рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сиве волосся: причини появи і способи протистояти сивині в молодому віці

  1. Може - в силу старіння
  2. Або в силу генетики
  3. Або ж винні хвороби
  4. Буває, що виною всьому куріння
  5. А ще - дефіцит В12
  6. або стрес
  7. Які є способи замаскувати сивину?
  8. відкриття вчених

Ми розповідали вже, що робити,   щоб продовжити життя літньої собаці

Ми розповідали вже, що робити, щоб продовжити життя літньої собаці . А давайте поговоримо про літніх людей! Та й не тільки про літніх - про сивого людей взагалі. Сивина в різному віці буває. Адже пігмент меланін, який виробляється в клітинах-меланоцитах, може взяти і перестати вироблятися. А чому? Розповідає Joinfo.ua!

Може - в силу старіння

Є такий принцип: 50/50/50. Він означає, що у віці до 50 років у 50% населення сивого волосся - 50%. Правило перевірили спеціальним дослідженням, з'ясувалося ось що: у 74% людей, яким від сорока п'яти до шістдесяти п'яти, в середньому 27% сивого волосся. Як правило, починає з'являтися сивина ближче до тридцяти. Буває і раніше, але це вже індивідуально.

Або в силу генетики

Якщо ваші батьки рано стали сивими - чекайте, буде те ж саме. А якщо пізно - у вас всі шанси посивіти тільки до старості! Крім того, грає роль і раса: європеоїди сивіє набагато раніше, ніж африканці та азіати. А й справді: сивочолий африканець або азіат зазвичай вже дуже і дуже похилого віку ...

А й справді: сивочолий африканець або азіат зазвичай вже дуже і дуже похилого віку

Або ж винні хвороби

Проблеми з щитовидною залозою, аутоімунні захворювання, наслідки хіміотерапії - у гальмування вироблення меланіну безліч причин. До того ж є і таке захворювання, як прогерія, при якому людина старіє прискорено, і вмирає молодим ... тільки вже старим.

Буває, що виною всьому куріння

Як на шкірі, так і на волоссі куріння дуже навіть позначається! Курці схильні до посивіння раніше старості в два з половиною рази більше некурящих. Ми ж уже розповідали, що відбувається хорошого з організмом людини, що кинув палити ...

А ще - дефіцит В12

Вітаміни групи В в цілому відіграють величезну роль, а В12 взагалі стежить за тим, щоб волосся не випадало! Втішає те, що якщо заповнити нестачу цього вітаміну, є хороші шанси, що волосся «забарвляться» знову.

Втішає те, що якщо заповнити нестачу цього вітаміну, є хороші шанси, що волосся «забарвляться» знову

або стрес

Це тільки теорія, поки ніхто не впевнений. Одне дослідження цей зв'язок підтвердило, але поки тільки одне. У будь-якому випадку нічого хорошого від нервів не буде. Так ми всі знаємо вираз «посивів від горя» ...

Які є способи замаскувати сивину?

Якщо посивіли тільки окремі пасма, то вони відмінно фарбуються тушшю для волосся. Є кошти для маскування сивого коренів - спрей або пудра, в залежності від виробники. Є відтінків шампуні - начебто і фарба, але в цілому безпечна, і тримається кілька днів всього.

відкриття вчених

У Південно-Західному медичному центрі Університету Техасу ось що вирішили: причиною сивини можуть бути білки SCF і KROX20! Вони проводять експерименти на мишах, поки ще не на людях. Але від мишей до людей зазвичай крок мінімальний. Так що ті, хто сьогодні молоді, напевно зможуть до старості вже придбати ліки від облисіння і сивини. Чого нам всім щиро бажаємо!

Чого нам всім щиро бажаємо

Журналіст ДжоІнфоМедіа Діана Лінн уточнює: сивина може бути вельми красивою. Хто сказав, що білий - не благородний колір? Так що вище ніс, якщо раптом що!

А чому?
Які є способи замаскувати сивину?
Хто сказав, що білий - не благородний колір?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com