рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Подарунок чоловікові на дерев'яну річницю весілля - що оригінального подарувати чоловікові на 5 років спільного життя в шлюбі. Сюрприз чоловікові на п'ятиріччя весілля своїми руками

  1. Що подарувати чоловікові на дерев'яну річницю весілля
  2. Не забувайте про захоплення чоловіка
  3. Оригінальні подарунки дружину
  4. Ідеї ​​подарунка чоловікові на 5 років з дня весілля своїми руками

У день святкування п'ятирічного ювілею молоде подружжя неодмінно підносять один одному практичні і романтичні подарунки, виконані з благородного природного матеріалу - дерева, яке є символом цієї річниці. Варіантів таких презентів існує безліч, оскільки дерево - екологічний і міцний матеріал. Але навіть якщо сам подарунок не дерев'яний, піднести його можна з будь-яким аксесуаром, що мають безпосереднє відношення до символу 5-річчя шлюбу.

Що подарувати чоловікові на дерев'яну річницю весілля

Вже задовго до торжества дружина починає замислюватися над тим, що подарувати чоловікові на дерев'яну річницю весілля. Чоловіки не настільки схильні до романтики і віддають перевагу речам практичним і корисним. Подарунок з дерева, безсумнівно, буде оцінений, оскільки вироби з нього добротні, надійні і довговічні.

Але не варто дарувати чоловікові на дерев'яну річницю весілля статуетки, панно, різні дрібнички, оскільки особливого захоплення вони не викличуть і будуть безцільно припадати пилом на полиці.

У день святкування п'ятирічного ювілею молоде подружжя неодмінно підносять один одному практичні і романтичні подарунки, виконані з благородного природного матеріалу - дерева, яке є символом цієї річниці

Фото подарунка чоловікові на дерев'яну річницю весілля - дерев'яна табуретка

Подарунок слід вибирати в залежності від стилю життя, хобі та переваг чоловіка. Наприклад, якщо чоловік захоплюється полюванням або риболовлею - практичним подарунком стане компактний розкладний столик, табуретка, дерев'яна пивний кухоль або фляга, бочонок для міцних напоїв і набір стопочек. Доречно буде подарувати чоловікові на п'ятиріччя спільного життя в шлюбі набір інструментів, особливо якщо він любить майструвати, і руки у нього «золоті». Також можна придбати набори для випалювання по дереву для початківців. До такого подарунку чоловік не залишиться байдужим.

Адже виготовити власними руками медальку чи підкову на щастя, реалізувати свої творчі фантазії стане для нього справжньою радістю

Не забувайте про захоплення чоловіка

Для працівників інтелектуальної сфери хорошим подарунком буде підставка-органайзер, де можна компактно і впорядковано розмістити канцелярське приладдя та смартфон.

Якщо чоловік захоплюється музикою, можна подарувати гітару. Навіть якщо грати він не вміє, це може стати стимулом навчитися.

Фото подарунка чоловікові на дерев'яну річницю весілля - дерев'яна підставка-органайзер

Оригінальні подарунки дружину

Також на 5 років з весілля чоловікові можна подарувати хороший масажер, який допоможе розслабитися і відновити бадьорість після напруженого трудового дня. Для автолюбителя стануть корисними накидні чохли на крісла, виконані з дерев'яних намистин.

Якщо хочеться відійти від банальності і піднести оригінальний подарунок чоловікові на 5 дерев'яну річницю весілля, можна подарувати крісло-гойдалку в ретро-стилі. Любитель настільних ігор порадіє шахів, шашок, нарди. Зараз в асортименті гральної індустрії можна знайти безліч настільних ігор з дерев'яними ігровими елементами і вибрати на свій смак чоловіка.

Фото подарунка чоловікові на дерев'яну річницю весілля - шашки

Збірні моделі кораблів, літаків, вертольотів стануть справжнім сюрпризом чоловікові на 5 річницю весілля . Адже в душі все чоловіки - діти. Тому зібрати бригантину або реалістичну модель машини буде великим задоволенням, особливо, якщо робити це разом з дітьми.

Якщо чоловік - шанувальник сауни або лазні, чудовим подарунком буде набір, що включає в себе тазик, кухлик, віник, тапочки, рушник. Можна прикласти іменну табличку, наприклад, «З легким паром, коханий!».

Для кращого чоловіка можна піднести дорогий портсигар з червоного дерева, мундштук, курильну трубку. В ідеалі, виконати ексклюзивну модель під замовлення з іменною гравіюванням.

Абсолютно всі чоловіки зрадіють такому подарунку, як особистий дерев'яний сейф або сундучок- «заначка» з замком. Так дружина дасть зрозуміти, що поважає особистий простір чоловіка, а подарунок підніме настрій і викличе велике захоплення.

Ідеї ​​подарунка чоловікові на 5 років з дня весілля своїми руками

Багатьох жінок цікавлять ідеї подарунка чоловікові на 5 років з дня весілля своїми руками. Адже такий презент висловлює щиру любов, намагання, ґрунтовну підготовку до привітання задовго до торжества. Звичайно, майструвати з дерева вміє далеко не кожна жінка. Але, наприклад, замовити в майстерні заготовку органайзера, підставки під мобільний, дерев'яну скарбничку за своїми задуманим ескізами і розписати, або декупажіровать її цілком можливо.

Але, наприклад, замовити в майстерні заготовку органайзера, підставки під мобільний, дерев'яну скарбничку за своїми задуманим ескізами і розписати, або декупажіровать її цілком можливо

Фото подарунка чоловікові на дерев'яну річницю весілля - дерев'яні настінні годинники

Корисним подарунком з елементами власноручного оформлення може стати щоденник, оснащений дерев'яною обкладинкою з іменними написами, декупажем, відривний настільний блокнот на дерев'яній основі.

Можна зробити оригінальні настінні годинники, які чоловік повісить в кабінеті. В якості основи циферблата - круглий зріз толстоствольние дерева. Всередині розміщуються накладні цифри або наносяться фарбами. Можна придумати оригінальні написи, які стануть прекрасним нагадуванням про подію, на честь якого був зроблений подарунок. Необхідно буде лише придбати годинниковий механізм зі стрілками, що зробити зовсім не проблематично.

І, звичайно, не варто забувати, що всі чоловіки - ласуни. Подарунок, приправлений власноруч виготовленим дружиною оригінальним тортом у вигляді пня, або дерев'яного будиночка - стане подвійно приємним.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com