рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Оригінальний торт на весілля своїми руками

  1. Весільний торт з бісквітного тіста з вершковим кремом
  2. Весільний торт з білим шоколадом і вершковим кремом

Дуже серйозною проблемою багатьох молодят в підготовці до майбутнього весілля є вибір весільного торта. Адже це не тільки красива прикраса всього свята, а й ще він є головною кульмінацією застілля. Крім того, такий торт буде увічнений, так як він назавжди залишиться на зроблених під час бенкету різнокольорових фотографіях. Тому до вибору такого важливого елемента варто поставитися дуже серйозно.

Тому до вибору такого важливого елемента варто поставитися дуже серйозно

У цій статті ми розглянемо кілька рецептів приготування смачних тортів, які чудово підійдуть не тільки на весілля, але і на інші свята. Ви зможете використовувати ці рецепти, наприклад, також і на рік весілля.

Весільний торт з бісквітного тіста з вершковим кремом

Як ми уявляємо собі сучасний торт на весілля
Як ми уявляємо собі сучасний торт на весілля? Він повинен бути красивим, великим, білого кольору і головне смачним. Таким є стандартний триповерховий торт з бісквітного тіста і з вершковим кремом. Чому з бісквітного тіста? Тому що воно легке в приготуванні і до нього підійде практично будь-який вид крему, та й більш того, бісквіт можна приготувати з шоколадом або іншими добавками, що є прекрасною композицією. Тому бісквітне тісто використовується в більшості солодощах.

Приготування нашого торта складається з трьох основних процесів: приготування бісквітного тіста, вершкового крему та цукрового сиропу для просочення торта. Почнемо з першого. Щоб спекти відмінне бісквітне тісто, необхідні такі інгредієнти:

  • 100 г борошна;
  • 150 г цукру;
  • 4 яйця;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 15 ванільного цукру.

Дані інгредієнти легко знайти, а тісто з них вийде дуже смачне, тому спосіб приготування бісквіта не має великої складності
Дані інгредієнти легко знайти, а тісто з них вийде дуже смачне, тому спосіб приготування бісквіта не має великої складності. Спочатку потрібно підготувати форму для випічки тесту. Для цього її бажано злегка змастити маслом. Важливо, щоб масло було хорошої якості, тоді тісто буде ніжне. Далі потрібно просіяти 100 г борошна два рази і відокремити охолоджені білки від жовтків.

Як радять багато відомих кулінари, слід дуже акуратно відокремлювати білки від жовтків. Гарненько збийте їх на середній швидкості міксера так, щоб утворилася пухка піна. Продовжуйте збивати білки, додаючи до них трохи цукру. Після того як ви успішно впоралися з білками, займемося жовтками. До них слід додати половину обсягу необхідного для торта цукру (75 г), а також ванільний цукор.
Як радять багато відомих кулінари, слід дуже акуратно відокремлювати білки від жовтків
Утворену масу потрібно гарненько розтерти до збільшення її в об'ємі. Збиті білки з цукром додайте до жовтків і перемішайте. Також додайте просіяне борошно і знову перемішайте. У нас повинно вийти гарної консистенції тісто. Його потрібно акуратно викласти в підготовлену форму і розрівняти. Випікається бісквіт в розігрітій заздалегідь духовці (180 ° C) близько 35 хвилин.

Наступний технологічний процес приготування нашого торта - вершковий крем, він може бути з будь-якими наповнювачами: зі згущеним молоком, сметаною або ж просто вершковий. Для його приготування необхідно:

  • 10 г ванільного цукру;
  • 1 столова ложка звичайного цукру;
  • 1 яйце;
  • 0,5 столової ложки жирних вершків;
  • 250 г вершкового масла.

