рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сапфірове весілля - річниця після 45 років шлюбу

Практично всі без винятку знають, що 50-річчя спільного подружнього життя носить назву золотого весілля, 25-річний ювілей - срібне весілля. Але мало хто знає, як називаються менш круглі дати, наприклад не менше приємний ювілей 45 років щасливого подружнього життя. Так ось, 45 років - Сапфірове весілля, назва це обумовлено тим, що такий ювілей річ дійсно дорогоцінна - адже прожити стільки років разом, переживши всі труднощі і радості, дорогого коштує і до золотого ювілею рукою подати.

Так ось, 45 років - Сапфірове весілля, назва це обумовлено тим, що такий ювілей річ дійсно дорогоцінна - адже прожити стільки років разом, переживши всі труднощі і радості, дорогого коштує і до золотого ювілею рукою подати

Природно, люди, які зустріли цей ювілей, мають похилий вік, а в такому віці людина особливо схильний до стресів і переживань. А за багатьма повір'ями, сапфір - камінь, який сприяє усуненню наслідків стресів і різних негативних ситуацій.

Взагалі, сапфір має високий рівень позитивної енергії: в старі часи вважали, що цей дорогоцінний камінь міг відкрити двері будь-темниці і звільнити людину з ув'язнення, крім цього він приносить удачу у всіх починаннях. Уже після рубінового весілля (40-річчя подружнього життя) кожен спільний прожитий рік стає все ціннішим.

Запрошені на святкування сапфірове весілля гості із захопленням і доброї заздрістю милуються подружжям, як могли б милуватися сапфірами. Що стосується гостей на цьому святі - зазвичай це найближчі і дорогі ювілярам люди: діти, онуки, правнуки, кращі друзі і ін. Люди, які з радістю розділять це прекрасне свято зі щасливим подружжям, побажають їм зустріти як мінімум ювілей золотого весілля, мати міцне здоров'я і подавати приклад того, як любов і ніжність можна пронести через стільки років.

Найголовнішою особливістю святкування цього ювілею є прикраса обручок сапфірами, коли чоловік і жінка сидять за святковим столом взявшись за руки, а на їх пальцях красуються кільця з темно-синім каменем, символом того, що цей шлюб був укладений на небесах. Також ще одна традиція свята - очищення: «молодята» перед ювілеєм можуть сходити в лазню або ж посидіти на лікувальній дієті.

45 років - Сапфірове весілля, свято на якому подружжя просять прощення одне в одного за минулі образи і розчарування. Природно, головним подарунком на цей ювілей будуть коштовності з сапфіром, які не тільки будуть вишукано виглядати на ювілярів, а й допоможуть забезпечити їм життя без стресів і проблем, адже як уже було сказано вище - сапфір має лікувальні і заспокійливі властивості.

Тепер ви знаєте, яке весілля святкується на 45 років спільного життя і що потрібно дарувати в цю річницю :). Наступна річниця - Лавандова весілля.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com