рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Подарунок на срібне весілля чоловікові і батькам своїми руками.

  1. Сувеніри від гостей
  2. Презенти між подружжям
  3. сувеніри батькам
  4. Де знайти ідеї?
  5. Бабусі і дідуся
  6. оформлення
  7. Подарунок - знак поваги

срібним весіллям в народі прийнято називати двадцять п'яту річницю одруження. Цей день завжди вважався особливим. Навіть саме унікальне і досить романтичну назву річниці говорить про її значущості - це перший ювілей, назва якого пов'язана з дорогоцінними металами.

Срібло - світлий метал, який уособлює чистоту відносин та їх справжність. Адже люди, які святкують двадцять п'яту річницю весілля - це не просто подружжя. Це друзі та колеги, які працюють день у день, щоб створити щось прекрасне, дати гарне виховання своїм дітям, забезпечити їх усім необхідним. Між ними панує глибока повага один до одного, вони готові підтримати будь-яке починання чоловіка або дружини, розуміючи наскільки це важливо. Адже будь-які відносини будуються на розумінні та компромісах, і кому знати про це краще, якщо не срібним ювілярам? Подібно сріблу їх відносини високо цінуються. Подібно сріблу вони стали дуже красивими і рідкісними.

Зміст статті

Сувеніри від гостей

Вибір подарунка і поздоровлення на срібне весілля повинен бути бездоганним. Кожному хочеться вибрати подарунки до срібного весілля, які б сподобалися ювілярам. Вибрати подарунок не так легко, як це може здатися на перший погляд.

Що подарувати батькам на срібне весілля? А що вибрати друзям? А сестрі або брату? Саме такі питання гризуть багатьох гостей перед святом. За традицією, необхідно дарувати що-небудь, що відповідає назві річниці. Зрозуміло, що найбільш доречним і ефектним подарунком ювілярам буде срібло. Сестрі підійдуть срібні прикраси, друзям і колегам - витончений посуд або рамки для фотографій зі срібною обробкою або напиленням.

Завжди можна зробити і презент своїми руками. Це буде не тільки оригінально, але також дуже зворушливо. Пара, яка отримала саморобні подарунки, є дуже щасливою. У них є надійні друзі, які не шкодують ні сил, ні енергії, щоб зробити їм такий чудовий подарунок, вклавши в нього найщиріші почуття і побажання.

Важливу роль у підготовці до свята грає і вибір привітання. Його можна прив'язати до подарунка, обігравши у віршах або прозі саме ті подарунки до срібного весілля, які ви вручаєте ювілярам.

Презенти між подружжям

Що подарувати чоловікові на срібне весілля? Таким питанням часто задаються представниці слабкої статі. Чоловіки, як правило, не надают цьому особливої ​​уваги. Та й подарунок дружині їм вибрати набагато простіше.

Проживши в шлюбі двадцять п'ять років, вони точно знають, що жінки завжди раді коштовностей. Так що в якості презенту дружині з нагоди торжества можна використовувати різні срібні прикраси - чим вони масивніше, тим краще. Чудово підійдуть срібні сережки з коштовним каменем, красиву каблучку або оригінальний браслет. Посуд дружині не варто купувати, так як цей крок може бути неправильно розтлумачено.

Букет з двадцяти п'яти троянд стане не просто доповненням до будь-якого подарунка, а символом прекрасно прожитих спільних років.

Дружині вибрати сувенір чоловікові набагато складніше. Якщо він курить, можна знайти срібний портсигар або попільничку, запальничку. Начебто дрібниця, а кожен чоловік здатний оцінити по достоїнству старання дружини.

Запонки, зроблені їх чистого срібла, стали класикою при виборі презенту на двадцять п'ять років спільного життя.

З нагоди свята також можна приготувати вечерю своїми руками. Іноді так приємно повечеряти при свічках з коханим чоловіком, забувши про всі проблеми і турботи. Неважливо, скільки вам років. Прекрасним вечерею можна насолоджуватися як в двадцять, так і в п'ятдесят років і він відмінно підійде в якості подарунка на срібне весілля.

сувеніри батькам

Презент на срібне весілля вашим батькам - це завжди дуже відповідальне завдання. Адже він повинен бути не просто великим і дорогим. Подарунки на вашу срібне весілля необхідно вибирати так, щоб всі могли оцінити вашу турботу і любов до батьків.

Як правило, діти купують найдорожчі подарунки на срібне весілля для батьків. Це може бути як побутова техніка або електроніка, так і путівки на заслужений відпочинок. Такий подарунок на срібне весілля цінується дуже високо - люди, які ніколи не могли знайти час для повноцінного отдуха, нарешті мають його в достатку. Так що путівка на море або в санаторій на двадцять п'ять років шлюбу - кращий варіант для тих, хто любить і цінує своїх дорогих людей похилого віку. Пара наручних годинників цікавого дизайну може стати символом прожитого разом часу. Гравірування стане прекрасним доповненням до подарунка. І не варто звертати увагу на марновірство, що годинник даруються до розлуки.

