рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

25 років - Срібне весілля

  1. організація свята
  2. Традиції і ритуали
  3. Подарунки на 25-ту річницю весілля

Срібне весілля - перший «дорогоцінний» ювілей в житті сімейної пари Срібне весілля - перший «дорогоцінний» ювілей в житті сімейної пари. Проживши 25 років разом, подружжя відзначають це свято любові і вірності в теплій атмосфері домашнього затишку і родинного порозуміння. Через чверть століття спільного життя більшість сімейних пар мають дорослих дітей, багато хто вже доглядають онуків - і ці близькі родичі обов'язково беруть участь в святкуванні такої важливої ​​події в житті великої і дружної сім'ї, основа якої була закладена 25 років тому винуватцями торжества.

організація свята

Де і як організувати святкування срібною річниці шлюбу? Кращим місцем для такого важливого заходу буде ресторан або кафе, а ідеальний варіант - відзначити 25-річчя весілля в тому ж місці, де проходив весільний банкет молодят чверть століття тому. Це буде прекрасна світла пам'ять про той далекий, але незабутній день єднання двох люблячих сердець, а діти ювілярів зможуть побувати місці весілля батьків і послухати історії про день їхнього одруження.

Якщо місцем святкування Срібної весілля вирішено вибрати домашній затишок родинної хати, можна оформити вітальню в стилі подружнього ювілею: прикрасити кімнату гірляндами, мішурою і срібними стрічками, квітами, сервірувати стіл кращим сімейним сервізом і, звичайно, столовим сріблом. Чудовим доповненням свята стане тематична музика, підібрана в стилі тих років. Під такий музичний акомпанемент дружини згадають найкращі моменти свого сімейного життя, насолодяться спілкуванням з близькими і дорогими людьми і отримають приємні подарунки з рук один одного і від гостей свята.

Традиції і ритуали

За давньою традицією, в день весілля було прийнято заховати три пляшки вина на Срібну весілля. Одна з них призначається для чоловіка, загартованого 25 роками сімейного життя, друга - для столу і святкової вечері з гостями, третя - для подружжя, які під час святкування річниці розпивають її тільки удвох в знак сімейної вірності і відданості один одному. Існує ще одна поширена традиція: в день 25-річчя спільного життя подружжя повинні обмінятися срібними обручками - надіти їх один одному на середній палець правої руки і носити поруч з обручками. Деякі сім'ї підтримують звичай підношення подружжям один одному квіткових букетів з п'яти однакових або різних кольорів.

Подарунки на 25-ту річницю весілля

Ювілярам весільної річниці найважливіше зібрати в цей день всю сім'ю за одним столом і насолодитися теплом один одного, але гостям не варто приходити з порожніми руками, тим більше що святковими традиціями встановлені правила вибору і вручення подарунків дружинам, що прожили в шлюбі 25 років. Традиційний подарунок на весілля 25-річної витримки - срібні вироби, композиції з цукерок і квітів і, найголовніше, - щиру увагу і любов до дорогих ювілярам.

Добрими тематичними подарунками на Срібну весілля можуть стати стилізовані весільні келихи з ініціалами подружжя , Фамільне шампанське з фотографією «молодят» на етикетці та інші тематичні подарунки, які нагадають винуватцям свята про день їхнього одруження. В якості корисних подарунків можна піднести побутову техніку і предмети інтер'єру, дорогі столові прилади і якісний текстиль. З оригінальних подарунків підійдуть срібні колекційні монети, вино 25-річної витримки і подарунки-враження для двох. У будь-якому випадку подарунки від близьких гостей повинні бути дорогими і значущими, а ось дарувати гроші на це свято не прийнято - це тепла сімейна зустріч, на якій не місце банальним побутовим речам.

Шукаєте подарунок на річницю весілля батьків або хочете зачарувати стильним презентом друзів і колег по роботі? В нашій студії авторських подарунків можна підібрати вишуканий і практичний презент на будь-який випадок! Елегантні весільні келихи з можливістю індивідуального оформлення, солодкі композиції і подарункові кошики з будь-яким наповненням - це не рядові магазинні презенти, це подарунки з душею, які наповнять атмосферу свята весільної річниці яскравими емоціями і приємними спогадами.

Шукаєте подарунок на річницю весілля батьків або хочете зачарувати стильним презентом друзів і колег по роботі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com