рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Річниця 6 років - Чавунне весілля

Чавун - сплав сам по собі не дуже міцний, але досить важкий

Чавун - сплав сам по собі не дуже міцний, але досить важкий. Саме так можна охарактеризувати відносини між подружжям до кінця шостого року сімейного життя. З одного боку, узи, що зв'язують двох закоханих, ще недостатньо міцні, і парі доводиться докладати зусилля, щоб не допустити тріщин і розколів. З іншого, досвід, накопичений за роки шлюбу, вже досить важкий.

Підготовка до свята

За традицією, чавунне весілля святкують у сімейному колі в домашній обстановці. І нехай це буде скромне торжество за кількістю гостей, але в ступеня веселощів соромитися не потрібно: пісні, танці, конкурси, ігри - все це вітається. Можна навіть від душі погреметь чавунними казанками і сковорідками, а якщо це робити під крики «Гірко», молоді згадають ще відносно недалеке час першого поцілунку під ті ж крики гостей на весіллі. Смачна їжа і гарний настрій - головні складові успішного свята.

Ніяких особливих прикрас для приміщення не буде потрібно. Головне, щоб в будинку було чисто прибрано, на столах стояло досить домашніх страв в чавунному посуді. Можна прикрасити кімнату живими квітами в вазах, розвісити по стінах вітальні плакати, фото подружжя.

Секрети «чавунних» традицій

Напередодні шестирічної річниці, господиня будинку повинна до блиску начистити всю чавунний посуд, наявну в будинку, і виставити її на чільне місце, щоб прийшли на свято гості змогли оцінити, наскільки працелюбна дружина, і як вона вміє добиватися мети. Ще дружина повинна приготувати всі страви на стіл самостійно і подати їх в чавунному посуді.

Чавун легко набуває будь-яку форму при невисоких температурах, тому в шосту річницю подружжю бажають зберегти те, що вони вже знайшли в сімейному житті, продовжувати вчитися працювати над відносинами, приводячи їх до досконалості, щоб в кінцевому підсумку отримати срібло, а потім і золото. Сім'я, яка базується на повазі, любові, взаєморозуміння, навіть з чавуну здатна створити твір мистецтва, і воно не розколеться ні за яких обставин. Важливо не переступати межу і не погіршувати відносин, інакше чавунний сплав може не вистояти. Уміння знаходити компроміси, поступатися - дуже цінно саме в цей шестирічний рубіж відносин.

Подарунки з користю

Звичайно ж, на чавунне весілля найкраще дарувати чавунні подарунки.

Вибирати можна:

Відмінним подарунком стануть красиві вироби, відомі під загальною назвою каслинське литво. Це дуже витончені чавунні тарілки, вази, невеликі скульптури, шкатулки, а також садово-паркові меблі, огорожі та решітки. Подібні презенти будуть дуже цінними, і обов'язково порадують подружжя.

Кілька століть тому чугункой називали залізницю, тому незвичайним подарунком стане сувенір, виконаний у вигляді паровоза на рейках. Вручити його можна з побажаннями довгого і щасливого сімейного шляху.

Подружжя можуть обмінятися в цей день чавунними кільцями. Крім приємного подарунку, це може стати початком прекрасної традиції обміну обручками в інші річниці.

Чавунні вироби мають досить похмурий зовнішній вигляд, тому не потрібно скупитися на красиву упаковку. Дуже доречні в цей день припадуть квіти, цукерки і хороший парфум.

Прикрасьте своє життя святом в честь шостої річниці весілля. Нехай нікого не бентежить не надто барвистий вид чавуну, адже справжня любов здатна надати блиск навіть настільки суворого сплаву. Нехай же кожен рік сімейного життя нагадує свято, яку б назву не носила чергова річниця.

Наступною за списком річниць є Мідне весілля (7 років) .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com