рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

22 роки яке весілля, бронзова річниця спільного життя.

  1. Символіка торжества
  2. Традиції святкування
  3. Як відзначити торжество
  4. Подарунки на річницю

Річниця весілля - дата особлива. Її можна сміливо назвати днем ​​народження сім'ї, адже по суті, це і є так. Але якщо спочатку подружжя святкують кожну свою річницю, то через багато років справи можуть складуться інакше. Ось уже 22 роки, прожитих у спільному житті душа в душу. З кожним роком подружжя набираються терпіння, сил, сім'я міцніє, її вже можна назвати справжнім міцним союзом. Яка це весілля? Це і є та сама бронзова весілля! Прийшов час віддати належне своєму нелегкої праці збереження сім'ї, гідно відзначивши цю річницю.

Зміст статті

Символіка торжества

Напевно ви ставите питанням, чому саме бронза є символом стількох років шлюбу. Адже весілля 22 роки - дата непроста, так само, як цей метал. Бронза цінується набагато більше серед схожих металів. Адже не дарма за третє місце, отримане на змаганнях, дарують саме бронзову медаль. Тут можна зробити висновок, що сім'я за стільки років спільного життя, перебуваючи на третій сходинці, вже на шляху до сріблу і золоту. Це те, чим можна по-справжньому пишатися.

Другий не менш важливою особливістю металу є його гнучкість і податливість до вогню. Подружжя за 22 роки спільного життя навчилися пристосовуватися один до одного, терпіти нелегкий характер партнера, поступатися, прощати за неправильні вчинки. Настав час, коли ви вже знаєте, як і цінність вашої родини, як згладити будь-яку ситуацію, щоб зміцнити союз. Бронзова річниця весілля - подія, наступне після 22 років з дня одруження - воістину гідна того, щоб зустріти її у всеозброєнні.

Традиції святкування

Скільки всього придумували наші предки, щоб використовувати магію великої події. Бронзова весілля (22 роки) не стала винятком. І зараз ми вам розповімо про давнє повір'я, яке залишається актуальним, приносячи з собою частинку чарівництва.

Коли наступав довгоочікуваний момент - перетин кордону 22 року, прожитого в спільному житті - подружжя зверталися до місцевого коваля, щоб він викував їм сувенір у вигляді серця з бронзи, срібла і золота. Таким чином сім'я брала на себе відповідальність прожити єдиним цілим до срібної, а незабаром і до золотого весілля . Сплетіння цих металів скріплювало обіцянку і повинно було оберігати відносини подружжя.

Звичайно, в наші дні коваля шукати не треба, але відвідати відмінний ювелірний магазин цілком варто.

Як відзначити торжество

Так як дата не зовсім кругла, її варто відзначати в теплому сімейному колі. Нехай це буде невелике гуляння в затишній обстановці або похід з самими близькими до ресторану. Напевно ваші діти вже підросли і мають власні плани, проте їм доведеться трохи змінити їх. Бронзова весілля - саме час зібрати всіх разом і висловити слова подяки один одному, після стількох років.

Прибережіть бурхливий сценарій для ювілею, який буде символізувати 25 років весілля, а зараз насолодитеся більш спокійною обстановкою. Але все ж не варто забувати про те, що символи свята використовувати треба. Тому прикрасьте будинок бронзою, постарайтеся в цьому стилі сервірувати стіл або ж внесіть бронзові кольори в наряди дружини і чоловіка.

Якщо ви бажаєте цей день провести виключно удвох, відмінним вибором стане романтична вечеря, похід в театр або кіно. Звичайно, варто враховувати переваги один одного, щоб отримати насолоду від святом. Не забудьте захопити з собою фотоапарат, адже таку важливу подію спільного життя необхідно відобразити для себе і нащадків.

Подарунки на річницю

Яка річниця може обійтися без подарунків? А якщо за плечима вже такий стаж? Тут не тільки потрібно подякувати один одного за 22 роки спільного життя, але і додати трохи романтики, освіжити стосунки за два десятки років.

Бронзова річниця не може обійтися без квітів, а також виробів з металу, тому вони і стануть ключовими подарунками. За допомогою бронзових статуеток, рамок для фотографій та інших дрібниць можна відмінно освіжити інтер'єр будинку. Потрібною і незамінною річчю стане також дзеркало в бронзовій оправі.

Потрібною і незамінною річчю стане також дзеркало в бронзовій оправі

Якщо ви хочете зробити що-небудь оригінальне, подаруйте в честь 22 річниці, наприклад, 22 шоколадки, замовивши в друкарні заздалегідь обгортки для них. Нехай кожна солодкість стане символом року, прожитого після весілля. Для цього можете використовувати фотографії з минулих річниць весілля, а бронзова їх як би підсумує. Такий презент точно запам'ятається! Яка ейфорія чекає вашу другу половинку, складно описати.

Також можна нагородити сім'ю красивою бронзовою медаллю, замовивши спеціальну гравіювання в їх честь, або подарувати колекцію бронзових монет. Не забудьте прикласти до будь-якому подарунку теплі щирі слова, сказані від щирого серця. Повірте, що вони цінуються більше будь-якої речі.

Ось ми і з'ясували, яка річниця святкується через 22 роки спільного життя, проведеної в щасливому шлюбі. Нехай ваша любов з кожним роком міцніє на шляху до сріблу і золоту!

Яка це весілля?
А якщо за плечима вже такий стаж?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com