рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Який вибрати подарунок на річницю весілля 18 років чоловікові, дружині, батькам і друзям?

  1. дружині
  2. чоловікові
  3. Родичам і друзям

Бірюзова весілля - це своєрідне повноліття шлюбу, так як її відзначають через 18 років з дня весілля. До цього часу подружжя вже встигли пережити багато, і тепер з радістю святкують свій 18-ти річний союз.

Бірюза є символом духовності, вона приносить в сім'ю спокій і мир. Саме цей камінь прийнято дарувати парі на річницю, але є і безліч інших варіантів, докладніше про них, далі в статті.

дружині

Звичайно, найкращим подарунком дружині на 18 річницю стане виріб з бірюзи. Це може бути все що завгодно дзеркальце , Пояс, браслет, годинник , статуетка , Звичайно, найкращим подарунком дружині на 18 річницю стане виріб з бірюзи кулон , шкатулка і т.д.

Трохи відходячи від традицій торжества, ви можете вибрати абсолютно будь-який підношення, якщо воно має бірюзовий відтінок. Варіантів безліч від легкого коктейльної сукні з капелюшком до дорогих духів в блакитному флакончику.

Також, підійде класичний клатч або стильний гаманець . Крім іншого, можна подарувати дружині квитки в театр або на концерт її улюбленого виконавця, звичайно ж, в конверті бірюзового відтінку.

Можливо дружина, ненароком згадувала, що вона хоче щось купити або про щось давно мріє, ви можете виконати бажання, купивши довгоочікувану річ.

Ну, і найголовніше - це, звичайно ж, квіти! Ну, і найголовніше - це, звичайно ж, квіти Дамі завжди приємно отримати букет, будь то метрові троянди або просто польові квіти. Найкраще, якщо ви купите букет улюблених квітів дружини, навіть якщо вони не відповідають тематичній гамі, завжди можна виправити ситуацію упаковкою.

чоловікові

Чоловікові, який працює в офісі можна піднести ділової аксесуар: дорогу канцелярію, щоденник в шкіряній палітурці або стильну папку для паперів. Звичайно ж, аксесуари повинні бути тематичного кольору.

Якщо ви хочете, щоб презент не просто мав бірюзовий колір, а був прикрашений відповідним каменем, тоді зверніть увагу на наступні речі:

  • запонки;
  • ремінь;
  • портсигар;
  • ніж;
  • ручка;
  • брелок . Ось варіант презенту:

Якщо ж керуватися виключно кольором, то можна вибрати краватка або сорочку. Як відомо, чоловіки віддають перевагу практичні подарунки. Виходячи з цього, можна піднести чоловікові на день весілля подарунок відповідний його захопленню.

запеклому рибалці купите палатку або спінінг, а бувалому мисливцеві ніж або костюм для полювання. Автолюбитель буде радий отримати в дар шкіряну обкладинку для документів.

Ну, а якщо ваш чоловік любить смачно поїсти, то чому б не приготувати для нього великий святковий торт з блакитним глазур'ю.

Родичам і друзям

Якщо повноліття шлюбу святкують близькі вам люди, і ви не знаєте який презент вибрати, радимо придивитися до наших ідей:

Кожен з вищевказаних презентів повинен мати бірюзовий відтінок або упаковку. До заданої підношення купите креативну листівку. Якщо відповідного варіанту не знайшлося в магазині подарунків, тоді пошукайте незвичайні варіації в інтернеті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com