рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Короткі привітання на весілля своїми словами та побажання на річницю.

  1. Підготуйтеся заздалегідь
  2. Маленькі секрети «правильного» привітання
  3. Поздоровлення у віршах
  4. Вітальне слово в прозі
  5. неформальний підхід

Зрозуміло, що весілля - подія не рядова. Кожен, хто прийде на свято (а це кілька десятків гостей), внутрішньо стурбований не тільки тим, який наряд надіти, які квіти купити молодятам, а й тим, наскільки небуденно прозвучить вітальне слово, наскільки вдасться вкласти щирість і теплоту в побажання.

Кожен, хто прийде на свято (а це кілька десятків гостей), внутрішньо стурбований не тільки тим, який наряд надіти, які квіти купити молодятам, а й тим, наскільки небуденно прозвучить вітальне слово, наскільки вдасться вкласти щирість і теплоту в побажання

Зміст статті

Підготуйтеся заздалегідь

Напевно, на багатьох весіллях ви помічали, що іноді весільні подарунки не відрізняються величезною різноманітністю, а побажання молодим або короткі вітання з тієї чи іншої річницею весілля часто такі, які ви вже не раз чули.

Деякі читають вітальні вірші з розтиражованих листівок. Не варто зливатися з цим нецікавим потоком, краще здивуєте молодих, порадуйте, запам'ятати. Підійдіть до вітальних моменту дуже відповідально, щоб потім, після весільного вечора, не засмучуватися, що найнеобхіднішого так і не сказали.

Якщо ваше вітальне слово буде відрізнятися від всіх інших, вас будуть слухати уважно. Тільки потрібно врахувати нюанси, які бажані у вашій мові на весіллі.

Маленькі секрети «правильного» привітання

  1. Вітаючи молодих з урочистим днем ​​одруження, подумайте, що ви хочете побажати саме цій парі. Сердечне вітання куди краще завчених чужих слів. Потрібно говорити те, що відчуваєте.
  2. Намагайтеся обійтися без пихатості, зайвого пафосу.
  3. Теплий гумор вітається, а вульгарні «приколи», що так властиві зараз молодіжному середовищі, недоречні.
  4. Не забудьте згадати в привітанні головні весільні побажання: ви бажаєте молодим жити довгі роки в любові, злагоді, взаєморозумінні, повазі. Своїми короткими побажаннями постарайтеся виділити цей основний зміст вашої мови.
  5. Пам'ятайте, що довгими фразами краще не говорити. У піднесеному настрої весілля молоді та гості можуть до кінця довгого привітання забути його початок. Прорахуйте час вашої вітальної промови. Вона не повинна тривати більше двох-трьох хвилин. Короткі привітання з річницею весілля - то, що потрібно всім.
  6. Не забувайте про делікатності. Якщо, вітаючи молодят з самим чудовим днем ​​у їхньому житті, ви придумали текст з гумором, все одно в ньому не повинно бути ніяких пікантних моментів з життя нареченої або нареченого до їхнього знайомства, інакше своєю незручністю ви зіпсуєте свято всім - молодим, їх батькам, гостям.

Поздоровлення у віршах

Багато хто вважає, що оригінально привітати з днем ​​весілля можна тільки віршами. Спробуйте скласти їх самі, нехай навіть не завжди будуть дотримані рима, розмір, інші правила віршування, зате вийде дуже від душі! Можна навіть скласти частівки і заспівати їх.

Вітальне слово в прозі

Ви не схильні до віршованого вітальних формату. Вам здається, що він занадто помпезний. Значить, вітаючи пару з їх особливим днем, говорите прозою, власними словами, але так, щоб викликати позитивні емоції, вдячність, хвилювання. Уникайте пишномовності, нехай в словах будуть простота, справжня ваша радість за молодят.

Вам немає потреби продумувати вітальну промову в весільний вечір аж до кожного словечка. Але концепція вашого привітання своїми словами, її основні тези ви повинні тримати в голові. А якщо боїтеся, що, розхвилювавшись, забудете навіть тези, запишіть своє привітання на листівці, подаруйте її молодим після свого виступу. Можна самому красиво оформити мова на папері.

Добре б вставити оформлене привітання з весільним днем ​​в рамочку.

неформальний підхід

Щоб ваше привітання власними словами, адресований молодятам, не було стандартно-формальним, підготуйте свою маленьку, але яскраву промову заздалегідь. Нехай вона буде вишуканою, метафорично, але ясність в ній обов'язково повинна бути. Дуже хвилююче буде звучати ваша особиста історія про молодожонів. Розкажіть, як якась прекрасна пара познайомилася, як пройшла вона шлях від першого знайомства до весілля. І лише в фіналі вашої красивої історії скажіть, що ви говорили саме про молодих. Це відомий прийом, нічого нового в ньому немає, але він незмінно хвилює.

Завжди доречно виглядає привітання з днем ​​весілля у вигляді притчі або ж з романтичною атмосферою. Зворушливий флер додадуть вашій весільної мови спогади про прекрасні моменти взаємин нареченого і нареченої. Такий сентиментальний підхід дуже доречний на весіллі, ніхто після вашого виступу не залишиться байдужим.

Який би формат вітального тексту ви не вибрали, в ньому повинні відчуватися повага, теплота, радість за молодих, щоб слухати ваш виступ було приємно. Якщо ви спробуєте, вам вдасться скласти таке привітання своїми словами, що викличе захоплення, зворушить молодят, запам'ятається їм надовго.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com