Готується він так: спочатку потрібно нагріти вершки і цукор, розмішати і додати туди акуратно яйце. Утворився сироп охолодити. Далі потрібно розім'яти вершкове масло в мисці, влити до нього наш сироп і збити цю суміш, додаючи ванільний цукор.
Готується він так: спочатку потрібно нагріти вершки і цукор, розмішати і додати туди акуратно яйце
Щоб наш торт був добре просякнутий, необхідно виконати ще й третій процес - приготування цукрового сиропу. Для його виготовлення потрібні всього 2 інгредієнта:

  • 100 г цукру;
  • 40 г води.

Готується цей сироп дуже просто. Всього лише потрібно всипати в каструлю 100 г цукру, залити холодною водою і прокип'ятити, поки цукор повністю не розчиниться. Залишається тільки гарненько просочити бісквітні коржі приготованим сиропом і красиво прикрасити торт. Таке триповерхова виріб можна використовувати і на саму весілля і на річницю. У будь-якому випадку, він вас точно побалує на будь-якому святі!


Весільний торт з білим шоколадом і вершковим кремом

Весільний торт з білим шоколадом і вершковим кремом

Як ви думаєте, чи часто люди, які прожили в шлюбі вже цілий рік, влаштовують бенкет на річницю весілля? Більш того, чи готують вони торт на рік весілля? Звичайно ж. Адже річниця весілля - це індивідуальна для кожної подружньої пари святкова дата, яка має свої традиції, обряди і звичаї. Технологічно правильний торт відмінно підійде для такого заходу не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і смаком. Цей торт дуже легко приготувати власними руками. Зараз ви в цьому самі переконаєтеся.

Щоб приготувати тісто для торта нам знадобляться:

  • 200 г білого шоколаду;
  • 250 г вершкового масла;
  • 6 яєць;
  • 200 г цукру;
  • чайна ложка розпушувача.

Для крему необхідні такі інгредієнти:

  • 250 г білого шоколаду;
  • 130 г вершкового масла;
  • 100 г цукру;
  • 2 столової ложки вишневої горілки;
  • ¼ л свіжих вершків.

Для начинки:

  • 100 г желе на ваш смак;
  • 1 столова ложка вишневої горілки.

100 г желе на ваш смак;   1 столова ложка вишневої горілки

Отже, тепер, коли ми знаємо всі необхідні інгредієнти, приступимо до готування. Спочатку розрізаємо білий шоколад на дрібні шматочки і топимо його на водяній бані. Даємо йому охолонути. Такий шоколад має бути теплим і нагадувати крем. Далі необхідно збити вершкове масло з цукром, а також яєчні жовтки, але в окремій ємності. Після цього потрібно змішати розпушувач з просіяного борошном і додати в збиті жовтки. Окремо збиваємо білки і додаємо їх в загальний процес разом з білим шоколадом. Тісто для торта необхідно випікати при температурі 180 градусів приблизно 45-50 хвилин. Добре пропечений корж бажано розрізати на кілька окремих пластин однакової товщини.

Добре пропечений корж бажано розрізати на кілька окремих пластин однакової товщини

Щоб правильно приготувати крем для даного весільного торта, важливо довести вершки до стану кипіння і в цей час додати до них шоколад. Далі потрібно розм'якшити вершкове масло і гарненько збити його міксером. Після цього дрібними порціями додаємо до масла вершки з шоколадом, при цьому процесі важливо весь час перемішувати суміш. Коли все готово, залишається тільки додати до готового крему вишневу горілку і перемішати масу ще раз.

Коли все готово, залишається тільки додати до готового крему вишневу горілку і перемішати масу ще раз

Збірка торта, як і сам процес його приготування, не має особливо важких кулінарних фішок. Просочіть нижній корж торта вишневої горілкою - так він вийде ще більш смачним і ароматним. На нижній корж потрібно покласти тонкий шар желе і змастити його кремом. Зверху на конструкцію укладаємо другий корж і з боків, отриману частину торта, змащуємо кремом. І так далі ... Такий торт можна зробити з величезною кількістю поверхів, але головне не перегнути палицю. Піднесіть гостям такий торт на річницю весілля. Впевнені, що всі залишаться задоволені. Смачного!

Чому з бісквітного тіста?
Більш того, чи готують вони торт на рік весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com