рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

3-й рік спільного життя - Шкіряне весілля - Вибираємо подарунок на свято

  1. Подарунки зі статті і коментарів - відкривайте!

Три роки ... Ця річниця весілля називається шкіряної тому, що відносини подружжя вже зміцніли: вони не такі тонкі, як ситець, їх не розірвати, як папір. Що ж подарувати подружжю в цей день?

Задумайтесь, з чим у Вас асоціюється слово «шкіра»? А з чим це слово може асоціюватися у чоловіка і дружини, яких Ви збираєтеся привітати? Спробуйте розпитати знайомих, прочитайте пару статей в інтернеті - оригінальним сьогодні буде той подарунок, який зможе поєднувати в собі і «Шкіряний», і «святковість».

Ми говоримо, що щасливі люди "годин не спостерігають». Звичайно, це так. І, напевно, минулі три роки пролетіли для героїв сьогоднішнього дня радісно і, тому, відносно швидко. Допоможіть родині «піймати» все веселі моменти! Зробити це можна, звичайно, за допомогою хорошої фотокамери в стильному шкіряному футлярі (Ви ж пам'ятаєте, що сьогоднішній день називається «шкіряним весіллям»?) Зупинити прекрасну мить допоможуть і «парні» годинник відомих марок зі шкіряним ремінцем.

Часто ми живемо в божевільному ритмі. Іноді не встигаємо зробити щось важливе тому, що просто-напросто ... забули. Розв'яжіть цю проблему для свої друзів - піднесіть в подарунок кожному з них хороший щоденник (звичайно, зі шкіряною обкладинкою). Практичним і не менш бажаним подарунком може стати зручна сумка або папка для документів. Підберіть дві схожі речі, які стали б своєрідним бізнес-комплектом для сімейної пари.

Близьким людям завжди можна подарувати щось із одягу - від зручних рукавичок до модної шкіряної куртки. Природно, в такому випадку головне не прогадати з розміром речі, а також з її забарвленням. І, вибираючи, слід пам'ятати про стиль. Вироби зі шкіри не виходять з моди, так що з Вашою допомогою і дружина, і чоловік зможуть завжди бути в центрі уваги.

Якщо продовжити міркувати про одяг як можливому подарунку, то варто згадати, що сап'ян, що згадується в східних казках, це теж шкіра особливого вироблення. Чому б не подарувати подружжю красиві сап'янові туфлі в якості домашньої взуття і пару витончених східних убрань? Тоді можна забути про хрестоматійних образах чоловіка в булькаючої на колінах трико і дружині в запраному халатику фасону «не доведи Господи».

Безсумнівно, дарувати можна не тільки «дуже потрібні речі». Можна вибрати такий подарунок, який урізноманітнює інтер'єр затишного сімейного гніздечка. Наприклад, оригінально буде виглядати настінне панно з різних за кольором і фактурою шматочків шкіри. У кожній родині є свої символи, «знаки» любові. Зокрема, для пари, яка познайомилася на пляжі, сонце, пісок і вода назавжди стануть атрибутами щастя. Спробуйте втілити ці символи на картині - це зробить Ваш подарунок «подарунком зі змістом».

Інтер'єр допоможе прикрасити шкіряний і, поза всяким сумнівом, дуже корисний подарунок - ловець снів (особливо сподобається любителям інтер'єру в стилі етно). Цей індіанський амулет плетуть зі шкіри, прикрашають пір'ям і вішають над ліжком, щоб він затримував погані сни. Можна навіть придумати цілий набір для сну: теплий затишний плед, під яким без праці розмістяться як мінімум двоє, ловець поганих снів і блокнот для запису прекрасних снів. Підбираючи ці речі, зверніть увагу на те, щоб всі ці предмети були витримані в одному стилі.

«Квартирним» презентом може стати і різні меблі. Звичайно, новий шкіряний диван буде надто несподіваним і тому, ймовірно, не дуже бажаним подарунком. А ось невеликий обтягнутий шкірою пуфик в передпокій буде виглядати не громіздко і дуже стильно, а, значить, стане непоганим подарунком. Звичайно, якщо перед тим, як дарувати, Ви «приміряли», куди його поставити :)

Можливо, за минулі три роки Ви встигли перезнайомитися з усіма близькими друзями і родичами подружжя, стати однією великою компанією. Сьогоднішній день - зайвий привід об'єднати спільні зусилля. Наприклад, можна вскладчину купити стильне шкіряне портмоне, а всередину вкласти пластикову карту c відкритим на їхнє ім'я банківським рахунком та деякої подарунковій сумою. Можна подарувати і готівкові гроші - з невеликою, але оригінальної листівкою, де буде пояснювальна записка, на що Ви пропонуєте подружжю витратити ці гроші. Такий варіант підходить, якщо Ви знаєте, чого потребують подружжя, але самі по яких-небудь причин купити їм це не можете.

Шкіряне весілля, можливо, вже не буде сприйматися подружжям як велике свято . «Гірко» їм уже кричали, 1-й рік життя в шлюбі теж відзначили ... Попереду, хочеться сподіватися, ще багато подібних «різнойменних» дат. Саме тому, Вашим завданням буде не просто привітати героїв дня, але і довести їм важливість цієї річниці! Сьогодні Ви даруєте не тільки «шкіру», а й свої найкращі побажання міцності шлюбу, укладеним три роки тому.



Подарунки зі статті і коментарів - відкривайте!

Вибравши зображення подарунка, Ви дізнаєтеся де його можна придбати (відкриється в новому вікні)

Папка для документів

Стильне шкіряне портмоне

настінне панно

Настільний годинник

Щоденник в шкіряній обкладинці

Обтягнутий шкірою пуфик

Цифровий фотоапарат


Немає потрібного подарунка? Коментуйте зараз - і він з'явиться.


Що ж подарувати подружжю в цей день?
Задумайтесь, з чим у Вас асоціюється слово «шкіра»?
А з чим це слово може асоціюватися у чоловіка і дружини, яких Ви збираєтеся привітати?
Ви ж пам'ятаєте, що сьогоднішній день називається «шкіряним весіллям»?
Чому б не подарувати подружжю красиві сап'янові туфлі в якості домашньої взуття і пару витончених східних убрань?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com