурс! Бажають, виходьте на майданчик!

Бажають, виходьте на майданчик

У гурток збираються учасники конкурсу.

- Ваше завдання танцювати під текст музики: жестами ви повинні зобразити слова. За підсумками конкурсу переможе той, чиє акторська майстерність виявиться на самому вищому рівні! Переможця визначать оплески гостей!

Проводиться танцювальний конкурс. Ведучий визначає переможця з оплесків.

- Вітаю! За такий шикарний дар і відмінну акторську гру вручаю вам енерджайзер, який дозволить танцювати всю ніч безперервно найгарячіші танці!

Ведучий дарує виграв учаснику пляшку дорогого алкоголю. Інші також не залишаються без уваги - їм дарують смачне вино.

- Ну, ось і закінчується наша офіційна частина. Ми здорово розігріли присутніх веселими танцями, настала пора відпочити і поговорити. Ювіляри, нехай ваше життя буде такою ж яскравою, веселою, непередбачуваною, як наш, по-моєму, вдався свято! Гості, не переставайте радувати їх привітаннями. Гірко! Гірко! Гірко!

Подружжя цілуються.

Подружжя цілуються

до змісту ↑

Конкурси на 8 років подружнього життя

Кілька додаткових ігор та конкурсів, які допоможуть зробити атмосферу бляшаного ювілею ще веселішим:

  • Мова жестів. Беруть участь ювіляри і всі гості. Завдання винуватців торжества - жестами показати подія, яке стало для них найбільше запам'ятався з дня офіційного укладення шлюбу. Перемагає той ювіляр, чию пантоміму гості розгадають швидше.
  • Любовна ланцюг. Знадобляться дві довгі мотузки і дві команди учасників. Завдання конкурсантів - по черзі обв'язати мотузку навколо себе один раз, потім передати її кінець наступного, поки все не з'єднаються. Перемагає більш швидкісна команда.
  • Погана прикмета. Учасники діляться на дві команди, кожній видається по пакету солі. Суть конкурсу полягає в тому, щоб гості передавали один одному пакет, використовуючи тільки коліна або лікті. Більш швидка команда виграє змагання.

Дивіться веселу відео-добірку конкурсів для річниці весілля:

Організаторам жерстяної річниці слід уважно поставитися до деталей підготовки, підібрати цікаві конкурси, врахувати побажання винуватців торжества. В цьому випадку свято пройде ідеально, надовго запам'ятається всім учасникам. Також обов'язково слід відобразити захід на фото: знімки стануть прекрасним доповненням сімейного альбому.

Вітаю вас, що це вийшло?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com