Якщо ви вирішили купити мамі на річницю посуд зі срібла, то це буде також непоганим варіантом. Такий посуд є не тільки символічним подарунком, але і практичним вирішенням проблеми, що подарувати на срібне весілля - цей посуд має цілющі і знежирюючими властивостями.

Де знайти ідеї?

Якщо вам важко визначитися з вибором подарунка на річницю весілля , Завжди треба заспокоїтися і почати розглядати різні варіанти.

Подарунок на срібне весілля повинен відповідати тематиці і значущості дати. Але це не означає, що він повинен бути дуже дорогим. Це може бути як дрібничка, куплена в магазині, так і подарунок, зроблений своїми руками з недорогих матеріалів. Важлива не ціна, а вкладені праця і енергетика. Різні ідеї по створенню презентів своїми руками можна знайти в інтернеті. А любителі і прихильники більш традиційних подарунків, зможуть знайти тут цікаві варіанти, з яких можна вибрати той, який би максимально відповідав фінансовим можливостям.

У пошуках таких фраз, як « подарунки до срібного весілля »Або« що подарувати на срібне весілля », ви знайдете у нас кілька десятків варіантів, які найбільш доречні на двадцять п'яту річницю весілля.

Бабусі і дідуся

Якщо у пари є неповнолітні діти або досить великі онуки, то вони можуть привітати дорогих їм людей зі святом, зробивши подарунок своїми руками. Цікавий малюнок, аплікація, саморобка з дерева, здатна стати талісманом сім'ї - це тільки деякі ідеї для створення презенту дорогим людям своїми руками.

Такі подарунки до срібного весілля, напевно, не будуть оцінені усіма присутніми гостями. Але вони будуть найціннішими для винуватців торжества. Вони виглядають завжди дуже зворушливо, адже діти - це найкраще, що ми маємо. А їхні старання - краще, що вони можуть подарувати дорослим. Щирість почуттів і бажання зробити приємно дорогим для них людям - це те, що відрізняє справжні люблячі серця.

оформлення

Яким би не був подарунок на річницю, а його необхідно красиво оформити. Саме по упаковці кожен з присутніх буде оцінювати те, що приніс його сусід за святковим столом. Тому досить важливо красиво упакувати будь-які подарунки до срібного весілля.

Вже склалася певна традиція, за якою більшість подарунків з нагоди святкування двадцяти п'яти років спільного життя, загортають в срібну папір або ж використовують стрічки такого кольору. Що б не було всередині, а така упаковка зайвий раз нагадує гостям і винуватцям свята про прекрасну датою, заради святкування якої вони всі зібралися. Якщо ж в якості подарунка на двадцять п'ять років шлюбу були обрані срібні вироби, то необов'язково використовувати папір такого відтінку. Підійде будь-яка інша.

Подарунок - знак поваги

Зробити подарунок своїми руками або купити якийсь презент в магазині - ось те, що цікавить багатьох гостей, запрошених на срібну річницю. І тут немає якогось одного певного відповіді, адже кожен розраховує на певну суму грошей, яку він готовий витратити на подарунок друзям або родичам.

Також важливо враховувати, скільки часу у вас є на приготування подарунка на двадцять п'ять років шлюбу: якщо воно обмежене, то можна купити готовий презент в магазині, де досвідчений продавець з радістю порадить хороший варіант, що відмінно відповідає тематиці свята.

Якщо ж часу на підготовку презенту предостатньо, то можна підійти до вибору дуже грунтовно. Адже існують тисячі різних подарунків, а тому досить важко визначитися з вибором найкращого з них.

Багато факторів впливають на рішення, від якого залежить успіх кожного гостя і посмішки на обличчях подружжя. Набравши в пошуковику «подарунки на вашу срібне весілля», кожен може знайти відповіді на свої питання про доцільність того чи іншого подарунка на річницю. Часом важлива думка іншої людини, незалежного експерта, виходячи з якого, можна зробити свої висновки.

Двадцять п'ять років шлюбу - серйозна дата. Тому не варто нехтувати її значимістю для подружньої пари, якщо вас запросили на застілля. Добротний презент - це самий елементарний знак поваги і доброго ставлення. Часом від нього залежить дуже багато чого. Так що вибирати сувенір, коли срібне весілля стукає в двері, можна дуже довго, намагаючись догодити самому вишуканому смаку.

Адже будь-які відносини будуються на розумінні та компромісах, і кому знати про це краще, якщо не срібним ювілярам?
Що подарувати батькам на срібне весілля?
А що вибрати друзям?
А сестрі або брату?
Де знайти ідеї?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com