рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

14 років з дня весілля - як називається 14 річниця спільного життя в шлюбі? агатова весілля

  1. Як відзначити 14 агатове річницю весілля
  2. Обряди агатової весілля на сімейне щастя
  3. Як запрошувати гостей
  4. Подарунки
  5. Що повинно бути на столі
  6. Свято без гостей

Традиція відзначати кожен спільно прожитий в шлюбі рік прийшла до нас з глибокої давнини. Тут ми розповімо, яке весілля називається агатової і як прийнято її відзначати.

Через скільки років відзначається агатова весілля? Агатова річниця відзначається після 14 років спільного життя в шлюбі. Чому 14 річницю весілля називають агатової? Це означає, що за 14 років сімейний союз став таким же міцним, як цінний мінерал.

Камінь агат багатобарвний і прикрашений хитромудрими витонченими візерунками. Вони так само унікальні і неповторні, як і кожна сім'я. Існує давня традиція - подружжя повинні разом подивитися на подарований їм агат і якщо в витіюватих лініях вони зможуть побачити схожий образ (наприклад, хвилі моря або крило метелика), то значить, пара дійсно стала одним цілим за прожиті разом роки. Такому союзу не страшні ніякі труднощі, а агат стане для них оберегом і буде зберігати їх шлюб всі наступні роки.

Вважається, що агат пом'якшує серце свого володаря, роблячи людину більш доброю, чуйною і милосердною.

13 Лют 2018 о 10:23 PST

Як відзначити 14 агатове річницю весілля

Відзначати чотирнадцять років сімейного життя прийнято в колі найближчих людей. Торжество може проходити вдома, на природі або в ресторані. Для подружжя важливо присвятити цій даті весь день цілком, а не тільки вечір. Предки передали нам ряд традицій, які рекомендується дотримуватися винуватцям події.

Святковий сценарій на 14 років весілля може бути будь-яким, спокійним і романтичним або жартівливим і веселим. Головне, не забути про давні ритуали, спрямовані на зміцнення і благополуччя сім'ї.

Обряди агатової весілля на сімейне щастя

Жінка повинна напередодні знаменної дати спекти своїми руками пиріг (будь-який). Чоловік і дружина прокидаються в знаменний день незадовго до сходу сонця. Вмиваючись, вони беруться за руки, і коли сонце почне виходити з-за обрію, роблять йому низький уклін. Під час поклону обидва загадують найзаповітніші бажання. Обряд можна проводити стоячи біля вікна або у дворі будинку. Після необхідно підставити спечений пиріг під сонячні промені. В кінці дня, коли тісто вбере в себе всю енергію сонця, пиріг розрізається, а чоловік і дружина повинні обов'язково з'їсти по шматочку, тоді їх бажання обов'язково збудеться. Решту можна роздати гостям.

Святкова 14я річниця має ще один цікавий ритуал на заклик світу і спокою в сім'ю. Проводять його в будь-який час дня. Для обряду знадобиться новий віник і велика сіль.

Дружина підмітає весь будинок віником, а чоловік йде за нею і розкидає по кутах, по кілька крупинок солі. Зібраний сміття необхідно відразу ж видалити з дому. Вважається, що ритуал вичищає всю негативну енергетику в будинку, і надалі подружжя будуть менше сваритися.

Вважається, що ритуал вичищає всю негативну енергетику в будинку, і надалі подружжя будуть менше сваритися

Гарний камінь агат

Щоб оновити свої почуття, дві половинки можуть присвятити деякий час добрим спогадами, воскрешаючи зворушливі і романтичні моменти свого спільного життя. Денна прогулянка по пам'ятних місцях буде відмінною ідеєю для проведення часу цього дня. Паре варто подякувати один одного за терпіння, підтримку і турботу.

Ніякі сварки, конфлікти і суперечки в цей день неприпустимі

Як запрошувати гостей

За часів наших предків листівок не було, гостей запрошували звичайними словесними запрошеннями. До цього дня запрошення на святкування 14 років подружнього життя не має ніяких особливих правил. Припустимо роздати потенційним гостям запрошення картки або оповістити їх безпосередньо. Не варто кликати на торжество людей, яких не хочеться бачити. Ніщо в цей день не повинно затьмарювати радість і щастя сімейної пари.

Подарунки

Гості обов'язково підносять презенти винуватцям торжества. Що дарувати друзям і родичам подружжю на агатове річницю, читайте тут . Обмінятися подарунками повинні між собою і саме подружжя.

За традицією чоловік і дружина дарують один одному прикраси з агату. Чоловік може вибрати для дружини намиста, сережки, кільце, браслет, брошка або комплект ювелірних виробів. Дружина підбирає для свого обранця перстень, затиск для краватки, браслет, запонки або інші вироби, інкрустовані агатом. Бажано, щоб чоловік і жінка наділи один на одного прикраси. Щоб зробити свій презент ще більш яскравим і символічним, дружина може доповнити подарунок листівкою, а чоловік - квітами.

Запонки з срібла з чорним агатом, Okami (ціна за посиланням)

Запонки з срібла з чорним агатом, Okami (ціна за посиланням)

Золоті сережки з агатом і діамантами; золоте кільце з агатом і діамантами, все SL (ціни по посиланнях)

Що повинно бути на столі

Ідеї ​​14-ї річниці весілля щодо меню теж не мають ніяких рамок. Сім'я вибирає в якості частувань все, що забажає. Це може бути національна кухня, наприклад, італійська, російська або азіатська, або суміш страв. Святкуючи торжество в ресторані, цілком допустимо замовити фуршетний стіл або дозволити гостям самостійно замовляти страви на свій розсуд.

Агат - благородний камінь, тому спиртні напої вибираються йому до пари: шампанське, вино, коньяк

А ось що обов'язково повинно бути присутнім на святковому столі незалежно від його формату, так цей торт. Саме він буде символом застілля.

Гарний торт на 14 років весілля може бути замовлений або випечений самостійно. Його прикрашають символічним написом «14 років разом».

Фото торта на 14 років річниці весілля

Коли гості зберуться за столом, прийде час тостів і поздоровлень. Тост або словесний статус про агатове весілля бажано підготувати заздалегідь, щоб красиво привітати щасливу пару.

Свято без гостей

Відзначати агатове весілля необов'язково в компанії. Слід пам'ятати, що це, перш за все, особисте свято. Сучасний темп життя залишає мало вільного часу. У вирі одноманітних буднів романтика неминуче втрачається в довгих сімейних відносинах.

Відзначити знаменну дату подружжя може лише вдвох, щоб освіжити свої почуття і насолодитися один одним. Вечеря при свічках, поїздка за місто, зняття номера в готелі на двох - чудові ідеї, як провести цей день.

15 Лис 2016 о 1:30 PST

Якщо у пари є якась давня мрія, наприклад, покататися на конях, відвідати парк атракціонів, поплавати вдвох на човні або політати в аеротрубе - це теж прекрасний спосіб, як відзначити річницю. Таке проведення часу тільки зближує людей і зміцнює шлюб.

Батьки або друзі напевно погодяться посидіти один вечір з дітьми

Підходячи до чергового рубежу свого сімейного життя, двом людям необхідно розуміти, що саме по собі свято зробить життя більш гладкою і благополучною. Все залежить від відносин, і якщо між парою є взаємна повага, любов, довіра, то ніякі труднощі не зруйнують сім'ю, і подружжя завжди зможуть знаходити компроміси в будь-яких суперечках і розбіжностях.

Через скільки років відзначається агатова весілля?
Чому 14 річницю весілля називають агатової?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com